- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Benimde 19 u napıosunuz kızlar nasıl geçiyorAynı zaman batlar :)yumurtayı nasıl takip ediosun
Ovulasyon testiyle bide doktora gidiyorum ama dün doktorum yine yeteri kadar buyumemis gec yumurtluyor olAbilirsin bide perşembe gel dedi zaten gwc yjmurtluyorum takip ediyorum biliyorum ama perşembe de erken gibi zaten ama inatci benim doktor dedigim dedik bakalim hayirisiAynı zaman batlar :)yumurtayı nasıl takip ediosun
Bemde klomen kullanacaktkm bu.ay izkndeyken adet oldum gec.kaldim yani ama diger ay muhakkak baslamaliyiz böyle olmyacak dedi doktorÇalısmalara baslıyorm ben yarın persemsede yumurtaya baktırmak için doktora gidicem klomen kullandım bu ay bakalım kısmet
Calisiyorum ogretmenim aslinda bu ay cok iyi bi zamandi benim icin ama gecti malesef bakalim Allah tan ümit kesilmez kendiliginden olur diyorum ama dün yine umtsiz konuştu doktor olmayacak böyle felanOlsun git canım çalısıosan zor olur ama olmadı cumrtesi yine gidersin ben geçen ay klomen kullandım hafta sonu gidim izin alamam dedim geç kalmısım iğne için yumurta filn görünmedi bu ay bida erken gidicem az izin alıpta
Klomene basla o zamn hemen canım bnm 2b ayım klomenle bakalım igne vurunca olcakmı yine olmazsa 1 ay ara verip aşılama düsünüyrm bende hiç bi sorun yok ama olmuorCalisiyorum ogretmenim aslinda bu ay cok iyi bi zamandi benim icin ama gecti malesef bakalim Allah tan ümit kesilmez kendiliginden olur diyorum ama dün yine umtsiz konuştu doktor olmayacak böyle felan
adet gününe yakın yumurtlama olabiliyor canım bu sitede okumuştum adete yakın hamile kalanlar da var. Eğer yumurtlamadan değilse hamile olabilirsin yada üşütmüş olabilirsin o zaman da akıntı geliyormuşArkadaşlar merhaba herkese, size de danışayım kendim anlam veremedim. benim bat 4 şubat ama dün geceden beri ovulasyon akıntısına benzer yumurta akı kıvamında bir akıntım var. adete bu kadar yakın tarihte yumurtlamam mümkün mü ? bu ay sattan sonra ilk kez oldu bu, bu ay akıntısız yumurtladım herhalde diyordum... ben normalde bu akıntıdan 14 gün sonra adet oluyorum. şimdi yumurtluyorum desem 14 gün sonrası şubatın 13 oluyor ki bu da sat ın 39 gün sonrasına tekabül ediyor. ben 30 günde bir oluyorum normalde, siz ne diyorsunuz neye yormalıyım bunu?
Diger ay kullancagim klomen canim inşallah g3rek kalmazda bu ay büyür yumurtam incir yiyip duruyorumKlomene basla o zamn hemen canım bnm 2b ayım klomenle bakalım igne vurunca olcakmı yine olmazsa 1 ay ara verip aşılama düsünüyrm bende hiç bi sorun yok ama olmuor
Kaçıncı günü adetin canımÇalısmalara baslıyorm ben yarın persemsede yumurtaya baktırmak için doktora gidicem klomen kullandım bu ay bakalım kısmet
Kaçıncı günü canım adetin bende gittim bugün doktora pko olduğu için biraz geç olgunlaşması normal dedi cuma tekrar çağırdı . Kaç mm si dün gittiğinde yumurtaOvulasyon testiyle bide doktora gidiyorum ama dün doktorum yine yeteri kadar buyumemis gec yumurtluyor olAbilirsin bide perşembe gel dedi zaten gwc yjmurtluyorum takip ediyorum biliyorum ama perşembe de erken gibi zaten ama inatci benim doktor dedigim dedik bakalim hayirisi
Bugn 9daym canmKaçıncı günü adetin canım
Canım yarın kaç mm olduğunu yazar mıısın benimkine daha varmış o yüzden Cuma'dan önce çalışmaya gerek yok ☺Bugn 9daym canm
Ben persembe gidicem canım o zaman 11. Günüm oluo igne vurursa o aksama değerlendiremem die yarın aksamı değerlendirip gidicem herkeste farklı olur ama yazarım yine insallah büyüdüyse şayetCanım yarın kaç mm olduğunu yazar mıısın benimkine daha varmış o yüzden Cuma'dan önce çalışmaya gerek yok ☺
13.gün bugun beKaçıncı günü canım adetin bende gittim bugün doktora pko olduğu için biraz geç olgunlaşması normal dedi cuma tekrar çağırdı . Kaç mm si dün gittiğinde yumurta
12.gün dü dün persembe 15. Günü olacak ama ben yumrtlama testlerime göre biliyorum 20. Günü felan buluyor 2 aydir geciktiği icin adetim aslinda 3 4 ay once 16 siydi yumurtladigim bu ay normal dongum gibi olursa yumurtam buyumuste olabilir herşey nasip gorecegiz bu arada incir de yiyorum bakalim canim bana doktir yumurtanin boyutunu soylemedi cok.küçük dedim yok yeterli degil dedi biraz inatci bizim doktor ters cevaplar veriyorKaçıncı günü canım adetin bende gittim bugün doktora pko olduğu için biraz geç olgunlaşması normal dedi cuma tekrar çağırdı . Kaç mm si dün gittiğinde yumurta
Anladım canım inş büyümüştür benimde 20-21i bulacak galiba .. doktor çok önemli canım vallahi Allah razı olsun ne sorsam söylüyo yumurta takibi yapıo daha ilk ayımız mesela bi sene korunma sonra gel diyen çok doktor gördük yani.. eğer bu ay olmazsa biz kendimiz geliştiririz dedi ☺13.gün bugun be
12.gün dü dün persembe 15. Günü olacak ama ben yumrtlama testlerime göre biliyorum 20. Günü felan buluyor 2 aydir geciktiği icin adetim aslinda 3 4 ay once 16 siydi yumurtladigim bu ay normal dongum gibi olursa yumurtam buyumuste olabilir herşey nasip gorecegiz bu arada incir de yiyorum bakalim canim bana doktir yumurtanin boyutunu soylemedi cok.küçük dedim yok yeterli degil dedi biraz inatci bizim doktor ters cevaplar veriyor
Ya aslinda herkes iyi buluyor doktoru ama biraz basta ovulasyon testleri felan konusunca beni cok.inceleyen takintili bir tip olarak profilledi galiba korkuma bisey soylemeye cekiniyorum artik ama iyi takip ediyor yine de bazen yogunkuktan karistiriyor onuda sorunca he tamam diyorAnladım canım inş büyümüştür benimde 20-21i bulacak galiba .. doktor çok önemli canım vallahi Allah razı olsun ne sorsam söylüyo yumurta takibi yapıo daha ilk ayımız mesela bi sene korunma sonra gel diyen çok doktor gördük yani.. eğer bu ay olmazsa biz kendimiz geliştiririz dedi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?