şubat hamişleri

geçmiş olsun canım.inşallah alahım bebeklerimizi bize bağışlar.benimde pazar günü kahverengi lekelerim geldi.ertesi sabah hemen dr gittim.bendede aynı durum var,düşük riski.progestan vedi ve ağır iş yapma dedi.bugün çok şükür leke gelmedi.yarın kendi dr gidicem.inşallah birdaha olmaz.bende çok üzüldüm ama geçer umarım.

canım mrb,benimde ilk başlarda kahverengi leklenmelerim olmuşdu,dr.banada iğne ve progesteron başladı hemen,uzun süredir olmadı akşam tekrar oldu,dün dr.daydım bişi demedi bana,dünden beride karnım ağrıyo biraz adet olcakmışım gibi rahat olmaya çalışıyorum ama tediriginim bende hayırlısı artık..

Cok sagol canim insallah insallah,,,,,,,,,sanada gecmis olsun gecer insallah saglikli sorunsuz devam eder hamileligimiz ve saglikla kucagimiza aliriz Allah izin verirse.....Rabbim yardimcimiz olsun...

mrb kac haftalik hamilesin doktor nasil bisey soylemedi anlamadim??herseyin hayirlisi insallah bisey olmaz..

mrb kac haftalik hamilesin doktor nasil bisey soylemedi anlamadim??herseyin hayirlisi insallah bisey olmaz..

canım 6 haftalık hamileyim,dün dr.dan geldikden sonra oldu,hani ultrs.bakdığında düşük tehliken falan var demedi,her şey olumluydu..

canım 6 haftalık hamileyim,dün dr.dan geldikden sonra oldu,hani ultrs.bakdığında düşük tehliken falan var demedi,her şey olumluydu..

arayip sordunmu peki doktora neden boyle oldugunu canim tekrar gitsen iyi olur ama sen daha iyi bilirsin tabi insallah bir sorun yoktur

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar, 1haftadir foruma bakmiyordum, bugun bakinca benimle ayni sikintida bicok arkadas oldugunu gordum. Bugun 9+0 dayiz, 2gun once kahverengi lekelenmelerim oldu, doktoru aradim gel bakalim dedi ama aksam dogru musait oldugu icin ben baska doktora gittim.jinekolojik muayene oldum, doktor bebekle ilgili bi sikinti olmadigini, rahim agzinda yara oldugu lekenin onunla alakali oldugunu ve suan temiz gozuktugunu soyledi. Ancak benim bebekle birlikte kistimde vardi doktor kisti cok onemsedi hatta hastaneye yatirmak istedi, etrafinda donerse tehlikeli olur yumurtalikta bogulur mudahele etmemiz gerekir filan dedi ama yatisi kabul etmedik bulantimda cok oldugu icin. Idrarda keton yuksek cikti serum yatmasdigim icin vermedler,kendimi yemek icin zorlayacagimi soyleyip ciktim. Yatirmak istemesinin sebebini tekrar sordum; ihtiyaten kist eriyinceye kadar hastanede kalman gerekir yatirirsam dedi, ozel hastane oluinca pek itibar edemedik ama sinirimizde bozuldu. Cunku kendi doktoruma 2 sefer gitmistim ikisindede kisti hic onemsemeyip erir o 3ay icinde kaybolur dedi. Suan capi 7cm, ici de temiz, sivi dolu sadece. Ama diger doktor riskleri sayip cok korkuttu. Simdi bi doktora daha gitmweyi dusunuyorum, lekelenmem yok denecek kadar azaldi ama tekrar edermi bilmiyorum. Bebis gayet iyi gorunuyodu 1.7cm olmus, kalbide atiyodu pit pit bilemiyorum kimi doktor cok rahat kimisi fazla temkinli. Rabbime emanet..

herkese slmlar bende 4 gun once hamıle oldugumu ögrendım suan 5+3 hamileyim sevıncımı bır gun yasadım sonra cevredeki ınsanların sureklı benım kafamı karıstırıp korkutmalarından berı ben hıc sevınemıyorum sureklı onune gelen cok sevınme dıs gebelık olabılır aman cok sevınme kese bos cıkabılır hıc aklıma gelmıycek seylerı kafama sokuyorlar bu cumartesı dr a gıdıcem keseyı ve kalp atıslarını gorebılmek ıcın ama benım ıcın gunler gecmıyor 3,5 senedır bebegım olsun dıye cok ugrasıp agladım ama oldugunu ogrendıgımde de 1 gun ancak sevındım sımdı kımseye hamıle oldugumu bıle soyleyemıyorum bırılerı daha cıkıp aman dıs gebelık bos gebelık laflarını duymım dıye

Merhaba arkadaslar bende hamileyimm adet gunumde ogrendim yani 1 bucuk hafta once evde yapilan bir idrar testinde ogrenmistim. Suan 5 hafta 3 gunluk.
27 martta ilk ultrasonla bakilacak ve kalp atislarini dinleyecegiz cok heyecanliyim.

