Kızlar iştahlar ne alemde bi ben miyim yoksa böyle aç bi aç doymak bilmeyen
dombik olacağım daha ilk aydan
ben varım canım.yedikten 1 saat sonra acıkıyorum.onuda meyve yiyerek atlatmaya çalışıyorum:))
slm canımm bısey sorucam da benım ılk hamılelıgım ılk ay da bebegın kalp atısları duyulur mu hıc bısı bılmıyorum hamılelıkle ılgılı ultrasona gırmedım cunku hanı bebegın canlanması var o zaman mı kalp atıslarıı duyulur ?
Kızlar iştahlar ne alemde bi ben miyim yoksa böyle aç bi aç doymak bilmeyen
dombik olacağım daha ilk aydan
arkadaşlar özel olacak ama bişi sorucam;ben gebeyim diye cinsellikten korkar oldum bebeğe bişi olur diye kasılıyorum.sizde durum nasıl_? bende çalışıyorum ve bu ara çok youluyorum.evde iş yapmak yerine hep uyuyorum.başımda ağrıyo bu günlerde.sizler ne alemdesiniz?
kızlar herkese selaam nasılsınız.bugün 5+4 olduk yaşasın.yalnız ben de ara ara karın ağrısı oluyor.yumurtalıklarım kasıklarım falan ağrıyor.endişeleniyorum sizce normal mi? cevaplarsanız sevinirim.çok korkuyorum kötü bir şey olacak diye!!!!
merhaba kızlar... bende şubat hamişiyim...5-6 haftalık sanırım.. ilk bebişim. fiziksel olarak hiçbir sorun yok allaha şükür ve bazen kendimi çok acayip hissediyorum. özellikle akşamları. sıkılıyorum bazen ağlayasım geliyo..korkuyorumda ona bişi olucak diye..ya şöyle olursa ya böyle olursa diye.. allahım inşallah sağlıkla dünyaya gelir iki hafta sonra kontrolüm var..dr hiç bir problemin olmadığını söyledi.. bende bulantı kusma halsizlik ağrı vs hiçbişi yok. sizce normalmidir ? pisikolojiyide napıcam bilmiorum.. bazen çok mutluyum bazen hüzünlü.. tek korkum ona bişi olması.. allahım sen bebeğimi koru
canım bende öyleyim korkuyorum eşimde öyle ama bu 9 ayda süremez yani cuma doktora gidicem herşey yolunda derse içim rahatlıycak o zaman belki korkumu biraz yenebilirm
Bu arada kızlar çin takvimine baktınızmı yada inanırmısınız?ben çevremde bakıpta doğru çıkan bayanlar gördüm.bu takvime göre benim oğlum olacak.ama şuda var ben tam olarak ocak sonumu şubattamı hamile kaldım bilmiyorum.bide isimlere taktım.durmadan isim arıyoum.kız olursa aybüke koyucam ama erkek ismine karar veremedim bi türlü.sizler ne düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?