canım sen genede agır iş yapma belli olmaz canım belkide müjdeli haberini alırız dikkat et kendine
slmm kızlara.s. askmesk ne bu ümitsizlik dur bakalım canım ya daha adet olmadın hemen yıpratma kendini bu kadar rahat ol ya gelicek bebişlerimizer yada geç:ecrin_bebek:
adak adadım.eğer bu ay hayırlısı ile hamile kalırsam kurban kesecem inşallah.
yarın olurum kesinn ağır bi iş yapmıyom zaten canım..
sen nasılsın?
ahh be canım umudum yoktu testi görünce iyicemoralim bozuldu(((((((
öle deme yaa dur bakalım daha adet olmadın ama bekle sabret bi ama bellimi olur belki çıkmadı yanılma payı yokmu sanki
bilmiyom canım ya silik falanda değildi belirtide yok sadece belim ağrıyo ama çok yoruldum ondan ağrıyo(((( inşallah test yanlıştır eşim işte gelcek birazdan nasıl söyliycem bilmiyorum ...dün şakasına adet oldum dedim hemen nezaman oldun ya diye sordu?
evet erkekler belli etmio üzülüyolar aman boşver takma onuda test yanlıştır biraz rahat ol of benimde bacaklarım çok ağırıyo yaa halsizlik var ve bugn düğnde oynadım biraz umarım varsa bişiler bişiler olmamıştır :çok üzgünüm:
yok be canım oynamakla bişey olmaz ben ne işler yapıyom valla dikkat etsemde kaptırıyom arada valla işe kendimi...
çok stres yapma arkadaşım.hayırlısı olsun.inşallah adet olmazsın.dualarım seninle.inşallah bebiş yola çıkmıştır.allah gönlüne göre versin.en başta senin sağlığın önemli.
neyse ben kaçtım canım fazla düşünmemeye çalışalım öptm seni çookopuyorumnanaktan
canım bende iyiyim merak ediyorum hasta oldunmuyok be canım oynamakla bişey olmaz ben ne işler yapıyom valla dikkat etsemde kaptırıyom arada valla işe kendimi...
askmeskcim canım ben regl oldum sabah cıkarıver beni biz kara verdik esimle ara vericez canım gercekten dularım sizinle olucak inanınkiiiii görüşme dilegiyleeeee
selam kızlar
bugun doktora gittik eşimle eşimin sperm sonucu gayet iyi çıktı normal değerlerin üzerineymiş
bnm hormonlardada bi problem yokmuş pko dışında 6 ay deneyin olmazsa destek tedaviye başlarız dedi..6 ay nasıl saberederim ama bilmiyorum....
canım bende iyiyim merak ediyorum hasta oldunmu
canım bugün karnım çok ağrıdı sabaha kalmaz gelir kırmızılar maalesef(((((((
cnm dur bakalım daha gelmemiş sonuçta..bellimi olur.. inş hamilelik belirtisidir bunlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?