şubat hamişleri

ben varım canım.yedikten 1 saat sonra acıkıyorum.onuda meyve yiyerek atlatmaya çalışıyorum:))

slm canımm bısey sorucam da benım ılk hamılelıgım ılk ay da bebegın kalp atısları duyulur mu hıc bısı bılmıyorum hamılelıkle ılgılı ultrasona gırmedım cunku hanı bebegın canlanması var o zaman mı kalp atıslarıı duyulur ?

doktorumun dediğine göre 6 haftalıkken artık duyabiliyoruz canım kalp atışlarını.doktora neden gitmedin daha?

Berine ben 6 hafta 4 gunlukken doktora gittim, keseyi gorduk hatta ultrason goruntusunude veriyolar (karindan ultrasonla goruldu) doktor haftaya kalp atislari duyulur demisti yani 7 haftayi gectiginde. Randevumu malesef iptal edip ertelediler o yuzeden henuz duyamadik ama nasibse cumaya duyucaz bi aksilik o lmazsa

Berine bebegin ilk ayda oldugundan emin misin? Dollenme tarihinden degil son adetinin ilk gununden hesaplaniyor kac haftalik oldugu

Kizlar bwen calisan anneyim oyuzden biraz zor oldu bu bulantili donem, evimin hicbi isini yapamiyorum halim kalmiyo, annem yada esim yapiyo bazende kayinvalidem, bende cok sik acikiyorum ama 6.haftadan sonra bulantilarim basladigi icin istahim pek yok, kokusunu duydugum seyden tiksiniyorum. Hic kilo alamadim daha. Umarim bebek iyidir. Cubuk krakerdende tiksindm yiye yiye. Kendi,mi zorluyorum bebis beslenebilsin diye. Bulanti icin tavsiyesi olan var mi? Birde istahiniz varken yiyin herseyden, ilk 3ay cok onemli, bulantilar baslamadan hergun 2 ceviz yiyodum artik yiyemiyorum

Kızlar iştahlar ne alemde bi ben miyim yoksa böyle aç bi aç doymak bilmeyen
dombik olacağım daha ilk aydan

var cnm var bide ben zaten tombiğim ama yememeye çalışıyorum cuma gidicem doktora dicem ailede şeker hastası olanda var belki diyetisyene yönlendirir.

benim bulantım falan yok ama çok yoruluyorum ve çabuk acıkıyorum ancak iş yerindeki düzenden dolayı saatli yemek yiyorum.buda yararıma oluyor.evde iş yapmak artık eziyet gibi.hep uyumak istiyorum.2 gündürde başım çok ağrıyor.birde bişey sorucam özel olacak ama; gebelikten dolayı cinselliğe uzaklaştım ben.geriliyorum bebeğe bişi olacak diye.sizde durum ne?

arkadaşlar özel olacak ama bişi sorucam;ben gebeyim diye cinsellikten korkar oldum bebeğe bişi olur diye kasılıyorum.sizde durum nasıl_? bende çalışıyorum ve bu ara çok youluyorum.evde iş yapmak yerine hep uyuyorum.başımda ağrıyo bu günlerde.sizler ne alemdesiniz?

canım bende öyleyim korkuyorum eşimde öyle ama bu 9 ayda süremez yani cuma doktora gidicem herşey yolunda derse içim rahatlıycak o zaman belki korkumu biraz yenebilirm

kızlar herkese selaam nasılsınız.bugün 5+4 olduk yaşasın.yalnız ben de ara ara karın ağrısı oluyor.yumurtalıklarım kasıklarım falan ağrıyor.endişeleniyorum sizce normal mi? cevaplarsanız sevinirim.çok korkuyorum kötü bir şey olacak diye!!!!

cnm korkma ağrılar gayet normal vücudun kendini hazırlıyo çünkü aklına kötü getirme bence ama rahatlayamıycaksan doktoruna sor bi derim ben

merhaba kızlar... bende şubat hamişiyim...5-6 haftalık sanırım.. ilk bebişim. fiziksel olarak hiçbir sorun yok allaha şükür ve bazen kendimi çok acayip hissediyorum. özellikle akşamları. sıkılıyorum bazen ağlayasım geliyo..korkuyorumda ona bişi olucak diye..ya şöyle olursa ya böyle olursa diye.. allahım inşallah sağlıkla dünyaya gelir iki hafta sonra kontrolüm var..dr hiç bir problemin olmadığını söyledi.. bende bulantı kusma halsizlik ağrı vs hiçbişi yok. sizce normalmidir ? pisikolojiyide napıcam bilmiorum.. bazen çok mutluyum bazen hüzünlü.. tek korkum ona bişi olması.. allahım sen bebeğimi koru

evet canım diyeceğin tek sey bu allahım sana emanet onu koru başkada bişey düşünme aklına kötü getirme allahım onu bizden daha iyi korur merak etme bulantı kusma v.s bendede yok 7.haftama girdim sabahları az oluo oda 2 gündür oluo öncesinde bişi yoktu içini ferah tut sen

canım bende öyleyim korkuyorum eşimde öyle ama bu 9 ayda süremez yani cuma doktora gidicem herşey yolunda derse içim rahatlıycak o zaman belki korkumu biraz yenebilirm

benimde gelecek salı kontrolüm.umarım atlatırız bu durumu.yalnız ben sağlık ocağında ebeye anlattım bu endişemi,hiç korkma kasılma dedi,zararı asla olmaz,tam tersi rahmi esnetir rahatlatır dedi.ama olmuyor işte.

Bu arada kızlar çin takvimine baktınızmı yada inanırmısınız?ben çevremde bakıpta doğru çıkan bayanlar gördüm.bu takvime göre benim oğlum olacak.ama şuda var ben tam olarak ocak sonumu şubattamı hamile kaldım bilmiyorum.bide isimlere taktım.durmadan isim arıyoum.kız olursa aybüke koyucam ama erkek ismine karar veremedim bi türlü.sizler ne düşünüyorsunuz.

bende ocak sonu gibi hamile kaldığımı düşünüyorum ama yinede bilemicem isimi bizde düşünüyoruz 2 isim olcak sanırım bakalım kız olursa nisa deniz erkek olursada eren düşünüyoruz erenin yanına ne koycağımıza karar veremedk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…