Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

arkadaşlar merhabaaaa...doktora gittim yumurta takibi istiyorum dedim kabul etmedi.adetlerin düzenli,eşin uzakta değil,daha yeni çocuk istemeye başlamışsınız ben tedavi yapmak istemiyorum 1sene olmazsa tedaviyi öneriyorum,sen şimdi git 2-3ay sonra hamile geleceksin bana o zaman görüşürüz dedi....?????????????

nasıl oluyor bu kürler anlatır mısın??

canım tarçın, çörekotu, balı göz kararı ortalama mıktarda kariştir... zaten siyah a yakın bir şey oluyor koyuca oluyor... sonra sabah ve gece yatarken aç karına 1 tatlı kaşıgı ye.. ama mutlaka karnın aç olsun... gece su içmeye falan kaktıgında da 1 kaşık daha yersen iyi olur...

ama dıkkkattt o hazır satılan şişe balları almaaa!!! onların içinde glukoz surupu var.. işe yaramaz.. git peteklı bal al.. süzdur. ınu kullan.. yada emınsen petekten süzülme olduguna onu al...
gulıkoz şurupu şeker hastalıgına yol açar... dıkkkkkttttt

adettın 3. gunu başladım... şu anda hiissediyorum yumurtalar gelişiyor.. ara sıra sıızı oluyor...
çok faydası var canım...

teşekkür ederim.benim bugün 3.gün.başlayım ozaman.senin kaçıncı gün?

ben ilk etapta kilo alırım diye düşündüm ama hiç öyle olmadı.. kilom aynı.. aç karına yiyince kilo aldırmıyor...
ben direkt yutuyorum... çıgmeden... ama kısa süre üstüne su içme... 20 dk falan.. için yanar ama kısa süre çabuk geçer....

teşekkürler bilgiler için cnm.ben ateşimide ölçmeye başladım bakalım ne olacak

tarçın nı severmısın bilmiyorum ama kabuk tarçınlar var.. ondan al.. sıcak suyun içine at iki tane sen ve eşin içsin.. çok faydası var..
iki gunde bır içmek iyi oluyor...

selam bayanlar..bugun test alıp yapayım dedim ama eşim biraz daha bekle dedi negatif çıkınca çok üzülüyosun dedi..pzt yi bekliyorum

4 gün geçti cnm
geçen ayda 5 gün gecikmeyle adet olmuştum geçen ayın psikolojisi ümitenmemi engelliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…