Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

slm kızlaryerimseniben bu ay yumurtlama falan heseplamıcam bide böle deniyelim bakalım

en güzeli canım ya adet bitiminden bidahaki adete kadar 1 gün çalışıp 1 gün boş geçmek...
bu arada benim adetime 1 hafta var ama bende hiç belirti yok bu ayda olmadı galiba önümüzdeki ay hiç olmaz taşınma derdine düşcem off offf hayallerim başka aylara kalcak galibaaaa kafamçokkarıştı:1no2:mirmirmirmir:çok üzgünüm:

yumurtlamayı hesaplıyoruz sonra kesin oldu diyoruz olmuyo bari hesaplamıyalım ama senin için daha iyi olur taşınma kafan dağılırbelki o sırada bebiş tutunur valla bellimi olur inşallah olur yaa

yumurtlamayı hesaplıyoruz sonra kesin oldu diyoruz olmuyo bari hesaplamıyalım ama senin için daha iyi olur taşınma kafan dağılırbelki o sırada bebiş tutunur valla bellimi olur inşallah olur yaa

ahh be canım çalışcak halim kalırsa ii valla bir sürü iş var yapılcak evin halini bi görsen kesin bi tarihte yok taşınmak için doğalgazı bir bağlasalar ama nerde sallıyolar kombi takılmamış daha...bende toplanıyom yavaş yavaş herşey ortada kaldı hiç sevmem dağınıklığı kafayı yiyorum evde ...

2 gün önce kuzenimin eşi doğum yaptı 3. yü doğurdu valla 2 oğlu vardı bide kızı oldu ..aradım valla helal olsun sana dedim 3 çocuk bide 3 de normal doğum ben hayatta yapamam normal doğum ...

kocaeli merkezdemi oturuyodun,of o doğalgaz işi zor evet ya sizde bu havalarda ne taşınması azcık havalar ısınsın öle taşının cnm ya daha iyi kafanı ver dağınıklığa o sırada bebiş de geliverir biz çok meşgul ediyoruz beynimizi bebekle yaa(

ben normal dogum istiyorum... onun için spor a başlmayı düşünüyorum hamileliğimin 4 ayndan itibaren.. yuzme vs... ah bir olsun bunlar sonrada olur da.. işte boşluktan düşünüyorum

ayyy yok yumurtlama zamanı geçti ben çalışmayı bıraktım adetime 1 hafta var eşimde kızıyo bana kaçıyon diye.valla bu ay olmadıysa bidahaki aya zor ama allah büyük belli olmaz ...

kız kaçma... belli mi olur... çaliş son gune kadar...

Benim hastalık sabah bitti bu ay yumurtlama günüme bende bakmıycam çalışmalara başlıyorum bu sefer tutar inşallah kızlar...

ayyy yok yumurtlama zamanı geçti ben çalışmayı bıraktım adetime 1 hafta var eşimde kızıyo bana kaçıyon diye.valla bu ay olmadıysa bidahaki aya zor ama allah büyük belli olmaz ...

Bir hafta kala hamile kalanlar var devam canım ben pişman oldum geçen ay...

yuvam akarcadayım kalıcı konutlarda merkeze değilde yahyakaptan tarafına aşağı taşıncam.burası kira bide kazan bozuk merkezi sistem yaz kış yakıt veriyoz ama ısınamıyoruz maalesef boşa para gidiyo kendi evime geçicem daha doğrusu kayınpederimle kayınvalidemin evi ben sadece oturucam..yeni bina onun için anahat kutusu falan bağlancak uzun sürüyo ama 2 hafta içinde bağlarlar herhalde...

sen nerdeydin kocaelide?

Bir hafta kala hamile kalanlar var devam canım ben pişman oldum geçen ay...

yok daha neler canım ya bu mümkün değil bence ? son 14 gün luteal faza giriyor...öyle olsa doktorlar yumurtlama öncesi ve sonrası 4 gün vermezlerdi gebelik içinçünkü yumurta 24 saatten fazla yaşamaz...belki o ay adetleri normalden uzun aralıklı olmuş ve yumurtlama geç olmuş olabilir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…