kızlar ben 4 haftalık hamıleyım aslında 6 hafta olması gerıkıyodu ama geç döllenme bugun kese göründü 5mm dedi doktor haftaya tekrar gel dedi sizce kesenın buyuklugu normallı sızınkı 4 haftayken ne kadardı
aşırı turşu tüketimi gebelikte zehirler. çok yemeni tavsiye etmemmmm...
Icinizde calisan anne adayi var mi kizlar? Bide mide bulantisi icin zencefilin cok etkili oldugunu okudum dun, hamileyken zararli olabilir mi sizce? Bilginiz var mi?
bende 27 şubatta öğrendim hamile olduğumu.ama hiç bir belirti yaşamadığım için çok şaşkınım.doktorum daha çok küçük dedi 2-3 haftalıkmış.oyüzden her gün merak ediyorum benimlemi diye.ayın 13 ünde sonraki doktor randevum.ben nasıl bekliycem yaa...
bende 27 şubatta öğrendim hamile olduğumu.pzt.gidicem doktora bakalım.2.bebeğim ama heyecan hiç değişmio.bhcg kaç çıktı senn selcen?
benm 555 çıktı.27snde.dış gebelik olmasın die çrş tekrar test yaptırdı doktor.herşey normal dedi.pzt gidicem bakalım keseyi görebilcem mi?27 sinde baktırdım 232 çıktı canım.doktora gittim rahim 1cm kalınlaşmıştı.13 ünde keseyi görücez işallah
Icinizde calisan anne adayi var mi kizlar? Bide mide bulantisi icin zencefilin cok etkili oldugunu okudum dun, hamileyken zararli olabilir mi sizce? Bilginiz var mi?
kızlar yaşadığımız değişiklikleri paylaşalım ben5+1 oldum fakat hiçbir değişiklik yaşamadım normalmi sizce?
5+1 ne demek ben daha yeni öğrendim bu sabah hiç bişiy bilmiyorum yardım edin
slm hanımlar,bende şubat hamilelerindenim ama benim durumum biraz farklı,benim 2 düşüğüm var,biri kürtaj diğeri biokimyasal gebelik bu 3.oluyor ,sevinemiyorum artık okadar olumsuzluk yaşadımki,yinede hayırlısını diliyorum Rabbim den,inş.bu sefer nasip eder sağlıklı sıhatli,sizlerede banada..benim kahverengi lekelenmelerim varr,hayırlısı artık...
5 hafta 1 günlük hamilesin tatlım..hayırlı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?