askmesk canım merhabaa.s
ben senin sorunu doktoruma yönelttim ve ilacı kullanmanın bir sakıncası olmadığını söyledi.Hatta kullanmadığın zaman daha tehlikeli olabilirmiş.bilgin olsun canım.
evet canım kadın doğum uzmanı aynı zamanda benim takibimi yapan doktorumuz kendisia.s
bende sedef hastasıyım canım,doktorumla konuşurken bugün benide konuştuk dedi ki bu tür rahatsızlıkların bazen gebelikte hormonların etkisiyle kendi kendine gerilediği görülebiliyor ilaca gerek kalmadan,inşallah öyle olur bizim için de canım,allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
slm kızlar
Kızlar sabah adet gördüm olacağımı hissetmeme rağmen çok üzgünüm...
canım sogan kürü sabah akşam içiliyo.bı tane orta buyuklukte soganı dörde bölüyosun 4-5 dakıka kaynatıp soğumaya bırakıyosun.ılıkken içiyosun
sabah eşime söyledim, beraber baktık sonuca, doktora gitmek gerek ama ben pazartesiden önce gidemem.
2 idrar testi pozitif, adet yok. bir de kan tahlili de onaylarsa kesindir di mi? tabi doktorun da keseyi görmesi gerek. ama doktora 5 gün gidemem.
çok teşekkür ederim size, heyecanımı paylaştınız. yaradan isteyen herkese versin, onları sağlıkla büyütelim.
slm kızlar nasılsınız ayyyyyyyyy cıkamıyorum bu gebelık topıklerınden yarabbım sen bıze ayrdım etde farklı topıklere gecelım artık
canım ya ben pek giremedim son zamanlar gözümden kaçmıştır tarihin neydi?
ayy canım işte 9unda adet olmam lazımm bakalım olacak mıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?