teşekkür ederim.hapı içsemmi yoksa beklesemmi ne dersin??birde anlamadığım bişey var.hamile değilim.9 gün geçti adet olmadım.şimdi ben yumurtlamamışmı oluyorum bu ay
birşey sorabilir miyim sana
daha önce hiç geciktiği oluyor muydu
üzülme cnm umudunu yitirme hemen öyle inş bidaha ki ay olur :teselli:ooooffffffffffff malesef hamile değilmişim.kan testi,ultrason,muayene herşey yapıldı ama sonuç kocaman bir hiç.ilaç verdi istersen bekle istersen iç dedi.üzüldüm
teşekkür ederim.hapı içsemmi yoksa beklesemmi ne dersin??birde anlamadığım bişey var.hamile değilim.9 gün geçti adet olmadım.şimdi ben yumurtlamamışmı oluyorum bu ay
2 yıllık evliyim ve hiç gecikmemişti canım
ooooffffffffffff malesef hamile değilmişim.kan testi,ultrason,muayene herşey yapıldı ama sonuç kocaman bir hiç.ilaç verdi istersen bekle istersen iç dedi.üzüldüm
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar .ama hala benim kafam çok karışık.adet olmam için yumurta olması gerekmiyor mu??şu an yumurta olsa bende doktor söylemezmiydi.ya da görmezmiydi ne bileyim offf.bide dediki ilacı içersen bi zararı olmaz hamile olsan bile.yani hala umut varmı.
desteğiniz için teşekkürler arkadaşlar .ama hala benim kafam çok karışık.adet olmam için yumurta olması gerekmiyor mu??şu an yumurta olsa bende doktor söylemezmiydi.ya da görmezmiydi ne bileyim offf.bide dediki ilacı içersen bi zararı olmaz hamile olsan bile.yani hala umut varmı.
adet olman yumurtluyosun anlamına gelmiyo canım yumurtlama olmadanda adet olunabiliyo..söylemesi lazımdı bence
bence 1-2 gün daha bekle olmazsan içersin canım ilaç sonuçta...
doktorlarda bi garip gerçekten hem hamile değilsin diyor hamileysende bişey olmaz bu ne çelişki böyle ...yumurtan var geç döllenme olmuşolabilir dese anlarım ama bişeyde dememiş
Gebelik olsaydı 9 gün sonra kanda çıkardı canım üzme kendini stresden gecikti büyük ihtimalle,herşey normal olsada hamile kalma şansımız her ay için %25 her seferinde hamile kalabiliriz diye birşey yok nisanda kalıcaksın inşallah...
doktorlarda bi garip gerçekten hem hamile değilsin diyor hamileysende bişey olmaz bu ne çelişki böyle ...yumurtan var geç döllenme olmuşolabilir dese anlarım ama bişeyde dememiş
Haklısın bencede söylemeleri lazımdı.Progestanmı verdi doktor acaba o hamile olsanda korur bebeği...
inşallah bakalım adet olayım da yeni tarihi ekleriz listeye
hiç bişey demedi işte muayeneyi bile yapmıyorduda ben istedim.içim rahat olsun diye.
inşallah bakalım adet olayım da yeni tarihi ekleriz listeye
hiç bişey demedi işte muayeneyi bile yapmıyorduda ben istedim.içim rahat olsun diye.
Haklısın bencede söylemeleri lazımdı.Progestanmı verdi doktor acaba o hamile olsanda korur bebeği...
Akıntın için bişey demedimi?
özel doktormu bu yani özel hastanemi...
evet baktım progestan vermiş
demedi..diyorumya ben sorarsam cevapladı
evet özel hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?