Slm kizlar bende 4+6 gunluk hamileyim doktora gidicem ama hangi gun kesin olarak ultrasonda gorulur
bende hamile olduğumu öğrendim.4 haftalık.doktor kesenin aşağıda olduğunu söyledi. karın ağrımda var.düşemesinden korkuyorum.
ne güzel yaaaa aynı duyguları yaşayan anne adaylarının bir araya gelmesi çok heyecanlı bende cuma günü gittim ve mucizemin kalbinin nasıl pıt pıt attığını gördüm şu anda 6+6 yız Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inş.
hayır ilaç vermedi.yatak istirahati verdi.telaş yapmana gerek yok dedi.ama ağrı beni tedirgin ediyor.
ben yeni üye oldum. mesajı nerden atacağımı bilmiyorum. umarım doğru yerdir. ben de hamileyim 6+2 cumartesi günü doktora gittim 6+0 iken kalp atışını duyamadı. 3 - 4 hafta sonra gel o zaman bakalım dedi. çok endişeliyim umarım sorun yoktur
canım merhabalar.senle aynıyız. benimde bugün 6+2 ve ben de 6+0 da cumartesi doktora gittim.kalp atışını biz de duyamadık.bu hafta sonu tekrar gitcez. inşallah duyabiliriz.senin kesenin büyüklüğü ne kadardı?benim tam 5+0 da 0,48 cm idi.6+0 da 1,30cm olmuş.çok şükür büyüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?