Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

ovulasyon testim bitti yaklasık bir haftadır kasıklrımlarımda batma ve bel ağrım var göğüslerimde de mavi damarlar belirginleşti ama ilginçtir ne şişlık var nede ağrı

ovulasyon testim bitti yaklasık bir haftadır kasıklrımlarımda batma ve bel ağrım var göğüslerimde de mavi damarlar belirginleşti ama ilginçtir ne şişlık var nede ağrı
Iyi ya ne guzel. Ayni gun sat tarihimiz .ben de o bahsettiklerinin hicbiri yok . iyiye isaret olabilir canim bunlar. Hadi insallahh oledir

Ayyyy çok heyecanlı :) cnm renkler karışmış testinde ama 2. Cizgi görülüyor yarin sabah mutlaka yap bize de haber ver olur mu

Canm inşallah hayırlı haberlerini alırız merakla bekliyoruz :)

Kizlar sabah yine yaptim ilk ikinci czgi yine ckmadi ama bir saat flan sonra baktığımda bu sekildeydi

Eklentiler

• 20150308_111235.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 56
Kafam allak bullak yanlis ckma ihtimalimden korkuyorum cunku ilk zamanda bir saat kadar sonra czgi var gibiofffff

Kizlar sabah yine yaptim ilk ikinci czgi yine ckmadi ama bir saat flan sonra baktığımda bu sekildeydi
Yaa renkler niye karisiyo ki. tarihi filan gecmedi dimi. sabit bir yere koysaydin ellemeseydin hic. Bole anlasilmiyo canim. Cizgi gibi durmuyo bugunki. Dunki cizgi gibiydi mesela

Yaa renkler niye karisiyo ki. tarihi filan gecmedi dimi. sabit bir yere koysaydin ellemeseydin hic. Bole anlasilmiyo canim. Cizgi gibi durmuyo bugunki. Dunki cizgi gibiydi mesela
Duz bir yere koydum zaten aslnda dunkunden daha cok czgi var g8bi geldi banada resimde anlaslmio sanrm

Bilmiyorum yaa insallah yanilmiyoruzdur hayrlisi tabi..ama inanilmaz kasik agrim var bacaklarima vurdu agri..hayrlusinolsun varsa da yoksa da. ...

Bilmiyorum yaa insallah yanilmiyoruzdur hayrlisi tabi..ama inanilmaz kasik agrim var bacaklarima vurdu agri..hayrlusinolsun varsa da yoksa da. ...
bence sen de var bir şeyler. hadi bakalım hayırlısı belirtilerinde var çünkü

I
ben de hala belirti yok ümidim yok.
ama sen bir şeyler seziyosun canım. İnşallahhh da dogrudur
Insallah... Canim her bünye bir olmaz kisiden kisiye degisr belirtiler bazilari hic hissetmeyebiliyor.. Ya benim ovu testimde buda bir olay yani ne vardi sabredip bakmasaydm

Bilemedimki ilk oldugu icin..korkuyorum yanlrm diye
Cnm niye boyle oluyor testlerin çok ilginç bozuk mu acaba
Valla çok heyecanlı bi bekleyiş :) bence 2-3 gün sonra tekrar yap hatta su an varsa kan testinde bile cikabilir

Cnm niye boyle oluyor testlerin çok ilginç bozuk mu acaba
Valla çok heyecanlı bi bekleyiş :) bence 2-3 gün sonra tekrar yap hatta su an varsa kan testinde bile cikabilir
gercekten hiç bilmiyorum canım ve sinirlerim cok bozuk bel kasık ağrım hala devam ediyor bacaklarıma vurdu ağrı üstelik hafif şişlik ödem var ve göğüslerimde belirgin mavi damarlar cıktı ama ilgiçtr öyle hasaslık flan yok...bunları yormak istemiyorum düşünmekte istemiyorum sanırım testlerde skntı var umudum yok ... hayrlı zamanda nasıip olsun insallah herkese....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…