Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kızlar gebelik yoksa genelde bekleme stresınden olmuyor... rahat olun... ama bebek yoka hasta olamamak ta çok kötu oluyor... ben çok snırlı oluyorum.... bende de geçikme oldu.. 5 gun.. ama yoktu bır şey.. doktor stres diyor...

iyi akşamlar kızlar ben bugun adet olmayı bekliyordum ama olmdı hala gerçi adet olcakmışım gibi hissediyorum sürekli..akıntımda devam ediyoo göğsüm ağrıyo..
geçenm ay 5 gün gecikmişti belki bu ayda gecikir bilemiyorum..ben geçen sene 1 yıllık adet günlerimi not etmiştim hep 30 35 gün arası sürüyordu ama geçen ay 40 gün sürdü..bugunde adetimin 35.günü..bakalım hayırlısı..

Akıntına anlam verememiştim çünkü benden hamilelik dışında geldiğini hatırlamıyorum araştırdım adet önceside olabilir yazıyor.Göğüs ağrısı adet dönemine doğru olabiliyor ama sızlama olursada şüphelenmek lazım...

cnm ya zaten adet ve hamilelik belirtlileri neredeyse aynı o yüzden de anlayamıyoruz bi türlü
arkadaşım hamile olduğunu öğreneli 3 4 gün oldu ama kendini adet olcakmış gibihissediyormuş mesela..
bide bnm göğsüm adet öncesi brz hassaslaşırdı ama bu kdr sızlamazdı..off beklemek çok zor..bebek yoksa bari hemen hastallansamda bi dahaki ay için çalışmalar erken başlasa..

buarada sizce idrar testini ne zmn yapmak uygun olur..

Ben günümü bir gün geçerse yapıcam silikte olsa çıkabilir.Bu gidişle yapmama gerek kalmıycak ama...

bende yarında olmazsam yapsammı acaba
ama geçen ay 5 gün geciktim test yapmıştım negatif çıktı üzüldüm amaann ne bileyim
sen neden bu kadar ümitsiz konuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…