- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
canım benim :çok üzgünüm:
üzülme nolurr :teselli:
üzülmemek elde değil arkadaşım sen ne rüya gördün merak ettim Allah hayır etsin
nasıl oluyor bu kürler anlatır mısın??
canım tarçın, çörekotu, balı göz kararı ortalama mıktarda kariştir... zaten siyah a yakın bir şey oluyor koyuca oluyor... sonra sabah ve gece yatarken aç karına 1 tatlı kaşıgı ye.. ama mutlaka karnın aç olsun... gece su içmeye falan kaktıgında da 1 kaşık daha yersen iyi olur...
ama dıkkkattt o hazır satılan şişe balları almaaa!!! onların içinde glukoz surupu var.. işe yaramaz.. git peteklı bal al.. süzdur. ınu kullan.. yada emınsen petekten süzülme olduguna onu al...
gulıkoz şurupu şeker hastalıgına yol açar... dıkkkkkttttt
adettın 3. gunu başladım... şu anda hiissediyorum yumurtalar gelişiyor.. ara sıra sıızı oluyor...
çok faydası var canım...
ben ilk etapta kilo alırım diye düşündüm ama hiç öyle olmadı.. kilom aynı.. aç karına yiyince kilo aldırmıyor...
ben direkt yutuyorum... çıgmeden... ama kısa süre üstüne su içme... 20 dk falan.. için yanar ama kısa süre çabuk geçer....
tarçın nı severmısın bilmiyorum ama kabuk tarçınlar var.. ondan al.. sıcak suyun içine at iki tane sen ve eşin içsin.. çok faydası var..
iki gunde bır içmek iyi oluyor...
tarçın kabuğunun faydası oluyosa bende denemek isterim
selam bayanlar..bugun test alıp yapayım dedim ama eşim biraz daha bekle dedi negatif çıkınca çok üzülüyosun dedi..pzt yi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?