Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Kızlar inşallah şubat ayında güzel haberi burda paylaşırız burası çok farklı bence hiç tanımadığın insanlarla aranda bi bağ oluyor ve kimseye anlatamadığın şeyleri burda paylaşıyosun

Slm kızlar benimde adetimin ikinci günü.adet sokunu yavaş yavaş atıyorum üstümden.en çok umut ettigim aydı ocak. Doğum günümde anne olmayı çok isterdim.nasip değilmiş subatı beklicez artık

Slm kızlar benimde adetimin ikinci günü.adet sokunu yavaş yavaş atıyorum üstümden.en çok umut ettigim aydı ocak. Doğum günümde anne olmayı çok isterdim.nasip değilmiş subatı beklicez artık
Aynen hayırlısı umarım Şubat ayı sana uğurlu gelir :))) benimde Şubat doğum günüm umarım bana şans getirir :) en güzel hediye olur benim için:)

Şubatta Doğum günüm var klomene başlayacağım adet olursam şayet inşallah bana Doğum günü sürprizi gelir tarlusal biteli 10 gün oluyor ve hala adet olmadım idrar testi negatif ama göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile

İnşallah hamilesindir canım :)

Aynen hayırlısı umarım Şubat ayı sana uğurlu gelir :))) benimde Şubat doğum günüm umarım bana şans getirir :) en güzel hediye olur benim için:)
İnşallah cnm dogum günü hediyen olsun.sen kaç aydır istiyorsun. İlk bebek mi

İnşallah cnm dogum günü hediyen olsun.sen kaç aydır istiyorsun. İlk bebek mi
Evet bende ilk bebek olcak hamile kalırsam 3 aydır istiyoruz da geçen ay düşük yaşadım kese görünmeden şimdi bu aya odaklanamıyorum bakalım kısmet:)

Benim bat 22 ocak 5 aydırbebiş istiyoruz 6 aylık evliyim bu ay incir havuç kürü yaptim inşallah hamile kalirim

Şubat ayına bende varimm...
Eşimin doğum günü şubatta
Rabbim inş nasip eder bize hediyemizi

Selam kizlar,
Subatta hamile kalmayi ben de cok istiyorum. Olursa bebisle ayni ay dogumlu olucaz. Bugün adetimin 1. günü ve 4 gün erken geldi normalde boyle bisey hic olmazdi mevsimsel herhalde. Yalniz benim 2. gebeligim olacak olursa 8 yasinda bir kizim var. Eylulden beri deniyoruz olmuyor. Doktorum ocak ayinda da adet görürsen 3.günü gel test yapalim dedi. Insallah hepimiz subatta kirmizilardan kurtulmus olarak devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…