Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ahhh canım ya illa akıntı olması şartmıki?

benim akıntım var hala, dün giydiğim don kaydirigubbakcemile3 afedersin battı, eve gitsemde değiştirsem diyorum.
niye akıntım yok dedin ki özellikle?
olunca noluyo, normalde adete az kala olmaz mı akıntı??

valla cnm ne bılıyım akıntı hamılelık belırtısıymıs ya ole dıolar

kuruluk adetın gelecegıne ısaretmıs ole bılıyorum yanlıs duymadıysam

ozaman bendede yok bişey ümitlenmiyim hiç benim 3-4 gün yumurtlama zamanı akıntım oldu şimdi bişey yok görünürde...

inşallah beklemene değecek bu ay canım hayırlısı hepimiz için...

ay ınsallah ınsallah cnm allahım tum ısteyenlerın yuzunu guldursun aslında ben testlere hıc ama hıc guvenmıyorum ama ne yaparsın mecbur baktırıyorsun

her gecıkmede kan testı yapsak batarız

15 mılyon bazı yerde 35 mılyon

ay keske cıksada olumlu sonuc versem ama cıkmayınca verıyoruz ınsanın ıcıne oturuyo

ozaman bendede yok bişey ümitlenmiyim hiç benim 3-4 gün yumurtlama zamanı akıntım oldu şimdi bişey yok görünürde...

CNM BENIM BEN YUMURTALAM DONEMINI GECTIM BAYA OLDU AMA GECEN HAFTAYA KADAR AKINTIM VARDI ACAYIP RESMNE IC CAMASIRIM ISLANIODU AMA SIMDI YOK

YANI YANLISTA BILIYOR OLABILIRM SAKIN KAFANA TAKMA CNM

HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE DIYELIM :Saruboceq:

evet baya pahalı bende geçen ay yaptırdım ama devlet hastanesiydi para vermedim 3 te çıkcaktı sonuç zaten eve geldim sonucu almadan adet oldum...

benim akıntım var hala, dün giydiğim don kaydirigubbakcemile3 afedersin battı, eve gitsemde değiştirsem diyorum.
Niye akıntım yok dedin ki özellikle?
Olunca noluyo, normalde adete az kala olmaz mı akıntı??

valla sekerım hamıslık belırtısınde vajına salgısını arttırır dıolar o yuzden akıntı cok olur dıyorlar ondan dıdımmmmmmmm

benım sut kesgı gıbıydı sımdı her wc bakıorum cok cok azıcık var seffaff

bende sadece folik asit içiyorum başım çok ağrıyo bazen ama içmiyorum valla bişey...

canım gercekten ilaç konusunda dikkatli olmak lazım. ben ekimde 6+2 günlük bebeğimi düşürdüm. griptim, sinüzitte var bende, bilmeden antibiyotik içmiştim o ay. büyük ihtimalle o yüzden düşmüş bebeğim. içtiğim antibiyotik çok kuvvetliymiş. sonradan öğrendim tabi bunların hepsini. şimdi pişmanım keşke daha dikkatli olsaydım diye ama neye yarar malesef.....

CNM BENIM BEN YUMURTALAM DONEMINI GECTIM BAYA OLDU AMA GECEN HAFTAYA KADAR AKINTIM VARDI ACAYIP RESMNE IC CAMASIRIM ISLANIODU AMA SIMDI YOK

YANI YANLISTA BILIYOR OLABILIRM SAKIN KAFANA TAKMA CNM

HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE DIYELIM :Saruboceq:

benimde 3-4 gün yumurtlama zamanı 25-28 şubat arası çamaşırım ıslandı şimdi bişey yok ama içerinin durumu ne bilmiyom...bilmiyorumkismile ben düşünmemek için bakmıyom kendimi kontrol etmiyom valla...sıkıldım ne olacaksa olsun kafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım evet çok dikkat etmek lazımm..

cok streslisin :teselli:
hakkında hayırlısı yerimseniben
inş hamilesindir

cok streslisin :teselli:
hakkında hayırlısı yerimseniben
inş hamilesindir

ahh be canım okadar çok sorun varki tek sorun bebek değil hayat zor valla daha bu 2.ay denemede uzun süre deneyip olmayanları görünce bazen bukadar erken olmaz diyorum kendi kendime ama hayırlısı olsun..daha günümede çok var gün sayarsam kafayı yerim ben ...

ooooffffffffffff malesef hamile değilmişim.kan testi,ultrason,muayene herşey yapıldı ama sonuç kocaman bir hiç.ilaç verdi istersen bekle istersen iç dedi.üzüldüm

canım üzülme lütfennnn biz sonuna kadar yanındayız...:teselli:

teşekkür ederim.hapı içsemmi yoksa beklesemmi ne dersin??birde anlamadığım bişey var.hamile değilim.9 gün geçti adet olmadım.şimdi ben yumurtlamamışmı oluyorum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…