BEND EHIC BELIRTI YOK HALADA NE ADET NE HAMILELIK
AMA DUN COK AZ YOKLADI KARNIM AGRIDI
SIMDIDE COK AZ COK AZ AGRIDI GECTI:bbo:
BELKI GELIO YOLDADIR
YA HIC AKINTIM YOK KIZLAR KILODUMU DUN DEGISTIRDIM BUGUN TERTEMIZ AKINTI NAMINA HIC BIRSEY YOK
canım ya nasıl bekliyorsun valla bravo ben olsam kan testini yaptırmıştım :saruboceq:
OOOOOO BEN BEBEK OLAYINI KARAR VERDIGIMDEN BERI ASLA ILAC ICMIYORUMMMM
ahhh canım ya illa akıntı olması şartmıki?
valla cnm uzulecegıme her seferınden
beklerım kafamda kurarım daha ıyı valla
bende sadece folik asit içiyorum başım çok ağrıyo bazen ama içmiyorum valla bişey...
BEND EHIC BELIRTI YOK HALADA NE ADET NE HAMILELIK
AMA DUN COK AZ YOKLADI KARNIM AGRIDI
SIMDIDE COK AZ COK AZ AGRIDI GECTI:bbo:
BELKI GELIO YOLDADIR
YA HIC AKINTIM YOK KIZLAR KILODUMU DUN DEGISTIRDIM BUGUN TERTEMIZ AKINTI NAMINA HIC BIRSEY YOK
valla cnm ne bılıyım akıntı hamılelık belırtısıymıs ya ole dıolar
kuruluk adetın gelecegıne ısaretmıs ole bılıyorum yanlıs duymadıysam
inşallah beklemene değecek bu ay canım hayırlısı hepimiz için...
ozaman bendede yok bişey ümitlenmiyim hiç benim 3-4 gün yumurtlama zamanı akıntım oldu şimdi bişey yok görünürde...
ay ınsallah ınsallah cnm allahım tum ısteyenlerın yuzunu guldursun aslında ben testlere hıc ama hıc guvenmıyorum ama ne yaparsın mecbur baktırıyorsun
her gecıkmede kan testı yapsak batarız
15 mılyon bazı yerde 35 mılyon
ay keske cıksada olumlu sonuc versem ama cıkmayınca verıyoruz ınsanın ıcıne oturuyo
benim akıntım var hala, dün giydiğim don kaydirigubbakcemile3 afedersin battı, eve gitsemde değiştirsem diyorum.
Niye akıntım yok dedin ki özellikle?
Olunca noluyo, normalde adete az kala olmaz mı akıntı??
bende sadece folik asit içiyorum başım çok ağrıyo bazen ama içmiyorum valla bişey...
CNM BENIM BEN YUMURTALAM DONEMINI GECTIM BAYA OLDU AMA GECEN HAFTAYA KADAR AKINTIM VARDI ACAYIP RESMNE IC CAMASIRIM ISLANIODU AMA SIMDI YOK
YANI YANLISTA BILIYOR OLABILIRM SAKIN KAFANA TAKMA CNM
HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE DIYELIM :Saruboceq:
canım gercekten ilaç konusunda dikkatli olmak lazım. ben ekimde 6+2 günlük bebeğimi düşürdüm. griptim, sinüzitte var bende, bilmeden antibiyotik içmiştim o ay. büyük ihtimalle o yüzden düşmüş bebeğim. içtiğim antibiyotik çok kuvvetliymiş. sonradan öğrendim tabi bunların hepsini. şimdi pişmanım keşke daha dikkatli olsaydım diye ama neye yarar malesef.....
benimde 3-4 gün yumurtlama zamanı 25-28 şubat arası çamaşırım ıslandı şimdi bişey yok ama içerinin durumu ne bilmiyom...bilmiyorumkismile ben düşünmemek için bakmıyom kendimi kontrol etmiyom valla...sıkıldım ne olacaksa olsun kafamçokkarıştı
cok streslisin :teselli:
hakkında hayırlısı yerimseniben
inş hamilesindir
ooooffffffffffff malesef hamile değilmişim.kan testi,ultrason,muayene herşey yapıldı ama sonuç kocaman bir hiç.ilaç verdi istersen bekle istersen iç dedi.üzüldüm
canım üzülme lütfennnn biz sonuna kadar yanındayız...:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?