HAMİLELERİMİZ....
ufkummm ................ 19 şubat
white_dreams87 .... ...18 şubat
moondance .............. 12 şubat
MART
bilgesu05..............2 mart ?????
rüzgarim...............2 mart ?????
esesh...................2 mart ?????
zynpece................3 mart ?????
helena ..................4 mart ?????
bebişkom ..............5 mart ?????
aysima04 ............ .6 mart ?????
neva_ ....................6 mart ?????
nursevde ................6 mart ?????
askmeleği.. ............7 mart ????? beklemede
yusnes................ ..7 mart beklemede idrar testi pozitif kan testi ?????
elif_34_ ..................8 mart ???????
lilyumane ...............8 mart ?????? beklemede
nur_89 ...................10 mart ?????
yumurcek ..............10 mart ??????
ayisiğiii...................12 mart
rebeca4 ..................12 mart
ebruli22 ..................13 mart
askmesk ................13 mart
melike_ecesuu.........14 mart
karakaya ............ ....15 mart
35. ay .....................15 mart
qadife ......................15 mart
dolunay... ................16 mart
pison .......................16 mart
ktg............................17 mart
selennur ............. .....18 mart
yabangül ..................19 mart
d_kupcu ...................19 mart
EMOS8935 .............. 19 mart
integral0027...............19 mart
nurun ........................20 mart
gunebkn ....................21 mart
XTATLIKIZ .................21 mart
nursa2009 .................23 mart
loituma..................... 23 mart
mihrace05 ................23 mart
asenamm ........... .....25 mart
nurmeh ....................25 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
bayinerdem...............30 mart
leda961.....................31 mart
too_be .....................??????
dyg_6 ...................... ??????
bynkutluay .................?????
g.erkl ........................??????
ronya.........................?????
NİSAN
pelinsee .............. .1 nisan
belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
tilsim2 ..................??????
mız mız ................???????
bsbirkin.................?????
cns22 ...................9 nisan
kızlar sizce hamile kalmadan kilo vermek mantıklı mı biraz fazla kiloları versek zaten yetaeri kadar şişecez hamilelikte kocişimin yanında doğumdan sonra annesi gibi durmak istemiyorumm
kızlar sizce hamile kalmadan kilo vermek mantıklı mı biraz fazla kiloları versek zaten yetaeri kadar şişecez hamilelikte kocişimin yanında doğumdan sonra annesi gibi durmak istemiyorumm
bendede bu ay lekelenme oldu canım 3gün sonra söküldü belli olmaz belkide yerleşme kanamasıdır test yap bencearkadaşlar ben geçen ayın 7 sinde adet oldum,bu ay henüz olamadım geçikmişmidir sizce yoksa normalmidir bu ay 28 çektiği için bekliyorum hala ama yinede olmam gerekmiyormuydu birde 4 gündür lekelenmelerim var ve aralıklarla kasıklarımda ağrı oluyor test yaptırmak istemiyorum sürekli erteliyorum sizce hamilemiyim yoksa bekliyeyimmi daha
Kizlar HAMILEYIM cok sukur ya.Ama regli gunum gecene kadar deilim herhalde diyordum.
foruma giremedim cunku yurt disnda yasiyorum ve foruma ne zaman girsem bilgisayqra virus giriyordu.Sanirim burdaki frekanslar virus mus gibi algiliyor.Esime dedim giriyim mi diye oda gir dedi ne yapalim tekrar bilgisayar gocene kadar yazisirim sizlerle sonra gene format atrim.bu forumu cok seviyorum.Giremezsem catlardim valla.ilk gebeligimideb urda paylastim ikinci deburaya nasip mis.Allah hepinizin kucagini doldursun kizlar.
SAT 6 Şubat. dün evde test yaptım ama negatif çıktı, yaklaşık 3 haftadır belim, kasıklarım inanılmaz ağrıyor ara ra bıçak saplanır gibi oluyor. Geceleri uyuyamıyorum uyuduğumda karışık rüyalar görüyorum. Birde 9 aylık hamile olduğum ama boş gebelik olduğunu gördümbelirli bir yiyeceğe karşı aşırı arzum yok ama sürekli açım ve herşeyi yiyebiliyorum ki normalde iştahı çok kapalı biriyim. Tiksinmiyorum yiyeceklerden püfür püfürde sigara içiyorum emin olmadığım için. arada bir gözüm kararır gibi oluyor sağ kulağımda basınç hissediyorum. Vücudum her zamankinden farklı işliyor ama sonuç neden negatif???
Bugün yine yapsam pozitif çıkar mı acaba?
off psikolojim bozuldu
ne kdr bekleyeyim sizce bu daha ilk denememizdi diyebilirm şimdi bu ay 2.olcak..
canım daha çok erken bence en az 4-5 ay denemelisin olur inşallah doktora gerek kalmadan gerçi doktorunada gösterince sana bilgi veriri...
Arkadaşlar hepinize merhaba....
biz de bu ay başlıyacaz inşalah çalışmalara. ama ben bugün folik asit almadığımı farkettim.
Acaba günde bir tane folbiol alsam yeterli midir... Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim..
off off adet oldumm inanmıyorum yaa gene olmadı dün gece tam 12 de hemdee ya ben bebek beklerken olacak şey mi..nese kader artık kızlar şimdi ben gece adet oldum ya acaba bugün 2.günüm mü oluyo anlamadım bide advenced womanı yükledim ama tarihler gözükmüyo nedenn
Kızlar merhaba şu an regliyim, bitince bizde çalışmalara başlıyacağız beni de 10 nisana yazın bu ay bebek olmasını çok istiyorum herkezin bebeği istediği zamanda olur inşallah :ecrin_bebek:
Canım benim bu ayda olmadıBaşka yöntemlerle şansımı deniycem...
kızlar listeye beni de yazın mart ayı olmasa bile nisanda hamile kalmayı istiyorum .NİSAN 15 herkes umarım sağlıklı bebişlere sahip olur hepimizin yüzü gülsün arkadaşlar :)))
arkadaşlar ben geçen ayın 7 sinde adet oldum,bu ay henüz olamadım geçikmişmidir sizce yoksa normalmidir bu ay 28 çektiği için bekliyorum hala ama yinede olmam gerekmiyormuydu birde 4 gündür lekelenmelerim var ve aralıklarla kasıklarımda ağrı oluyor test yaptırmak istemiyorum sürekli erteliyorum sizce hamilemiyim yoksa bekliyeyimmi daha
canım gittin mi annene inşallah güzel haberlerini bekliyorum
evet canım annemdeyim henüz gelen giden yok ama hafiften karnım ağrıyo adet olcam galiba?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?