Hamişlerim birşey soracağım,üç gündür kanamam var,adetten fazla değil ama kasık ağrısı ve karın ağrısı zaman zaman çok fazla oluyor,adetim de böyle sancılı geçerdi ama biraz korkuyorum.Bebiş sağlıklıdır inşallah.Siz ne dersiniz?
Hamişlerim birşey soracağım,üç gündür kanamam var,adetten fazla değil ama kasık ağrısı ve karın ağrısı zaman zaman çok fazla oluyor,adetim de böyle sancılı geçerdi ama biraz korkuyorum.Bebiş sağlıklıdır inşallah.Siz ne dersiniz?
merhaba hamişlerim,bugün kanamam durmayınca doktora gittim.Hormon test yapıldı,geçen hafta 1500 çıkmıştı şimdi 152 çıktı ve gebelik kesesi de görünmedi.Muhtemelen onu kaybettim,bir göründü bir gitti.. Kız olsaydı Adını hüma koyacaktım.Cennet kuşu demekmiş,cennetini çok özledi hemen geri gitti minik kuşum
canım benim, üzülme sakın olur mu... olumulu düşün, ne güzel demişsin bak, cennete gitti bebişin.. ümidini kesme sakın olur mu
bir daha da böyle birşey olur ise - umarım ki birdaha başına gelmez- hemen hastaneye / doktora git tatlım
Lovestar seni hic tanımıyorum ama mesajini okuyunca cok uzuldum, sinifta olmasam aglayacaktm neredeyse. Hepimizin ortak korkusu bu, Rabbim sabrini arttirsin umarim en kisa zamanda Rabbim yeniden gônlune gore versin. Bu arada belki biliyosundur doktorunda soylemis olabilir 46 kromozom dan daha az kromozomlu yani problemli bebekleri vucut atiyormus. Üzûlme. Umarim cok saglikli bebeklerin olur bundan sonra. Guzel haberlerini bekliyoruz canim gecms olsun.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..Biz biraz cahilce davrandık aslında belki de kurtulabilirdi diyorum,üstüne adet görme olarak düşündüm,zamanında gitseydim belki kurtulurdu diyorum,insan yine de üzülüyor işte..Tekrar çok teşekkür ederim,inşallah sizler hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz..
hamişlerim neredesiniz? pek kimseler uğramaz oldu buraya, hani doğuma kadar yaşadıklarımızı burada paylaşacaktık?
kızlar galiba benim bulantılarım geçiyor :)) 11+4 teyiz, 2 gundur ıyıym ben çok şükür :) sadece idrar yolu enfeksiyonum olduğu için çok sık tuvalete çıkıyorum onun içinde eczaneden serum aldım bugun bi hemşire arkadaş serum takıcak, aile hekimime danışıp aldım. aslında bulantılar için serum taktıracaktık ama onun için pek gerek kalmadı sanırım :) 2 gundur pek aç gezmiyorum ya bu yuzden yada gerçekten bulantılarım bitiyo, ama iştahım daha geri gelmedi dun sadece börek bugunde butun gun sadece poğaca yedim ama olsun. yiyebildim bolca :) henuz canımın istediği hiçbi yemek filan yok, zaten et balık tavuk süt yumurta herşey ama herşeyden tiksinmiş durumdayım, deterjan, yumuşatıcı sıvısabun herşey, ev... kayınvalideme taşındık orda kalıyorum yemek yiyemediğim için, yazık perişan oluyo bana ne pişireceğini şaşırıyo, yiyemiyorum diye ama sanırım artık yavaş yavaş duzelicem, haftayada doktor kontrolum var bebişimi çok özledim görücem inş limoncukumu, inş iyidir :)
bugun bi arkadaşım geldi 10 yıllık çok samimi olduğum bi arkadaşım, hamile olduğumu biraz geç söyledim diye resmen aramız bozuldu bi sürü tatsızlık yaşıyoruz bana mesafe koyacakmış, öyle moralim bozuldu kio gderken karnıma resmen ağrı girdi, bebiş gerçekten herşeyi hissediyor, kıyamam küçücük ama nasılda etkileniyor, ben dış etkenlerle malesef biraz zor bi hamilelik geçiriyorum psikolojik olarak, şartların biraz zor oldugu bi dönemdeyiz ama yinede Rabbime çok şükrediyorum ve kendi içimde onunla çok mutluyum, her ne kadar etrafımdaki bazı insanlar farklı düşünsede..
dr um test istemişti bir dünya.. hepsini yaptırdık.. hersey güzel dedi.. aranızda hiç böyle ayrıntlı test yaptıran oldu mu?? henüz 7 haftalıkken istedi benden, HIV vürüsünden tutta aklınıza ne gelirse işte...
dr um test istemişti bir dünya.. hepsini yaptırdık.. hersey güzel dedi.. aranızda hiç böyle ayrıntlı test yaptıran oldu mu?? henüz 7 haftalıkken istedi benden, HIV vürüsünden tutta aklınıza ne gelirse işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?