şubat hamişleri

Slm kizlar bende 4+6 gunluk hamileyim doktora gidicem ama hangi gun kesin olarak ultrasonda gorulur

Selam kızlar bende şubat ayı hamilesyim.
Ve bugün 4+6 iken dr keseyi gördü.
Sanirim seninde görunur.
Kalp atisi icin de 2 hafta sonra gidicez.umarim bebeklerimiz saglikla dogar.
Bu topik cok sakin sanirim kimseler yok.
Belki daha sonra denk geliriz.

ne güzel yaaaa aynı duyguları yaşayan anne adaylarının bir araya gelmesi çok heyecanlı bende cuma günü gittim ve mucizemin kalbinin nasıl pıt pıt attığını gördüm şu anda 6+6 yız Allah hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla kucağa almayı nasip etsin inş.

bende hamile olduğumu öğrendim.4 haftalık.doktor kesenin aşağıda olduğunu söyledi. karın ağrımda var.düşemesinden korkuyorum.

hayır ilaç vermedi.yatak istirahati verdi.telaş yapmana gerek yok dedi.ama ağrı beni tedirgin ediyor.

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim inş.muhtemel doğum tarihi 6-11 yazmışsında benimde 5-11 ama ben daha 5+6 yım,bi yanlışın olabilirmi canım bu durumda son adet tarihinin 31 ocak olması gerekiyor?

hayır ilaç vermedi.yatak istirahati verdi.telaş yapmana gerek yok dedi.ama ağrı beni tedirgin ediyor.

merhaba 1991. benimde karnım ağırıyor. 5 yada 6 haftalık hamileyim. çarşamba doktora gideceğim. seninki nasıl bir ağrı tarif eder misin?

merhabalarbende 13 martta dr gidip keseyi göecektim.ancak dün kahverengi leke gelince bu sabah başka bi dr acele gittim.keseyi gördü.henüz 4+5 haftalık.ama düşük riskinden doları progestan verdi ve istiahat.çaşamba günü kendi dr gidicem birde o görsün.çok canım sıkıldı.

ben yeni üye oldum. mesajı nerden atacağımı bilmiyorum. umarım doğru yerdir. ben de hamileyim 6+2 cumartesi günü doktora gittim 6+0 iken kalp atışını duyamadı. 3 - 4 hafta sonra gel o zaman bakalım dedi. çok endişeliyim umarım sorun yoktur

canım merhabalar.senle aynıyız. benimde bugün 6+2 ve ben de 6+0 da cumartesi doktora gittim.kalp atışını biz de duyamadık.bu hafta sonu tekrar gitcez. inşallah duyabiliriz.senin kesenin büyüklüğü ne kadardı?benim tam 5+0 da 0,48 cm idi.6+0 da 1,30cm olmuş.çok şükür büyüyor..

kesenin büyüklüğü ile ilgili birşey söylemedi. bebeğin 3mm olduğunu söyledi.

arkadaşlar merhaba,ben pazar günü beta hcg testi yaptırdım ve sonuç 222,21 çıktı acaba ne zaman doktora görünmeliym

slm ,dün dr.gittim 6+0 bebeğimin minik kalp atışını gördüm,sesini duyamadık daha küçük dedi,15 günsonraya çağırdı,ama dünden beri sağ tarafımda batma,ve lekelenmem var,daha öncede olmuşdu ila. kullanmışdım hala kullanıyorum progesteron,umarım bişi olmaz miniğime...

arkadaslar merhaba ben 6+4 gunluk hamileyim ve pazar gunu kanamam oldu doktora gittik dusmemis ama dusuk riski cok yuksek dedi cok korkuyorum aranizda bunu yasayan varmi lutfen bilgi verin 2 gun hastanede yattim 7 serum taktilar insallah bebegim beni birakmaz Allahim bana ve ihtiyaci olan herkese yardim etsin

doktorun dun soyledigi en guzel sey bebek canlanmis dedi ve kalp atisini gorduk cok sevindim ama cokta korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…