Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

arkadaşlar ben de henüz bir değşiklik yok... sadece çok şiddetli başım ağrıyor ve midem ekşime var....

lupa hamile galiba :CüvCüv:
mızmız cnm seninde var inş gamyoncuiremsu
tılsım üzülme cnm bidahaki aya inş kısmet hayırlısı hakkımızda vereliniortak

Benim anlamadığım adetim gecikmedi ve bu tarihe göre benim hamile olmam lazımmış nasıl olur anlamadım.:uhm:

Kızlar sabah adet gördüm olacağımı hissetmeme rağmen çok üzgünüm...

gerçektenmi yaaaaaaaaaaaa çok üzüldüm canım sıkma canını desemde fayda etmez biliyorum ama ne yapalım.artık önümüzdeki aylara bakıcaz.sen yine şanslısın olmuşsun bitince hemen başlarsın takibe,çalışmalara.bak bende hala tık yok ve çok gerginim.sıkma canını inşallah nisanda ikimizde hamileyiz :)

bu ay çok sıkı çalişiriz arkadaşlar.. tarçın-bal- çörekotu yemege başlayın aç karına... akşam sabah.....:)))) pozitif olmak lazım... ( tabı ben 3 gn krızden sonra topladım kendımi...)))

Kısmet değilmiş napalım vardır herşeyde bir hayır diyorum ama kafam karıştı benim adetine bir hafta bile yokken hamile kalan arkadaş var kesin emin ben son 10 gündür hiç denememiştim belkide kaçırdım yumurtaları...

tılsım cnm sıkma canını inş bi dahaki aya..
bende daha gelen yok ama heran olcak gibi hissediyorum kendimi bu yüzdednde pek umutlanmka istemiyorum
demiştim ya geçen ayda 5 gün gecikmişti..

hayırlısı hakkımızda kıslar bu ay olmadıysa öbür ay olcak inş gamyoncuiremsu

subat ayı 28 cekti yaa adet günleride degişti demektir aklinialirimsmile
geciksede sanırım daha var dicem beklicem boshayallersmile

yarın bi alıp denesemmi acaba yarına kadar regl olmazsam..off hamile değilsem bari hemen olsamda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…