Hayırlısı olsun canım kafana takma oluruna bırak o zaman inanıyorum hepimiz hamiş kalırız en yakın zamandaSlm kızlar.bende bu ay beklerken bugün adet oldum.umutlar yerle bir. Şubata kaldık oda kısmet olursa
Aynen hayırlısı umarım Şubat ayı sana uğurlu gelir :))) benimde Şubat doğum günüm umarım bana şans getirir :) en güzel hediye olur benim için:)Slm kızlar benimde adetimin ikinci günü.adet sokunu yavaş yavaş atıyorum üstümden.en çok umut ettigim aydı ocak. Doğum günümde anne olmayı çok isterdim.nasip değilmiş subatı beklicez artık
İnşallah hamilesindir canım :)Şubatta Doğum günüm var klomene başlayacağım adet olursam şayet inşallah bana Doğum günü sürprizi gelir tarlusal biteli 10 gün oluyor ve hala adet olmadım idrar testi negatif ama göğüs uçlarıma dokunamıyorum bile
İnşallah cnm dogum günü hediyen olsun.sen kaç aydır istiyorsun. İlk bebek miAynen hayırlısı umarım Şubat ayı sana uğurlu gelir :))) benimde Şubat doğum günüm umarım bana şans getirir :) en güzel hediye olur benim için:)
Evet bende ilk bebek olcak hamile kalırsam 3 aydır istiyoruz da geçen ay düşük yaşadım kese görünmeden şimdi bu aya odaklanamıyorum bakalım kısmet:)İnşallah cnm dogum günü hediyen olsun.sen kaç aydır istiyorsun. İlk bebek mi
İnşallah canım en kısa zamanda hamiş kalırsınBenim bat 22 ocak 5 aydırbebiş istiyoruz 6 aylık evliyim bu ay incir havuç kürü yaptim inşallah hamile kalirim
Amin canım isteyen herkese versin Rabbimİnşallah canım en kısa zamanda hamiş kalırsın
İnşallah canım :)) dualarım hepimize gelsin bu ay :)Şubat ayına bende varimm...
Eşimin doğum günü şubatta
Rabbim inş nasip eder bize hediyemizi
Smear testi ne icin yapiliyor acabaforumda gezinirken gördüm yazınızı bence gidin smear aldırıp gerekli kan testlerini yaptırın olmazsa hormonlarınıza baktirin ve folik asit kullanın iciniz rahat eder
Bende varim canlar ;*)Şubatı beraber bekleyelim ❤ kızlar
Hoşgeldin canım :)))Bende varim canlar ;*)
Keşke Canım ama benim yumurtlama problemim var malesef kiİnşallah hamilesindir canım :)
Hosbuldum cnm her ay bekliyorum insallah nasip olur ;*)Hoşgeldin canım :)))
İnşallah canım 2017 hepimize şans getirsin :))Hosbuldum cnm her ay bekliyorum insallah nasip olur ;*)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?