Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

merhaba arkadaşlar.bende şubat listesindeyim.hala beklemedeyim.son adet tarihim 21ocak.bugün kan testi verdim 1buçukta almaya gidicem.sonucu bildiririm.çok merak ediyorum bakalım hayırlısı

kızlar benim 3 gün geçti test yaptım direk negatif çıktı silik bişi de yok maalesef. bi asprin içsem de kolay sökülsem diyorum, böyle giderse stresten durduk yerde adet düzelim bozulacak ne dersiniz asprnin bir zararı olur mu şayet bebek varsa

merhaba arkadaşlar.bende şubat listesindeyim.hala beklemedeyim.son adet tarihim 21ocak.bugün kan testi verdim 1buçukta almaya gidicem.sonucu bildiririm.çok merak ediyorum bakalım hayırlısı

inş hayırlı haberlerle gel cnm

sacmala cnm ya ya gec donlenme avrsa ya gec cıkarsa bekle bekle benımde bugun 6 gunum beklıyorum

hoşgeldin canım aramıza inşallah hamişsindir.hemen nisana ekliyorum senii..

bence hemen aspirin içme. 3 4 gün daha bekle yine bir test yaparsın çıkmazsa doktora gidersin doktor sana söktürücü ilaç verir zaten.
Inşş hamişsindir.

bence bişey içme bekle yada papatya çayı iç odasöktürür...

ŞUBAT

gncam ..................15 şubat ??????
nermin.1987 ...........16 şubat ??????
hayat_hayat ..........18 şubat ???????
skr1606 ................19 şubat ???????
eylül_16 ................19 şubat ???????
özlem130609......... 20 şubat ???????
lupa.......................20şubat ??????? beklemede
g.erkl ....................22 şubat ???????? beklemede
mız mız ................25 şubat ??????? beklemede
integral007 ............25 şubat ???????
naaz......................26 şubat ??????
denizdeni.............. 27 şubat ???????
mihrace05 .............27 şubat ??????

MART

mse121822 ..........1 mart ?????
bilgesu05 .............2 mart ?????
rüzgarim ..............2 mart ?????
esesh ..................2 mart ?????
bsbirkin ...............2 mart ?????
bayinerdem ..........2 mart ?????
belinay_85 ...........3 mart
tilsim2 .................4 mart
helena .................4 mart
cns22 ..................5 mart
bebişkom .............5 mart
aysima04 ............ 6 mart
neva_ ...................6 mart
nursevde ...............6 mart
kerem34gul ...........7 mart
elif_34_ ................8 mart
lilyumane .............8 mart
ebruli22 ...............10 mart
ayisiğiii.................12 mart
askmesk .............13 mart
melike_ecesuu......14 mart
karakaya ............ 15 mart
35. ay .................15 mart
qadife ..................15 mart
dolunay... ............16 mart
pison ...................16 mart
ktg.......................17 mart
selennur ............. 18 mart
yabangül .............19 mart
d_kupcu ..............19 mart
EMOS8935 ......... 19 mart
nurun ...................20 mart
gunebkn ...............21 mart
XTATLIKIZ ............21 mart
nursa2009 .............23 mart
loituma................. 23 mart
asenamm ........... 25 mart
nurmeh ................25 mart
hilal44 ...................28 mart
zerray ...................??????
too_be ..................??????
dyg_6 ................... ??????
bynkutluay ............?????
yusnes..................??????

NİSAN

pelinsee .............. 1 nisan
astar ....................??????

AY BIR HAMIS CIKMADI HAAAAAAAAA SUNA BAK HERKES BEKLEMEDE ALLAHIMMMMM SEN HEPIMZIIN YUZUNU GULDUR TEZ ZAMAND EZANLARIN SUYU YUZU HURMETINE EZAN OKUNUYOR:Saruboceq:

tabı adetım gelmeden yaptım nagatıd 4 gun gectı gene yaptım gene negatıf sımdı 6 gunumdeyım beklıyorum bır haftayı tamamlıyacam ya cuma yada hafta sonu kan testıne gıtcem

canım ya nasıl bekliyorsun valla bravo ben olsam kan testini yaptırmıştım :Saruboceq:

tabı adetım gelmeden yaptım nagatıd 4 gun gectı gene yaptım gene negatıf sımdı 6 gunumdeyım beklıyorum bır haftayı tamamlıyacam ya cuma yada hafta sonu kan testıne gıtcem

adet belirtilerim had safhada zaten hiçbir farklı bi belirtim yok ama umtu etmeden de yapamıyorum ya illaki değişik bir belirti olmak zorunda mıdır acaba???

:çok üzgünüm:

AY BIR HAMIS CIKMADI HAAAAAAAAA SUNA BAK HERKES BEKLEMEDE ALLAHIMMMMM SEN HEPIMZIIN YUZUNU GULDUR TEZ ZAMAND EZANLARIN SUYU YUZU HURMETINE EZAN OKUNUYOR:Saruboceq:

aminnnnn ama burda topiğe gelmeyen çok var şubat listesindeki beklemede olanların dışındakileri silicem bu gece artık gelirlerse ekleriz önümüzdeki aylara unuttular bizi canım...

adet belirtilerim had safhada zaten hiçbir farklı bi belirtim yok ama umtu etmeden de yapamıyorum ya illaki değişik bir belirti olmak zorunda mıdır acaba???

idrar testlerine fazla güvenmeyin bence bende geçen ay silik çıktı ama adet oldum negatif çıkıpta hamile olanda çok ilaçlardan uzak durun ...

BEND EHIC BELIRTI YOK HALADA NE ADET NE HAMILELIK

AMA DUN COK AZ YOKLADI KARNIM AGRIDI
SIMDIDE COK AZ COK AZ AGRIDI GECTI:bbo:

BELKI GELIO YOLDADIR

YA HIC AKINTIM YOK KIZLAR KILODUMU DUN DEGISTIRDIM BUGUN TERTEMIZ AKINTI NAMINA HIC BIRSEY YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…