arkadaslar merhaba ben 6+4 gunluk hamileyim ve pazar gunu kanamam oldu doktora gittik dusmemis ama dusuk riski cok yuksek dedi cok korkuyorum aranizda bunu yasayan varmi lutfen bilgi verin 2 gun hastanede yattim 7 serum taktilar insallah bebegim beni birakmaz Allahim bana ve ihtiyaci olan herkese yardim etsin
geçmiş olsun canım.inşallah alahım bebeklerimizi bize bağışlar.benimde pazar günü kahverengi lekelerim geldi.ertesi sabah hemen dr gittim.bendede aynı durum var,düşük riski.progestan vedi ve ağır iş yapma dedi.bugün çok şükür leke gelmedi.yarın kendi dr gidicem.inşallah birdaha olmaz.bende çok üzüldüm ama geçer umarım.
geçmiş olsun canım.inşallah alahım bebeklerimizi bize bağışlar.benimde pazar günü kahverengi lekelerim geldi.ertesi sabah hemen dr gittim.bendede aynı durum var,düşük riski.progestan vedi ve ağır iş yapma dedi.bugün çok şükür leke gelmedi.yarın kendi dr gidicem.inşallah birdaha olmaz.bende çok üzüldüm ama geçer umarım.
canım mrb,benimde ilk başlarda kahverengi leklenmelerim olmuşdu,dr.banada iğne ve progesteron başladı hemen,uzun süredir olmadı akşam tekrar oldu,dün dr.daydım bişi demedi bana,dünden beride karnım ağrıyo biraz adet olcakmışım gibi rahat olmaya çalışıyorum ama tediriginim bende hayırlısı artık..
mrb kac haftalik hamilesin doktor nasil bisey soylemedi anlamadim??herseyin hayirlisi insallah bisey olmaz..
canım 6 haftalık hamileyim,dün dr.dan geldikden sonra oldu,hani ultrs.bakdığında düşük tehliken falan var demedi,her şey olumluydu..
Kızlar iştahlar ne alemde bi ben miyim yoksa böyle aç bi aç doymak bilmeyen
dombik olacağım daha ilk aydan
Merhaba arkadaslar bende hamileyimm adet gunumde ogrendim yani 1 bucuk hafta once evde yapilan bir idrar testinde ogrenmistim. Suan 5 hafta 3 gunluk.
27 martta ilk ultrasonla bakilacak ve kalp atislarini dinleyecegiz cok heyecanliyim.
sag ol canim sanada hayirli olsun hamileligin
sag ol canim sanada hayirli olsun hamileligin
ikimizin günleri çok yakın gibi :))))
Merhaba kizlar, bu foruma hamile oldugumu ogrendigimden beri yaziyorum asama asama, bazi arkadaslar pek yazmaz ugramaz oldu, surekli yeni hamisler katiliyor (bu arada hepinize hayirli olsun yeni anneciklerama subat hamisleri pek yok, hani tecrubelerimizi paylasicaktik?? Biz bu hafta 10+2 deyiz, 10gun once portakal buyuklugunde kistim sebebiyle hastaneye yatirilmak istendigimi yazmistim, henuz bi gelisme yok, evimdeyim, hergun ise gidiyorum, kistim duruyo sanirim cunku disardan farkedebiliyorum ogrendigimden beeri. Benim agrim yok ama cok erken uyumaya basladim cok yoruluyorum, istahsizlik devam, bulantilarim fazlaalasti 1 haftada 3kg verdim, pztsi aile hekimime serum baglaticam ketonum yuksek cikarsa yine idrar testinde. Bulantilaerimdan baska fazla sikintim yok cok sukur onada disimi sikiyorrum 12. Haftada kesilir diyolar ins. Herseyden tiksindim sivi sabun kokusundan bile. Birde suan baska bi derdimiz daha var malesef mantar oldum! 3-4 gundur sabrettim artinca doktorumu aradim bi fitil ile krem soyledi fitili kullanmaya bugun basladim kremi eczaci gebelikte sakincali olabilir kullanma dedi. Ins kasinti ve tahrise fitil iyi gelicek zaten, sabirla bekliyorum hamileligimin tadini cikracagim gunlerini. Ha bu arada bugun bebisimib ilk kiyafetlereini aldim. tulum ve badi. Onlukte hediye verdiler :) ins giydirmwekte nasib olur onu simdiden cok seviyorum ve hayatimin en onemli seyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?