Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ooooffffffffffff malesef hamile değilmişim.kan testi,ultrason,muayene herşey yapıldı ama sonuç kocaman bir hiç.ilaç verdi istersen bekle istersen iç dedi.üzüldüm
üzülme cnm umudunu yitirme hemen öyle inş bidaha ki ay olur :teselli:
yanındayız unutma :1hug:
teşekkür ederim.hapı içsemmi yoksa beklesemmi ne dersin??birde anlamadığım bişey var.hamile değilim.9 gün geçti adet olmadım.şimdi ben yumurtlamamışmı oluyorum bu ay

yok cnm adetin gecikmiş sadece a.s

desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar .ama hala benim kafam çok karışık.adet olmam için yumurta olması gerekmiyor mu??şu an yumurta olsa bende doktor söylemezmiydi.ya da görmezmiydi ne bileyim offf.bide dediki ilacı içersen bi zararı olmaz hamile olsan bile.yani hala umut varmı.

adet olman yumurtluyosun anlamına gelmiyo canım yumurtlama olmadanda adet olunabiliyo..söylemesi lazımdı bence

teşekkür ederim.hapı içsemmi yoksa beklesemmi ne dersin??birde anlamadığım bişey var.hamile değilim.9 gün geçti adet olmadım.şimdi ben yumurtlamamışmı oluyorum bu ay

bence 1-2 gün daha bekle olmazsan içersin canım ilaç sonuçta...

umut olabilir belki yerimseniben
bide ilaçı içsende bişe olmaz demiş iç sen ilaçı bakalım adet görcenmi benneyaptımki

Gebelik olsaydı 9 gün sonra kanda çıkardı canım üzme kendini stresden gecikti büyük ihtimalle,herşey normal olsada hamile kalma şansımız her ay için %25 her seferinde hamile kalabiliriz diye birşey yok nisanda kalıcaksın inşallah...

adet olman yumurtluyosun anlamına gelmiyo canım yumurtlama olmadanda adet olunabiliyo..söylemesi lazımdı bence

bence 1-2 gün daha bekle olmazsan içersin canım ilaç sonuçta...

ya bu doktorlar biz sormadan bişey söylemiyorlar.benim zaten heyecandan aklıma bişey gelmiyo.neyse bakalım biraz daha bekleyim sonra içerim ilacı

doktorlarda bi garip gerçekten hem hamile değilsin diyor hamileysende bişey olmaz bu ne çelişki böyle ...yumurtan var geç döllenme olmuşolabilir dese anlarım ama bişeyde dememiş

doktorlarda bi garip gerçekten hem hamile değilsin diyor hamileysende bişey olmaz bu ne çelişki böyle ...yumurtan var geç döllenme olmuşolabilir dese anlarım ama bişeyde dememiş

Haklısın bencede söylemeleri lazımdı.Progestanmı verdi doktor acaba o hamile olsanda korur bebeği...

inşallah bakalım adet olayım da yeni tarihi ekleriz listeye

hiç bişey demedi işte muayeneyi bile yapmıyorduda ben istedim.içim rahat olsun diye.

evet baktım progestan vermiş

demedi..diyorumya ben sorarsam cevapladı

evet özel hastane

özellerdeki doktorlaeında devlettekilerden farkı kalmamış off offf
canım sen netten bi araştır progestanı nezaman içiliyormuş ona göre içersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…