şubat hamişleri

Canım ağrılı ve 3 gündür devam eden bir kanama düşük tehlikesi habercisidir..Hamilelikle kanama normal algılanmaz..en azından doktor kontrolü şart...ihmal etmeden vakit kaybetmeden doktora gitmelisin...haberlerini bekliyorumm..

canım bende 8. haftada kana olmuştu, sadece bir gün sürdü, kahve rengi gibiydi hemen hastaneye gittim, düşük riskim olduğu için çok korkmuştum. sende hiç vakit kaybetmeden git tatlım, kanama çoğu zaman bir sorunun olduğunu gösterir bu yüzden ihmale gelmez. iyi haberlerini bekliyoruz..

merhaba hamişlerim,bugün kanamam durmayınca doktora gittim.Hormon test yapıldı,geçen hafta 1500 çıkmıştı şimdi 152 çıktı ve gebelik kesesi de görünmedi.Muhtemelen onu kaybettim,bir göründü bir gitti.. Kız olsaydı Adını hüma koyacaktım.Cennet kuşu demekmiş,cennetini çok özledi hemen geri gitti minik kuşum

canım benim, üzülme sakın olur mu... olumulu düşün, ne güzel demişsin bak, cennete gitti bebişin.. ümidini kesme sakın olur mu
bir daha da böyle birşey olur ise - umarım ki birdaha başına gelmez- hemen hastaneye / doktora git tatlım

Lovestar seni hic tanımıyorum ama mesajini okuyunca cok uzuldum, sinifta olmasam aglayacaktm neredeyse. Hepimizin ortak korkusu bu, Rabbim sabrini arttirsin umarim en kisa zamanda Rabbim yeniden gônlune gore versin. Bu arada belki biliyosundur doktorunda soylemis olabilir 46 kromozom dan daha az kromozomlu yani problemli bebekleri vucut atiyormus. Üzûlme. Umarim cok saglikli bebeklerin olur bundan sonra. Guzel haberlerini bekliyoruz canim gecms olsun.

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..Biz biraz cahilce davrandık aslında belki de kurtulabilirdi diyorum,üstüne adet görme olarak düşündüm,zamanında gitseydim belki kurtulurdu diyorum,insan yine de üzülüyor işte..Tekrar çok teşekkür ederim,inşallah sizler hayırlısıyla bebeklerinize kavuşursunuz..

ÇOk teşekkür ederim,Allah razı olsun.Söylediğin doğru olabilir ama işte yine de insan üzülüyor.Eşime kalsa 3 aylık olmadan ultrasona bile girme,diyordu bana,ben çok defalar söyledim,bak düşük olur,dış gebelik olur diye ama dinlemedi beni,artık yapacak birşey yok.Bundan sonra tekrar çocuk sahibi olmayı istermiyim bilmiyorum,eşim deli gibi istiyor ama ben bu çocuğa bile o kadar zor ikna olmuştum ki belki de o yüzden düştü bilemiyorum..Neyse,çok teşekkürler yeniden..

canım öyle düşünme gitseydin de kurtaramazdın çünkü kanaman başlamış ve b-hcg değerlerin onun öncesinde düşmeye başlamıştır yani kendini suçlama gtseydin de kurtulmazdı hem bak arkadaşım ne güzel söylemiş vücut normal değilse eğer atıyor onu. sen içini ferah tut ve de hayata küsme sağlıklı sıhhatli olsun senin olsun bak kısacık da olsa annelik duygusunu yaşamışsın onu kurtarabilirdim demişsin işte annelik böyle bişey sanıyoruzki onu herşeyden koruyabiliriz... annelik çok güzel sakın küsme denemeye devam Allah tez zamanda nasip etsin sağlıklı evlatlar inşallahhhh :)

hamişlerim neredesiniz? pek kimseler uğramaz oldu buraya, hani doğuma kadar yaşadıklarımızı burada paylaşacaktık?

galiba hamişler bulantılarla ve türlü sıkıntılarla uğraştıkları için buraya girmek akıllarına gelmiyor en azından kendi adıma söyleebilirim :) sabah kusmaları arttı ama bir iki hafta içinde geçeceği söyleniyor bir de şu mide yanmaları olmasa gece uykular haram oldu olsunnn bebeğimmm yeterki sen sağlıklı ol Allah hepimizie dayanma gücü versin inş. güzel bir süreçç herşeye rağmennn

