Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

bende gebzedeyim...hımm o zaman hemen olurda taşınırsın ya çok zor öle yaz kış para ver bide ısınamıyosun hemen geçersin evine inş...yeni eve bvi bebek hediye gelir heralde:ecrin_bebek:

Ya seninde öyle olursa?İhtimalleri değerlendir bence bu ay son güne kadar kısmetse deniycem.

bende gebzedeyim...hımm o zaman hemen olurda taşınırsın ya çok zor öle yaz kış para ver bide ısınamıyosun hemen geçersin evine inş...yeni eve bvi bebek hediye gelir heralde:ecrin_bebek:

inş canım ya okadar morale ihtiyacım varki bana umut olur inşallah gelirde ...son zamanlarda canım çok sıkılıyor herşeye ağlıyorum üzülüyorum zaten yengeç burcuyum su grubu bende bayan sulu göz...her söylenen batıyo alınıyorum...

kızlar ben kaçım dün gece 4 saat uyudum bütün günde dışarda canım çıktı sabahta erken kalkıp evi temizliycem kuzenimde toplancaz yardıma gitcem ..gidip yatım yoksa bayılcam burda...

ii geceler opuyorumnanaktan

yıkılma kız hemen bebekler doğacak ne kadar kızıcaz onlara sinirlenicez büyüdüklerinde bugünleri arıcaz gibime gelio gerçi yinede razıyız dimi yeterki doğsun anne olalım artık bende adetime 1 hafta kala aynıydım ayy varya annemlere gittim orda bile mutlu olamadım herkesin her söylediği battı çok farklı oluyo hele bide beklenti içindeyiz ya rahat ol ya bu ay olucak diyede sakın şartlandırma inş. olur ama sonra hayal kırıklığı cidden çok biliyorsun koyver gitsinn (koyverelim gitsin)bu düşünceyi...

ahhh ahhh allah yardımcımız olsun canım zor hayat zor..ben kaçtım görüşürüz ii geceler...opuyorumnanaktan

kıslar varmı bir gelişme son durumlar nedir :uhm:
neyse herkes gitmiş hadi iyi gecelerrrr

Son düzenleme:
kızlar malum evde bilisayarım yok eşime söledim laptopunu getirdi misafirlerim gider gitmez girdim nete.kızlar adet günüm ama olmadım test yaptım negatif sonrada oturdum birgüzel ağladım:çok üzgünüm:

kızlar malum evde bilisayarım yok eşime söledim laptopunu getirdi misafirlerim gider gitmez girdim nete.kızlar adet günüm ama olmadım test yaptım negatif sonrada oturdum birgüzel ağladım:çok üzgünüm:

canım benim :çok üzgünüm:
üzülme nolurr :teselli:

arkadaşlar günaydın vaktinizi alıcam ama fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim. son 4 adet tarihim 12 kasım, 9 aralık, 3 ocak, 31 ocak şeklinde.2 aydır korunmuyoruz.geçen ay normalde 27 günü geçmezken 29. gün oldu 31 ocakta. hatta sağolsun bozuk idrar testi beni buldu ikinci silik çizgi görününce kan testi yaptırdım negatif çıktı ve ertesi gün adet gördüm. şuanda internetteki şu son 3 ay girilen hesaplayıcılara göre 26 şubatta adet görmem gerekliydi ama bugün 06 mart ve tık yok.idrar testi dün yaptım negatif çıktı, kan testi yaptırmaya da cesaretim yok.1 hafta önce aşırı derecede kasık ve bacak ağrısı vardı 2 gün sürdü ve geçti.gögüslerimde çok fazla bir acı yok hafif hassaslaştılar o kadar, çok afedersiniz ama sadece özellikle sabah idrarım turuncu renginde neredeyse. hiç şaşmayan adetimin psikolojik olarak bu kadar gecikmesi doğal mıdır? yoksa idrar testinde hala çıkmamış olabilir mi? şimdiden teşekkürler yardımınız için. hepinize en kısa zamanda hayırlı hamilelikler diliyorum..

canım aynı şeyler bnmde başıma geldi.hiç gecikmem olmazdı geçenay geciktim test yaptım 2.çizgi silik çıktı sevindim kan tahlili yaptırdım negatif 2 gün sonra adet gördüm.bu ay yine geciktim 2 gün ama busefer test yaptım aynı sen gibi negatif çıktı bende kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum enaz 1 hafta daha olmazsam yaptırırım çünkü idrarda bile negatif canım beklemek çok zor bunu çok ii biliyorum Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…