Merhaba arkadaslar bende hamileyimm adet gunumde ogrendim yani 1 bucuk hafta once evde yapilan bir idrar testinde ogrenmistim. Suan 5 hafta 3 gunluk.
27 martta ilk ultrasonla bakilacak ve kalp atislarini dinleyecegiz cok heyecanliyim.

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirir inş.

Kızlar merhaba bende 6 haftalık hamişim ama düşük tehlikesinden dolayı raporluyum evde yatıyorum.hepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alırız umarım.

Merhabalar,miniğim sayesinde formunuza katılıyorum.Bebeğimi öğreneli 3 gün oldu. Öncesinde ilişkiden hemen 10 gün sonra test yaptırmama rağmen gebelik çıkmamıştı.Normalde adetim hep geriye atar.Neyse geçen gün gittim ve tahminen 6 haftalık hamileyim :)) inanamıyorum,mucize gibi geliyor.Öncesinde hep genç annelere bakardım ve bebek çok uzak gelirdi,çok zor tahammül ediyordum ama orada olduğunu öğrendiğimden beri çok mutluyum.Rabbim sevgisini de veriyormuş hakikaten. :)

Merhaba kizlar, bu foruma hamile oldugumu ogrendigimden beri yaziyorum asama asama, bazi arkadaslar pek yazmaz ugramaz oldu, surekli yeni hamisler katiliyor (bu arada hepinize hayirli olsun yeni annecikler ama subat hamisleri pek yok, hani tecrubelerimizi paylasicaktik?? Biz bu hafta 10+2 deyiz, 10gun once portakal buyuklugunde kistim sebebiyle hastaneye yatirilmak istendigimi yazmistim, henuz bi gelisme yok, evimdeyim, hergun ise gidiyorum, kistim duruyo sanirim cunku disardan farkedebiliyorum ogrendigimden beeri. Benim agrim yok ama cok erken uyumaya basladim cok yoruluyorum, istahsizlik devam, bulantilarim fazlaalasti 1 haftada 3kg verdim, pztsi aile hekimime serum baglaticam ketonum yuksek cikarsa yine idrar testinde. Bulantilaerimdan baska fazla sikintim yok cok sukur onada disimi sikiyorrum 12. Haftada kesilir diyolar ins. Herseyden tiksindim sivi sabun kokusundan bile. Birde suan baska bi derdimiz daha var malesef mantar oldum! 3-4 gundur sabrettim artinca doktorumu aradim bi fitil ile krem soyledi fitili kullanmaya bugun basladim kremi eczaci gebelikte sakincali olabilir kullanma dedi. Ins kasinti ve tahrise fitil iyi gelicek zaten, sabirla bekliyorum hamileligimin tadini cikracagim gunlerini. Ha bu arada bugun bebisimib ilk kiyafetlereini aldim. tulum ve badi. Onlukte hediye verdiler :) ins giydirmwekte nasib olur onu simdiden cok seviyorum ve hayatimin en onemli seyi oldu

merhaba canım.bende 7 haftadayım şuan.ilk doktora gittiğimde sol tarafımda kist de var demişti hemen 4cm kadar.ilaç kullandım.2. gidişimde 2.49 a düşmüştü kistim.takviye olarak iğne de verdi.şimdi hafatada bir iğne vurunuyorum.bakalım merakla 3. görüşmeyi bekliyorum umarım kist kalmamıştır.bulantılarım bu hafta başaladı.sabahları oluyor sadece tuzlu bişeyler yediğimde kesiliyor.zaten hiç tatlı yemek istemiyor canım.sürekli bebişimi merak ediyorum orda sağlıklımı nasıl geişiyor diye.ilk hamileliğim ne olacağını tam bilmediğimden 3 ayın bitimini bekliyorum bebişime bişeyler almak için.zor tutuyorum kendimi ama olsun.birde bende yüzümde leklenmeler başladı.geldiğimde pek kişi olmuyor burda ama olsun böyle yazışmak bir şeyleri paylaşmak ta güzel.umarım hepimiz güzel hamilelik geçirip sağlıkla alırız bebişlerimzi kucağımıza

Hamişlerim birşey soracağım,üç gündür kanamam var,adetten fazla değil ama kasık ağrısı ve karın ağrısı zaman zaman çok fazla oluyor,adetim de böyle sancılı geçerdi ama biraz korkuyorum.Bebiş sağlıklıdır inşallah.Siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…