Şubat için umutlar olsun mu ? Beraber bu zamanı bekleyelim

Smear testi ne icin yapiliyor acaba
rahimden süprüntü alip hucrelerin normal olup olmadigina bakılıyo kanser riski falan var mi diye cinsel hayati aktif kadinlara kontrol amacli yani ben gitmistim doktor a ilk onu aldi ve 9 tup kan verdim butun her srye bakılıyo bu ay hamile kalmasaydim hormonlarima bakacakti adetin 3uncu gunu gel demisti gerek kalmadi hamile kalinca insallah en kisa zamanda size de nasip eder Allah hayirli haberlerle gelin insallah bu ay

İnşallah canım allah hepimizin gönlüne göre versin bu ay :))) bakalım gorcez bu neler yasicaz şimdi den bile heyecanla bekliyorum :)))

bu aralar bana umut olabilecek cevap bulabileceğim tüm başlıklara yazıyorum artım sanırım bu ay da olmadı dr a gitmeyi bırakıyorum soğan suyuyla denicem bu ayı inşallah herkes için hayırlısı olur

bu aralar bana umut olabilecek cevap bulabileceğim tüm başlıklara yazıyorum artım sanırım bu ay da olmadı dr a gitmeyi bırakıyorum soğan suyuyla denicem bu ayı inşallah herkes için hayırlısı olur
İnşallah canım bence akışına bırakın kafaya taktığımız da olmuyor diyorlar doktorlar bile sıkıntı yapmayın akışına bırakın ilişki yaşarken aklınızın iicnden çocuk düşüncesini olmasın tadını çıkar mutlu haberi zaten alırız er yada geç

bu ay klomen ve iğne kullandım batta test yaptım pozitif çıktı ertesi gün hcg de 2.18 çıktı 4gün gecikmeyle 5. gün regl oldum ama çok az azgeliyo afedersiniz bugün üçüncü gün ama sanki bitmiş gibi herşey kafa karıştırıyo ya

Tekrar bittikden sonra bir test yap istersen

Tekrar bittikden sonra bir test yap istersen
çok yoruldum ya yemin ederim bitik durumdayım 0 küsür değer çıkıp sonradan hamile çıkanlar var ne güzel. okudukça yıpranıyorum tüm belirtilerim yok oldu zaten ne göğüs hassasiyeti ne karında şişlik kaldı ümitsizim

Hmm anladım canım üzme kendini takmamaya çalış bence ben 3 aydır deniyorum geçen ay hamile kaldım düşük yaptım ama inan hiç bir uygulama birşey yapmıyorum hiç akışına bırakıyorum oda yumurta tembeligi olmasına rağmen takmıyorum düşün yani:)) pozitif ol kafaya takma akışına birak

deniyorum olduğu kadarıyla çok ümitliydim bu ay dr yumurta geşimi çok güzel hamile kalma şansın çok yüksek demişti.....olmadı

Kızlar merhaba nasılsınız???
Çalışmalara devam demi bebis için:) bu ay inşallah güzel haberler gelir hepinizden

1 bucuk yildir evliyim yasmin kullaniyordum korunmak icin 3 aydir biraktim ama hamile kalamadim.doktorada gittim genel kontroller yapıldı ama bir sorun yok normal bir süreç bu 1 yıl deneyin dedi ama sabredemiyorum çok kafama takıyorum ya olmazsa diye korkmaya başladım forumları okudukça Bu ay bal tarçın çörek otu kürünü yapıyorum işallah bir faydası olur.Yapan faydasını gören varmı aranızda arkadaşlar ya da başka bir şey öneren?Allah hepimize versin işallah şubatta hamileyiz diye yazalım buaraya

Selam kızlar kaç günün kaldı umarım şubatta gobislerimiz dolu olur

Canım umarım insalah hamile kalırsın bu ay
Ben hiç denemedim yoksa yardımcı olurdum bu konuda sana

Canım yumurtalarına baktı mı doktor her ay çatlıyomuymuş ovülasyon testi kullanmadın mı

Çanım o ignede hcg hormonu oluyormus o yüzden testte pozitif tahlildede 2yi gördün seni üzmek istemem ama neden az oldugu konusunda bir fikrim yok biraz da bekle tekrarla istersen

Yasminden sonra hemen hamile kalınmıyor diye biliyrm canım biraz arastırma yap itersen vücuttan atılma süreciyle ilgili ve soğan suyu iç insan vücudunu temizliyor belki ilacı atım konusundada yardımcı olur hem yumurtalık kistini filanda engelliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…