Iyi ya ne guzel. Ayni gun sat tarihimiz .ben de o bahsettiklerinin hicbiri yok .ovulasyon testim bitti yaklasık bir haftadır kasıklrımlarımda batma ve bel ağrım var göğüslerimde de mavi damarlar belirginleşti ama ilginçtir ne şişlık var nede ağrı
Ayyyy çok heyecanlı :) cnm renkler karışmış testinde ama 2. Cizgi görülüyor yarin sabah mutlaka yap bize de haber ver olur muovulasyon testim bitti yaklasık bir haftadır kasıklrımlarımda batma ve bel ağrım var göğüslerimde de mavi damarlar belirginleşti ama ilginçtir ne şişlık var nede ağrı
Canm inşallah hayırlı haberlerini alırız merakla bekliyoruz :)ovulasyon testim bitti yaklasık bir haftadır kasıklrımlarımda batma ve bel ağrım var göğüslerimde de mavi damarlar belirginleşti ama ilginçtir ne şişlık var nede ağrı
Yaa renkler niye karisiyo ki.Kizlar sabah yine yaptim ilk ikinci czgi yine ckmadi ama bir saat flan sonra baktığımda bu sekildeydi
Kafam allak bullak yanlis ckma ihtimalimden korkuyorum cunku ilk zamanda bir saat kadar sonra czgi var gibiofffff
Duz bir yere koydum zaten aslnda dunkunden daha cok czgi var g8bi geldi banada resimde anlaslmio sanrmYaa renkler niye karisiyo ki.tarihi filan gecmedi dimi. sabit bir yere koysaydin ellemeseydin hic. Bole anlasilmiyo canim. Cizgi gibi durmuyo bugunki. Dunki cizgi gibiydi mesela
13-14 mart gibi
bence sen de var bir şeyler. hadi bakalım hayırlısıBilmiyorum yaa insallah yanilmiyoruzdur hayrlisi tabi..ama inanilmaz kasik agrim var bacaklarima vurdu agri..hayrlusinolsun varsa da yoksa da. ...
Bilemedimki ilk oldugu icin..korkuyorum yanlrm diyebence sen de var bir şeyler. hadi bakalım hayırlısıbelirtilerinde var çünkü
ben de niye testlerinin bulaştığını anlamadım. dün ki de öyleydi.Bilemedimki ilk oldugu icin..korkuyorum yanlrm diye
ben de niye testlerinin bulaştığını anlamadım. dün ki de öyleydi.
canım .çok umut etme tabi. sonradan üzülmek daha kötü. yokmuş gibi hazırla kendini.
ben de hala belirti yok
Insallah... Canim her bünye bir olmaz kisiden kisiye degisr belirtiler bazilari hic hissetmeyebiliyor.. Ya benim ovu testimde buda bir olay yani ne vardi sabredip bakmasaydmben de hala belirti yokümidim yok.
ama sen bir şeyler seziyosun canım. İnşallahhh da dogrudur
Cnm niye boyle oluyor testlerin çok ilginç bozuk mu acabaBilemedimki ilk oldugu icin..korkuyorum yanlrm diye
gercekten hiç bilmiyorum canım ve sinirlerim cok bozukCnm niye boyle oluyor testlerin çok ilginç bozuk mu acaba
Valla çok heyecanlı bi bekleyiş :) bence 2-3 gün sonra tekrar yap hatta su an varsa kan testinde bile cikabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?