yuvam akarcadayım kalıcı konutlarda merkeze değilde yahyakaptan tarafına aşağı taşıncam.burası kira bide kazan bozuk merkezi sistem yaz kış yakıt veriyoz ama ısınamıyoruz maalesef boşa para gidiyo kendi evime geçicem daha doğrusu kayınpederimle kayınvalidemin evi ben sadece oturucam..yeni bina onun için anahat kutusu falan bağlancak uzun sürüyo ama 2 hafta içinde bağlarlar herhalde...
sen nerdeydin kocaelide?
yok daha neler canım ya bu mümkün değil bence ? son 14 gün luteal faza giriyor...öyle olsa doktorlar yumurtlama öncesi ve sonrası 4 gün vermezlerdi gebelik içinçünkü yumurta 24 saatten fazla yaşamaz...belki o ay adetleri normalden uzun aralıklı olmuş ve yumurtlama geç olmuş olabilir ...
bende gebzedeyim...hımm o zaman hemen olurda taşınırsın ya çok zor öle yaz kış para ver bide ısınamıyosun hemen geçersin evine inş...yeni eve bvi bebek hediye gelir heralde:ecrin_bebek:
Ya seninde öyle olursa?İhtimalleri değerlendir bence bu ay son güne kadar kısmetse deniycem.
valla allahım büyük belli olmaz...sen bana bakma çalış çalışşş
inş canım ya okadar morale ihtiyacım varki bana umut olur inşallah gelirde ...son zamanlarda canım çok sıkılıyor herşeye ağlıyorum üzülüyorum zaten yengeç burcuyum su grubu bende bayan sulu göz...her söylenen batıyo alınıyorum...
Başka şansım yok öyle hemencecik hamile kalamıyorum.Sende çalış öyle çalış demekle olmaz tembel seni...
valla benim kocam bu hafta gececi maalesef yalnız yatıyom çalışamam((
yıkılma kız hemen bebekler doğacak ne kadar kızıcaz onlara sinirlenicez büyüdüklerinde bugünleri arıcaz gibime gelio gerçi yinede razıyız dimi yeterki doğsun anne olalım artık bende adetime 1 hafta kala aynıydım ayy varya annemlere gittim orda bile mutlu olamadım herkesin her söylediği battı çok farklı oluyo hele bide beklenti içindeyiz ya rahat ol ya bu ay olucak diyede sakın şartlandırma inş. olur ama sonra hayal kırıklığı cidden çok biliyorsun koyver gitsinn (koyverelim gitsin)bu düşünceyi...
ahhh ahhh allah yardımcımız olsun canım zor hayat zor..ben kaçtım görüşürüz ii geceler...opuyorumnanaktan
canım hıç ilaç kullanma... tarçın kürü veya incir kürü dene
kızlar malum evde bilisayarım yok eşime söledim laptopunu getirdi misafirlerim gider gitmez girdim nete.kızlar adet günüm ama olmadım test yaptım negatif sonrada oturdum birgüzel ağladım:çok üzgünüm:
arkadaşlar günaydın vaktinizi alıcam ama fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim. son 4 adet tarihim 12 kasım, 9 aralık, 3 ocak, 31 ocak şeklinde.2 aydır korunmuyoruz.geçen ay normalde 27 günü geçmezken 29. gün oldu 31 ocakta. hatta sağolsun bozuk idrar testi beni buldu ikinci silik çizgi görününce kan testi yaptırdım negatif çıktı ve ertesi gün adet gördüm. şuanda internetteki şu son 3 ay girilen hesaplayıcılara göre 26 şubatta adet görmem gerekliydi ama bugün 06 mart ve tık yok.idrar testi dün yaptım negatif çıktı, kan testi yaptırmaya da cesaretim yok.1 hafta önce aşırı derecede kasık ve bacak ağrısı vardı 2 gün sürdü ve geçti.gögüslerimde çok fazla bir acı yok hafif hassaslaştılar o kadar, çok afedersiniz ama sadece özellikle sabah idrarım turuncu renginde neredeyse. hiç şaşmayan adetimin psikolojik olarak bu kadar gecikmesi doğal mıdır? yoksa idrar testinde hala çıkmamış olabilir mi? şimdiden teşekkürler yardımınız için. hepinize en kısa zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?