şubat hamişleri

canım benden sana tavsiye hiiç bööle şeyleri düşünüp kendini kasma doktorun bişi demediği sürece takma kafana benmde geç döllenme oldu herşeye panikle yaklaştım ama yersiz olduğunu anlayınca sadece dua ettim sende öle yap gayet güzel kalp atışlarını da duyarsın inşallah. ama unutma psikolojik durumunda çok önemli hamileliğin tadını çıkar

merhabalar.bende sanırım 4 haftalık falan hamileyim.sanırım diyorum çünkü dün dr gittik.ultrasonda keseyi tam göremedi ama rahimdeki değişiklikle belirgin dedi.daha çok yeni 3-4 haftalık olabilir dedi.2 hafta sonra tekrar keseye bakacağız.inş görünür.benimde geç döllenme oldu sanırım.normalde son adet tarihim 2 ocak ,buna göre 8 haftalık olması gerekiyordu.ama daha küçük.zaten adetlerim çok düzensizdi.sizlerde inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucaklayın.

Arkadaşlar ben de yaklaşık 1 saat önce öğrendim ben de Şubat Hamişi oluyorum sanırım :) Kan testinde çıktı. Henüz adetim gecikmedi daha 3 günüm var son adet tarihim de 5 Şubattı. Beta HCG değerim 5,19 çıktı. Allah'a şükürler olsun. Bir tane düşüğüm olmuştu malesef Çok kötü bir tecrübe idi Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Şimdi de biraz tedirginim haliyle. İnşallah bir daha olmaz öyle korkunç bir durum. Neyse özetle ben de geldim işte :)

6 hafta 3 gunluktu doktora gittiğimde kalp atışlarını duyamadık, kese henuz 19 mm idi, doktor haftaya bi aksilik olmazsa kesin duyabileceğimizi söyledi, pazartesi tekrar gidicez inş. 6 hafta 5 günlükken bulantım başladı, halsizlik arttı bulantıyla, bikaç gundur folik asit içiyorum, unutursam gece içiyorum. ama muthiş duygusalım sureklı alınıyorum ve ağlıyorum. bebeğim olacağı için çok mutluyum ama özellikle eşimin 1 küçük sözü bile yetiyo üzülmeme. bugun 6 hafta bitiyo, 7.haftaya giriyoruz. ha bu arada doktora gittiğimde konserve, turşu kesinlikle yemememi söylemişti. sizde ne gibi değişiklikler var kızlar?

Icinizde calisan anne adayi var mi kizlar? Bide mide bulantisi icin zencefilin cok etkili oldugunu okudum dun, hamileyken zararli olabilir mi sizce? Bilginiz var mi?

bende 27 şubatta öğrendim hamile olduğumu.ama hiç bir belirti yaşamadığım için çok şaşkınım.doktorum daha çok küçük dedi 2-3 haftalıkmış.oyüzden her gün merak ediyorum benimlemi diye.ayın 13 ünde sonraki doktor randevum.ben nasıl bekliycem yaa...

Icinizde calisan anne adayi var mi kizlar? Bide mide bulantisi icin zencefilin cok etkili oldugunu okudum dun, hamileyken zararli olabilir mi sizce? Bilginiz var mi?

evet var cnm bende çalışan anne adayıyım.

bende 27 şubatta öğrendim hamile olduğumu.pzt.gidicem doktora bakalım.2.bebeğim ama heyecan hiç değişmio.bhcg kaç çıktı senn selcen?

bende 27 şubatta öğrendim hamile olduğumu.pzt.gidicem doktora bakalım.2.bebeğim ama heyecan hiç değişmio.bhcg kaç çıktı senn selcen?

27 sinde baktırdım 232 çıktı canım.doktora gittim rahim 1cm kalınlaşmıştı.13 ünde keseyi görücez işallah

27 sinde baktırdım 232 çıktı canım.doktora gittim rahim 1cm kalınlaşmıştı.13 ünde keseyi görücez işallah
benm 555 çıktı.27snde.dış gebelik olmasın die çrş tekrar test yaptırdı doktor.herşey normal dedi.pzt gidicem bakalım keseyi görebilcem mi?

ekızlar merhebe idrar teslerine göre ben de şubat hamişi gözukuyorum rabbim devamını ve kucağımıza almamızıda nasip eder inşalla

merhaba canim, hic arastirmadim ama annem zencefilin iyi olmadigini söylerdi hamileler icin, tabi ne kadar dogruluk payi vardir bilemem. ama bence arastir önce canim ona göre kullan.

merhabalar arkadaslar benide alirmisiniz araniza bende subatta hamile kaldim Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi insallah ilk bebegim ve cok heyecanliyim yarin kalp atislarini duyucaz keseyi gorcez insallah...Doguma kadar korku heyecan bitmeyecek sanirim rabbim yardimcimiz olsun

Son düzenleme:
slm hanımlar,bende şubat hamilelerindenim ama benim durumum biraz farklı,benim 2 düşüğüm var,biri kürtaj diğeri biokimyasal gebelik bu 3.oluyor ,sevinemiyorum artık okadar olumsuzluk yaşadımki,yinede hayırlısını diliyorum Rabbim den,inş.bu sefer nasip eder sağlıklı sıhatli,sizlerede banada..benim kahverengi lekelenmelerim varr,hayırlısı artık...

Cnm mrb..!seni daha önceki topikten hatırlıyorum,inş Rabbim bu sefer yavrunu sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eder cnm,elinde değil biliyorum ama kötü düşünmemeye çalış,bol bol dua et,Rabbimizden başka sığınacak kimsemiz yok,sen kötü düşünürsen bebişin de kötü etkilenir,o yüzden mümkün olduğu kadar yüzün gülsün tatlım..doktoruna bildirdinmi lekelenmeyi..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…