idare ediyorum canım sen nasılsın?
iyiyim cok şükür cnm kaydirigubbakcemile5
bekleyiş içindeyim hayırlısı bakalım delikafadulden
kaç günün kaldı?
var daha 1 hafta sanırım yerimseniben
senin?
bende 13 martı bekliyorum tabi daha öncede olabilir 1-2 gün gibi...
g.erkl ögretmenim sen nasılsın ?
gününe ne kadar var
iyiyim sağol sen nasılsın.ben adetim 4.günüm.bitince çalışmalara başlıcaz inşallah
o kürler nasıl canım sogan kürü yapmimmiCanım incie ve tarçın kurune başla.. sorununda yokmuş... rahat ol... çok iyi geliyor o kurler...
nasılsın canım bende bi bakim dedimooo kimsecikler gelmiyo artık nerde bu kızlar ya ????????
nasılsın canım bende bi bakim dedim
slm kızlar...olumunekankayizsmile askmesk varmı adet belirtileri hadi bakalım az kaldı inşallah gelmez o kırmızılar
slm canım yok hiç belirti canım ya bende anlamadım 6 gün kaldı umutsuzum galiba(((( sen nasılsın neler yapıyosun?
iim bende napim evde uğraşıyom... umutsuz olma canım yaa daha var insan çok sabırsızlanıyo off ne olacak bu halimiz of ya millet evleniyo o gece hamile kalıo anlmadım gitti valla hayret edxiyom
sorma ya dün eşimin kuzenleriyle toplandık ikisininde bebeği var 1 tanesi istemeye başladıktan sonra 3. ayda hamile kalmış kızı 11 aylık şimdi diğeride doğum kontrol hapını 1 sene kullanıp bırakmış 2. ayda hamile kalmış oğlu 3 aylık bakalım ben kaç ayda bebişe kavuşcam bu 2. aydı...[/QU
inş. olur bu aybizim 10 ay a giricez:çok üzgünüm f bide öyle insanları görünce insan ne diyeceğini bilemiyo herkes istediğimide bilio olmuyomu çocuğunuz falan başladılar sormaya çok gıcık bi durum sinir oluyorum çok üzülüyorum :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?