marhaba hamilelik biraz sıkıntılı gidiyor ama inşallah şu 3 aylık dönemi tamamlarsam düzeleceğimi umut ediyorum senin nasıl gidiyor..
merhaba canım, öncelikle sana ve bebişine maşallah
bende benzer durumlarla karşılaştım, çubuk kraker bile yiyemiyordum ama şimdi daha iyiyim çok şükür, sadece mide yanmalar devam ediyor.
sen yine şanslı sayılırsın canım, bende kayınvalidem ile alt üst oturuyorum ama bana hiç yardımı olmuyor, çalışıyorum bulantılarla eve geliyordum bir de tiksine tiksine eşime yemek hazırlıyordumbir de bunun üzerine apartmanda bir komşumuz da hamile 1 hafta var aramızda, bana sürekli onu anlatıyo " bulantısı var hep yatıyo iş yapamıyor garibim" diye duyan sanki onu öz kızı sanar
Arkadaş konusunda benimde bu aralar canım sıkkın canım, yanımda yakınımda bana destek olacak, mutluluğumu sevincimi hüznümü paylaşacak kimsem yok
yurt dışından gelin geldim ben, tekl çocuğum kardeşim yok, ailem hala yurt dışında yaşıyor, yılda 1-2 kez görüşebiliyoruz.
arkadaş desen bir tane gerçekten yakın arkadaşım var burada onunda bir ay önce babası vefat etti, annesinin evinde kalıyor bayadır görüşemiyoruz, ben arayınca konuşuyoruz yoksa o hiç aramıyor, anlıyorum acısı daha taze..
kendi kendime yetmeye çalışıyorum işte canım bende, rabbimin verdiği bebişimle mutluyum, etrafı takmıyorum hiç gücüm yettiği kadar..
mrb arkadaslar bende şubat hamişiyim. 12 haftanın başındayım.
mide bulantılarınız vs varmı?nasıl gidiyor.
benım allaha sukur hıç olmadı hiç kusmadım.. hiçbişeyım yok..
ama bu haftalardan sonra olurmu acaba??
kıyamam yaa üzüldüm nerede oturuyorsun ben bahçeşehir tarafındayım elimizden gelen birşey olursa yaparız yalnız hissetme kendini
yaa kızlar ben henüz 9+1 im yani tam 9 haftam doldu 10. haftama girdim, tartıda kilo almadım ama bir şiştim bir şiştim( neden böyle kocaman bi göbeğim oldu yüzüm bir tomubullaştı anlamıyorum (( çok çirkinleştim.. yüzümde de hiç görmediğim sivilceler var.. hatta vücudum bile böyle pütür pütür sanki.. benimki kız galiba.. beni benlikten çıkardı.. hamile olduğumu henüz kimseye söylemedim.. bana soruo insanlar sana ne oldu böyle dieeee.. aranızda benim gibi olan var mı????
yaa kızlar ben henüz 9+1 im yani tam 9 haftam doldu 10. haftama girdim, tartıda kilo almadım ama bir şiştim bir şiştim( neden böyle kocaman bi göbeğim oldu yüzüm bir tomubullaştı anlamıyorum (( çok çirkinleştim.. yüzümde de hiç görmediğim sivilceler var.. hatta vücudum bile böyle pütür pütür sanki.. benimki kız galiba.. beni benlikten çıkardı.. hamile olduğumu henüz kimseye söylemedim.. bana soruo insanlar sana ne oldu böyle dieeee.. aranızda benim gibi olan var mı????
bende yaşadım tatlım bunları, yüzümde ve özellikşle omuz ve sırtımda aşırı sivilcelenme oldu. şu an 12+4'üm ve pek kalmadı, azaldı. eskilerin dediği doğru oluyor cnm genelde, bende çirkinleştim kız mı acaba derken b u haftadoktorumuz büyük ihtimalle kız dedi
cnm 12. haftada cinsiyetı bilebiliyormu doktorlar???
Benimde çok sıkıntılı düşük yapmisttim ocak ayında. Arkasından bu bebisime aşılama ile hamile kaldım. 5. Haftamda kahve rengi sonrasinda kırmızı kanamam oldu .. bende sürekli yatıyorum malesef. Bide Cok ağrım oluyor normal diyo doktorum rahimin buyumesiyle alakalı diyo. Ilk hamileligim Cok rahat geçmişti. Bu beni baya zorluyor. 5 yaşında bi oğlum var oda sabırsızlıkla bekliyor kardeşini...
Benim de ekim ayında bir düşüğüm oldu.Bu hamileliğiminde 5. haftasında kahve rengi lekelenmelerim olması üzerine bende yatarak geçiriyorum.Çok şükür şu aralar iyiyim ama heran yine aynı sıkıntıları yaşarım diye endişileniyorum..Bu arada tiroidin çok çalışmasından dolayı değerlerim düşük çıktı ve propycil diye ilaç kullanıyorum.İlk hamileliğim benimde çok rahattı..İnşallah 3 aylık süreyi doldurduğumuz zaman rahatlarız...7 yaşında benimde bir kızım var oda aynen sabırsızlıkla kardeşini bekliyor...
kızlar bende 9 haftalık hamileyim çok zor geçiyor halsizlik ve bulantı yemek yapamıyorum iştahsızım tahlillerim iyi çıktı ama 3. ayı geçirsem düzelir inşallah ikinci hamileliğim 4 yaşında kızım var ondada bulantım olmuştu ama bu kadar halsiz ve iştahsız olmamıştım hatta çalışıyordum o zaman şimdi evdeyim resmen sürünüyorum herşey kokuyorbende 10 gün sonra ikili test yaptırcam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?