Şubat ayinda ovulasyon testine baslayacaklar beraber başlayalim

Ca

Canim gecmis olsun gecen ay bendede agri sanci oldu akintimda fazlaydi ve idrar yolu enfeksiyonu ckti antibiyotik kullanmak lazm ama budurumda uygun olmuo. Oyuzden toz kullanmistim suan skntim yok
teşekkür ederim cnm eğer adet olursam giderim doktora baya ağrım var çünkü

ben 2 ay kullandım canım. herhangi bir skntı görmedim. çift çizgiyi de gördüm . bozukta çıkmadı. hangi yönden beğenmemişler acaba ?
Ovulasyon testi degilde erken gebelik testi yaniltio fln demisler.. Bilemedim bende internetten siparis verdm gebelik testi fln icinde.. Ya bse sorcam gttigiyordan mi sipars vermistinz eczaneden mi aldnz

Canım zaten çift koyu çizgi çıktıktan 12-24 saat snra yumurtluyosun yani acele etmene gerek yok
Günde birkaç tane yapıp kafanı karstrma bnce hergun akşama doğru yap emin olamiyosan
Aslında ben köyü cizgiyi yakalamak icin 2 3 yaptim.3 saat bişey icmesem bile Cizgim hiç netlesmiyor. Sadece daha belirgin oluyor. Bakalım bugün neler olacak.9 dan beri 2 kez wc ye çıktım. Ve hiç şu içmedim. 12 de mi yapsam 13te mi bilemedim.

Ovulasyon testi degilde erken gebelik testi yaniltio fln demisler.. Bilemedim bende internetten siparis verdm gebelik testi fln icinde.. Ya bse sorcam gttigiyordan mi sipars vermistinz eczaneden mi aldnz
gebelik testi kullanmadım canım. ama ablam kullanmıştı. adet günü çıkmıştı. gg dan aldım. uygun oluyor orda.

bende gg.dan sipariş vermştm canım

ben başladım ama hala şu malum heyecanla beklediğim pozitifliği göremedim.

biraz erken başladım 9, gündeyim sanıyorum. bi elimde test bi elimde derece geziyorum. bide diyolarki kafanın rahat olması lazım. olamıyo bi türlü kopasıca kafam rahat
yok testin çoksa iyi yapmışsın canım. garantiye almak lazım. kaçırmamak için. bi yandan da çalışın kaçıncı denemeniz

yok testin çoksa iyi yapmışsın canım. garantiye almak lazım. kaçırmamak için. bi yandan da çalışın kaçıncı denemeniz
geçen ay denedim ama test yapmadım. gerçi hiç de boş geçirmedim ama olmadı malesef pko varmış bende inanmak istemiyorum ama ondan takıntı haline geldi . jınekoloji uzmanı olcam bu gidişle :)

geçen ay denedim ama test yapmadım. gerçi hiç de boş geçirmedim ama olmadı malesef pko varmış bende inanmak istemiyorum ama ondan takıntı haline geldi . jınekoloji uzmanı olcam bu gidişle :)
varmış derken. bilmiyormuydun. adet düzensizliği olmuyor muydu ? aynen bende bu ay ilk denicem ama bayaaa araştırdım. yardımcın olabilirim

varmış derken. bilmiyormuydun. adet düzensizliği olmuyor muydu ? aynen bende bu ay ilk denicem ama bayaaa araştırdım. yardımcın olabilirim
yok canım ya hormonlar normal adetim çok düzenli hiç bi belirtisi yok onun için inanmak istemiyorum. tekrar doktora gidip kafamı karıştırmak istemiyorum bi yandanda bi sorun varsa bi an önce bilip çaresine bakayım diyorum falan falan kafamda deli sorular :/

anladım canım. bu konuda pek bilgim yok ama. gitmende fayda var. önlem alınır en azından zaman kaybetmemiş olursun. bu ay dene olmadı git yoksa bile kafan rahatlamış olur . inşallah gerek kalmaz canım

anladım canım. bu konuda pek bilgim yok ama. gitmende fayda var. önlem alınır en azından zaman kaybetmemiş olursun. bu ay dene olmadı git yoksa bile kafan rahatlamış olur . inşallah gerek kalmaz canım
ben inofolic kullanıyorum. bu ay olmazsa eşimi göndereceğim. biz kadınlar nedense hep sorunu kendimizde arıyoruz. kocalarımıza konduramıyoruz. bakalım bide o gitsin eğer bu ay hamile kalamazsam. ona göre bi yol çizeriz artık.. inşallah hayırlısıyla hamileyim diye paylaşabilirim burdaa

inşallahhhh ben de 2-3 ay denerim. sonra kol kola gideriz. öle şeylere takılmaz. ama genel olarak erkekler gitmek istemiyor. istiyorlarsa bizim kadar onlarda çabalıcak o kadarrrrrrrrr

inşallahhhh ben de 2-3 ay denerim. sonra kol kola gideriz. öle şeylere takılmaz. ama genel olarak erkekler gitmek istemiyor. istiyorlarsa bizim kadar onlarda çabalıcak o kadarrrrrrrrr
allahtan eşim anlayışlı istersen hemen gideyim dedi. yok dedim buayda bi bakalım. ona göre ne zor işlermiş yau. allah kimseye aratmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…