Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Kizlar ne yapiyonuz ne diyecem size simdi benim yumurtlama gunum gecti 3 gundur kupkuruydum bugun ic camasirimda akinti fark ettim wc ye gittigimde de o uzayan akintidan geldi elime acaba tekrar mi yumurtluyorum

Kizlar ne yapiyonuz ne diyecem size simdi benim yumurtlama gunum gecti 3 gundur kupkuruydum bugun ic camasirimda akinti fark ettim wc ye gittigimde de o uzayan akintidan geldi elime acaba tekrar mi yumurtluyorum
Aaa olabilir canım benim ama hiç elime gelmedi peceteyle silerken geldi parmak kadar uzun ve kalındı benim küçük birşey değildi

Ya benimde baktim ic camasirima epey gelmis boyle sarimsiydi sonra wc de hem elime geldi hemde silerken peceteye boyle cok kalin degildi ama seffaf uzayan akintiydi hemen degerlendirdim bakalim ayy ins olur ya

Kizlar var mi belirtiler eger kabizlik bir belirtiyse kesin hamileyim yillardan sonra ilk defa kabiz oldum o kadar zorladim ki kendimi mide oz suyum agzima geldi uskufra bile yaptim midem bulandi ama hala yapamadim dunden beri yapamiyorum

valla bende belirti yok ovilasyon gününden 10 gün sonra çocuk rahime tam yerleştirmiş embriyo olurmuş yani ondan sonra belirti olurmuş daha bizim 10 gün olmadı yani gerçi 7 ve 10 gün arası embriyo oluşturmuş tutarsa oda o zaman belirti başlarmış benim sadece akintim oluyor dünden beri azar azar iç camasirimda :)) 5 gun benim daha ovilasyon günün den beri bu hafta bitsin anlaşılır hahah

O degilde bende hafiften akinti basladi bugun ic camasirimi kirletecek sekilde bide her hafta pazara giderim hic canim tursu cekmez ayy bu hafta o kadar canim cekti ki yarim kilo aldim eve gelene kadarda bitirdim neredeyse insss vardir bebis ondandir ben kimyasal yasadigim ayda durmadan tursu yiyordum simdi de oyle olunca caba mi dedim

İnşallah canım hamilesindir bu ay hepimizin bütün çocuk isteyenlerin yüzü gülsün 7 gün kalmış senin zaten hayırlısı benim daha 10 var bugün biticek 9 gun

Testte cikmaz demi alev ben galiba 2 defa yumurtladim tabi emin degilim biri 20 subatta biride 25 subatta tabi gelen akintiya gore oyle yorum yapiyorum test yapsam cikma ihtimali yok demi

Testte cikmaz demi alev ben galiba 2 defa yumurtladim tabi emin degilim biri 20 subatta biride 25 subatta tabi gelen akintiya gore oyle yorum yapiyorum test yapsam cikma ihtimali yok demi
Erken gebelik testi alırsan belki çıkma ihtimali olabilir 5 gun kalmış çünkü normal teste çıkmaz ama

Bilemedim ki evde bir tane test var gozume batiyor bi kac gunde bekleyeyim olmadi cuma gunu yapayim ins dayanabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…