- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
hem sevindim hem de çok şaşırdım. çünkü ben hiç koyu çizgi görmemiştim hep silik gördüm. içme kurt düşmüştü bir sorun mu var diye?Kızlar size garip haberlerle geldim ben.
ovulasyon testlerini kullanmada 4.ayin benim.ilk ikisi kızımDaydi. Bu ay farklılık oldu.6.günden beri yaptığım testler günün siliklesiyor. Normalde 11 12 gibi koyulasmasi başlar en gec 15 inde netlesir.sonra siliklesirdi.bugün 11.günüm ama test bembeyaz..hemde 3 saatlik sıvı alamamaya rağmen. Icıme bi kurt düştü az önce druma gittim.yumurta oluşmuş. Testi sordum o testler yanıltıcı olabilir dedi.e2 hormonuyla ölçülür yumurtlama dedi.gün aşırı iliski de spermler olgunlasmazmis.2 veya 3 gün arayla diyor.bu ay tutar seninki büyük ihtimal dedi.bu gece ödev. Cuma yada ctesi bir daha.salı bir daha diyor.
çok garip geldi testlerde çıkmaması. ben yine de testlere devam edeceğim. bakalım gelecek mi koyuluk. ..
Aynen. Iyiki gitmişim dra.yoksa boş geçecekti bu ay.dün akşam uzayan akıntı gelince kafam karıştı biraz dahem sevindim hem de çok şaşırdım. çünkü ben hiç koyu çizgi görmemiştim hep silik gördüm. içme kurt düşmüştü bir sorun mu var diye?
Canım bunu bana biyolog biri söylemişti o testler çok güvenilir değil dedi ama bu yöntemle hamile kalan çok kişi var bende denemeye değer diye dusunuyorumKızlar size garip haberlerle geldim ben.
ovulasyon testlerini kullanmada 4.ayin benim.ilk ikisi kızımDaydi. Bu ay farklılık oldu.6.günden beri yaptığım testler günün siliklesiyor. Normalde 11 12 gibi koyulasmasi başlar en gec 15 inde netlesir.sonra siliklesirdi.bugün 11.günüm ama test bembeyaz..hemde 3 saatlik sıvı alamamaya rağmen. Icıme bi kurt düştü az önce druma gittim.yumurta oluşmuş. Testi sordum o testler yanıltıcı olabilir dedi.e2 hormonuyla ölçülür yumurtlama dedi.gün aşırı iliski de spermler olgunlasmazmis.2 veya 3 gün arayla diyor.bu ay tutar seninki büyük ihtimal dedi.bu gece ödev. Cuma yada ctesi bir daha.salı bir daha diyor.
çok garip geldi testlerde çıkmaması. ben yine de testlere devam edeceğim. bakalım gelecek mi koyuluk. ..
Cnm 8. Günden itibaren gün aşırı ilişki testte koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün ardarda ilişki sonra adete kadar yine gün aşırı ilişki öneriliyor genelde yani sadece teste güvenip o ayı bos gecirmemek lazimMerhaba kizlar benimde evvelki gün testim koyu kirmiziydi.. Hemen o aksami calistik, sonraki gun yani dunde calistik.. Yukarda biri iki uc gun arayla birlesme olmasi daha iyi yazmis, kafam karisti yaaay insallah tutar, hatta bugunde calisalim dioduk
Cnm 8. Günden itibaren gün aşırı ilişki testte koyu çizgiyi gördüğün gün ve ertesi gün ardarda ilişki sonra adete kadar yine gün aşırı ilişki öneriliyor genelde yani sadece teste güvenip o ayı bos gecirmemek lazim
Cnm uzayan akıntı varsa boş geçirme bence10. 11. Ve 12. Günler yapıyorum belli belirsiz pembe çizgi çıkıyor bu koyulasir değil mi ya, daha erken mi ki acaba.. Eşim ile çalışmaya baslasak mı :) bi de bugün uzayan akıntı oldu galiba yumurtlama başladı değil mi çok soru sordum :)
bunlardan biri de benim. :))) kızıma bu testle hamile kalmıştım. Ama druma da çok guvenirim. Bu ay yaşadığım da onu dogrulayinca paylaşmak istedim sizinle.mesela dün akşam 4 saat şu içmeden test yaptım 8de yine bembeyaz cikti.bugünkü uzayan akıntım öyle demiyor ama...Canım bunu bana biyolog biri söylemişti o testler çok güvenilir değil dedi ama bu yöntemle hamile kalan çok kişi var bende denemeye değer diye dusunuyorum
Yok cnm bende senin gibi düşünüyorum doktorun hakli testlere çok güvenmiyorum bnde ama yinede denemektedir fayda var diyorum iste :)bunlardan biri de benim. :))) kızıma bu testle hamile kalmıştım. Ama druma da çok guvenirim. Bu ay yaşadığım da onu dogrulayinca paylaşmak istedim sizinle.mesela dün akşam 4 saat şu içmeden test yaptım 8de yine bembeyaz cikti.bugünkü uzayan akıntım öyle demiyor ama...
Valla ne yalan soyleyim düne kadar ben guveniyordum ama 2 gundur bel ve kasık agrilarim uzayan akıntım vs görünce testler neden silik dedim.giderek koyulassa yine soru işareti olmazdı ama giderek beyazlastilar. Sıvıya da cook dikkat ediyorum yine de olmadı. akşam 6 da yapacağım test.tam koyu veya yakın çıkmalı bence.bakalım ne olacak sonuc...Yok cnm bende senin gibi düşünüyorum doktorun hakli testlere çok güvenmiyorum bnde ama yinede denemektedir fayda var diyorum iste :)
Hadi bakalım haber ver canım ne ciktiginiValla ne yalan soyleyim düne kadar ben guveniyordum ama 2 gundur bel ve kasık agrilarim uzayan akıntım vs görünce testler neden silik dedim.giderek koyulassa yine soru işareti olmazdı ama giderek beyazlastilar. Sıvıya da cook dikkat ediyorum yine de olmadı. akşam 6 da yapacağım test.tam koyu veya yakın çıkmalı bence.bakalım ne olacak sonuc...
@aysedurmazedosko Delorean_ P Pambuk Sindrella inci kaya irmlpy @sare_17
Kizlaaar nerelerdesiniz kimsecikler kalmamış buralarda
Cnm uzayan akıntı varsa boş geçirme bence
Benim çift cizgim 16. Gün ckmsti o güne kadar hep silikti
Burdaaa@aysedurmazedosko Delorean_ P Pambuk Sindrella inci kaya irmlpy @sare_17
Kizlaaar nerelerdesiniz kimsecikler kalmamış buralarda
canım testlere göre çatlamış görünmüyor. devam et. ama çalışmaya da devam et tabiBurdaaa
Günaydın. Hayırlı cumalar herkese. ..
Dün akşam ki test de silikti. Uzayan akıntı, kasiklarda sizi devam ediyor. Ağır kaldirinca, gerilince ağrıyor kasiklarim. Bugün sabahi da değerlendirdik ne olur ne olmaz diye.Dr da cuma veya ctesi demişti Zaten. Testleri paylaşayım Sizlerle. çatlamış midir yumurta Sizce??
Evet teste göre bi hareketlilik yok yumurtaliklarda. Ama çarşamba günü drum Yumurtan oluşmuş bu aksami değerlendirin mutlaka dedi. Belirtilerde drumu doğruluyor. Testler silik sadece.4 saat sıvı almiyorum.yetmiyor mu acaba.tüm gün mu susuz kalmaliyimcanım testlere göre çatlamış görünmüyor. devam et. ama çalışmaya da devam et tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?