kızlar galiba benim bulantılarım geçiyor :)) 11+4 teyiz, 2 gundur ıyıym ben çok şükür :) sadece idrar yolu enfeksiyonum olduğu için çok sık tuvalete çıkıyorum onun içinde eczaneden serum aldım bugun bi hemşire arkadaş serum takıcak, aile hekimime danışıp aldım. aslında bulantılar için serum taktıracaktık ama onun için pek gerek kalmadı sanırım :) 2 gundur pek aç gezmiyorum ya bu yuzden yada gerçekten bulantılarım bitiyo, ama iştahım daha geri gelmedi dun sadece börek bugunde butun gun sadece poğaca yedim ama olsun. yiyebildim bolca :) henuz canımın istediği hiçbi yemek filan yok, zaten et balık tavuk süt yumurta herşey ama herşeyden tiksinmiş durumdayım, deterjan, yumuşatıcı sıvısabun herşey, ev... kayınvalideme taşındık orda kalıyorum yemek yiyemediğim için, yazık perişan oluyo bana ne pişireceğini şaşırıyo, yiyemiyorum diye ama sanırım artık yavaş yavaş duzelicem, haftayada doktor kontrolum var bebişimi çok özledim görücem inş limoncukumu, inş iyidir :)

bugun bi arkadaşım geldi 10 yıllık çok samimi olduğum bi arkadaşım, hamile olduğumu biraz geç söyledim diye resmen aramız bozuldu bi sürü tatsızlık yaşıyoruz bana mesafe koyacakmış, öyle moralim bozuldu ki o gderken karnıma resmen ağrı girdi, bebiş gerçekten herşeyi hissediyor, kıyamam küçücük ama nasılda etkileniyor, ben dış etkenlerle malesef biraz zor bi hamilelik geçiriyorum psikolojik olarak, şartların biraz zor oldugu bi dönemdeyiz ama yinede Rabbime çok şükrediyorum ve kendi içimde onunla çok mutluyum, her ne kadar etrafımdaki bazı insanlar farklı düşünsede..

merhaba canım, öncelikle sana ve bebişine maşallah
bende benzer durumlarla karşılaştım, çubuk kraker bile yiyemiyordum ama şimdi daha iyiyim çok şükür, sadece mide yanmalar devam ediyor.
sen yine şanslı sayılırsın canım, bende kayınvalidem ile alt üst oturuyorum ama bana hiç yardımı olmuyor, çalışıyorum bulantılarla eve geliyordum bir de tiksine tiksine eşime yemek hazırlıyordum bir de bunun üzerine apartmanda bir komşumuz da hamile 1 hafta var aramızda, bana sürekli onu anlatıyo " bulantısı var hep yatıyo iş yapamıyor garibim" diye duyan sanki onu öz kızı sanar
Arkadaş konusunda benimde bu aralar canım sıkkın canım, yanımda yakınımda bana destek olacak, mutluluğumu sevincimi hüznümü paylaşacak kimsem yok
yurt dışından gelin geldim ben, tekl çocuğum kardeşim yok, ailem hala yurt dışında yaşıyor, yılda 1-2 kez görüşebiliyoruz.
arkadaş desen bir tane gerçekten yakın arkadaşım var burada onunda bir ay önce babası vefat etti, annesinin evinde kalıyor bayadır görüşemiyoruz, ben arayınca konuşuyoruz yoksa o hiç aramıyor, anlıyorum acısı daha taze..
kendi kendime yetmeye çalışıyorum işte canım bende, rabbimin verdiği bebişimle mutluyum, etrafı takmıyorum hiç gücüm yettiği kadar..

8 -9 haftalık hamile olanlar beta hcg değerini ölçtüren varsa nolur bildirsin
benimki çok yüksek bir sorun var galiba
acil cevap bekliyorum

o haftada ölçtürmene gerek varmı artık.yüksek olması dış gebelik için tehlikeli ama o haftada kese görünür zaten normal bi gbelikse ikiz olursada yüksek oluo doktorun dedikleri önemli.muayne oldunmu

hamişlerim neredesiniz? pek kimseler uğramaz oldu buraya, hani doğuma kadar yaşadıklarımızı burada paylaşacaktık

merhaba bende aranızda yeniyim 10+5 günlük hamileyim. gebeliğin başında ikiz başladık ama şimdi tek bebekle devam ediyoruz hayırlısı böyleymiş sanırım. neyse bebeğim sağlıklı olsun yeter.

dr um test istemişti bir dünya.. hepsini yaptırdık.. hersey güzel dedi.. aranızda hiç böyle ayrıntlı test yaptıran oldu mu?? henüz 7 haftalıkken istedi benden, HIV vürüsünden tutta aklınıza ne gelirse işte...

Evet Evet endiselenme bende 8. Haftada yaptirdim rutin onlar herkese yapiyorlar

bu testler doktordan doktora değişiyor sanırım sonuçlar iyiyse moralini bozama bence. bende test yapmadılar daha sadece sağlık ocağında yapıldı bundan sonra yapabilir sanırım moralini bozma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…