şubat hamişleri

Merhabalar bende subat hammisiyim ... Nasil gidiyor hammislik

marhaba hamilelik biraz sıkıntılı gidiyor ama inşallah şu 3 aylık dönemi tamamlarsam düzeleceğimi umut ediyorum senin nasıl gidiyor..

marhaba hamilelik biraz sıkıntılı gidiyor ama inşallah şu 3 aylık dönemi tamamlarsam düzeleceğimi umut ediyorum senin nasıl gidiyor..

Benimde çok sıkıntılı düşük yapmisttim ocak ayında. Arkasından bu bebisime aşılama ile hamile kaldım. 5. Haftamda kahve rengi sonrasinda kırmızı kanamam oldu .. bende sürekli yatıyorum malesef. Bide Cok ağrım oluyor normal diyo doktorum rahimin buyumesiyle alakalı diyo. Ilk hamileligim Cok rahat geçmişti. Bu beni baya zorluyor. 5 yaşında bi oğlum var oda sabırsızlıkla bekliyor kardeşini...

mrb arkadaslar bende şubat hamişiyim. 12 haftanın başındayım.
mide bulantılarınız vs varmı?nasıl gidiyor.
benım allaha sukur hıç olmadı hiç kusmadım.. hiçbişeyım yok..
ama bu haftalardan sonra olurmu acaba??

kıyamam yaa üzüldüm nerede oturuyorsun ben bahçeşehir tarafındayım elimizden gelen birşey olursa yaparız yalnız hissetme kendini

yaa kızlar ben henüz 9+1 im yani tam 9 haftam doldu 10. haftama girdim, tartıda kilo almadım ama bir şiştim bir şiştim ( neden böyle kocaman bi göbeğim oldu yüzüm bir tomubullaştı anlamıyorum (( çok çirkinleştim.. yüzümde de hiç görmediğim sivilceler var.. hatta vücudum bile böyle pütür pütür sanki.. benimki kız galiba.. beni benlikten çıkardı.. hamile olduğumu henüz kimseye söylemedim.. bana soruo insanlar sana ne oldu böyle dieeee.. aranızda benim gibi olan var mı????

mrb canım, aramıza hoşgeldin.
bende 12. haftamdayım, bulantılarım oldu ama kusmadım hiç bende. bence senin şimdiye kadar olmadı ise bundan sonra da olmayacaktır. hamileliğinin tadını çıkar..

kıyamam yaa üzüldüm nerede oturuyorsun ben bahçeşehir tarafındayım elimizden gelen birşey olursa yaparız yalnız hissetme kendini

teşekkür ederim canım, buradan paylaşınca, bir okuyanın cevap verenim olduğunu görünce bile iyi hissettiriyor. çok teşekkür ederim, düşünmen yeterli

bende yaşadım tatlım bunları, yüzümde ve özellikşle omuz ve sırtımda aşırı sivilcelenme oldu. şu an 12+4'üm ve pek kalmadı, azaldı. eskilerin dediği doğru oluyor cnm genelde, bende çirkinleştim kız mı acaba derken b u haftadoktorumuz büyük ihtimalle kız dedi

Bende ayniyim kocaman bir göbek hertarafimda yüzümde sivilceler var..öncekinden guzellesmistim bunda çirkinlestim iyice . Acaba kizmi olur busefer.. bir oğlum var bide kız olsun istiyorum allahın izniyle inşallah

cnm 12. haftada cinsiyetı bilebiliyormu doktorlar???

cnm 12. haftada cinsiyetı bilebiliyormu doktorlar???

çok emin değilim bu cinsiyet bilme /tahmin konusunda. benim doktorum gittiğimde tam 12. haftalıktı doktorum "büyük ihtimalle kız geliyor, hatta eşime bile bak babası bu da kukusu" diye takıldı

Benim de ekim ayında bir düşüğüm oldu.Bu hamileliğiminde 5. haftasında kahve rengi lekelenmelerim olması üzerine bende yatarak geçiriyorum.Çok şükür şu aralar iyiyim ama heran yine aynı sıkıntıları yaşarım diye endişileniyorum..Bu arada tiroidin çok çalışmasından dolayı değerlerim düşük çıktı ve propycil diye ilaç kullanıyorum.İlk hamileliğim benimde çok rahattı..İnşallah 3 aylık süreyi doldurduğumuz zaman rahatlarız...7 yaşında benimde bir kızım var oda aynen sabırsızlıkla kardeşini bekliyor...

Anlamıyorum bende niye böyle sorun yaşıyoruz. Ben ilk gebeligimde eve işimi kendim yapardım hep . Bi düşük ardından aynı senin gibi 5 haftada leke. Benim doktorum benden kuretajla parça aldı patilojiye gitti. Rahim gebeligin tutunması için gayet ideal normal çıktı . Hah çekildim ardından oda gayet temiz. Testler vs herşey normal ama yinede sorun yaşıyorum. Benim şuan kasıklarinda ağrı var. Progestani kestik. Herşey normaldedi doktorum..şimdilik bişey yok çok sukur inşallah olmazda..

slm bayanlar bende şubat hamişim
ve bu salı dr ikili test yapıcak ayrıntılı ultrasana giricem
benim gibi girecekler varmı bu hafta bide ticker yapmak ist.
yardım edermisiniz bayanlar

kızlar bende 9 haftalık hamileyim çok zor geçiyor halsizlik ve bulantı yemek yapamıyorum iştahsızım tahlillerim iyi çıktı ama 3. ayı geçirsem düzelir inşallah ikinci hamileliğim 4 yaşında kızım var ondada bulantım olmuştu ama bu kadar halsiz ve iştahsız olmamıştım hatta çalışıyordum o zaman şimdi evdeyim resmen sürünüyorum herşey kokuyor bende 10 gün sonra ikili test yaptırcam bakalım

bende de benzer belirtiler var aynı tarihlerde gidiyoruz allh kolaylık versin hepimize

gerçekten Allah hepimze kolaylık versin kızlarrr bende cuma günü ikili testimi yaptırdım ve bebeğimi artık çok net görebiliyorum o kadar büyümüşki 1 ay önce sadece ince bir çizgiydi ama şimdi resmen bebek olmuş kuzum maşallah elleri ayakları yüzü o kadar net ki hatta ultrason cihazı değince vücudu tamamen bana döndü anne ben burdayım diyor o kadar duygulandım ki anlatamam o kadar hareketli ki tabi doktorumuz bunları tek tek anlatırken babamız arkadan hemen cinsiyeti ne diye atlamaz mı :)))))) adamın derdine bak oğlan istiyor ya paşam delirecek neyse daha çok erken yanıltmak istemem dedi doktor 4 haftaya kesin belli olur dedi bakalım folik asiti kestik çok şükür kokusu gerçekten midemi bulandırıyordu onun yerine elevit vitamin verdi bundan sonra beslenme çok önemliymiş artık ne bulursam yiyecem bu arada sabah bulantılarım hala devam ediyor bende kalkar kalkmaz kusmaya gidiyorum sonra kahvaltımı yapıyorum yoksa yediğim her şey gidiyor böyle çözüm buldum ne yapayım yavrum besinsiz kalmasın((((( bu arada bu haftasonuyla beraber çok şiddetli baş ağrılarım başladı normal belirtilermiş ama bazen kafam patlayacakmış gibi geliyor umuyorum 1-2 haftaya bişey kalmaz hamiş kıyafetlerimi giyer keyfime bakarım Rabbim bebişlerimizi korusunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…