1-2 damla pembe gelmeye başladı olucam dün test yaptım negatif çıktı olsa çıkardı zaten 10 gün sonra ev taşıycam nisana kaldı bizim çalışmalar..hayırlısı olsun ...
neyse cnm hayırlısı olsun...
bakalım hangi ay hayırlı gelcek bizlere...
ya bende kararsız kaldım bu gittiğim doktor 6ay bekle dedi ama ben bu ayda olmazsa evimin yakınlarında bir jinekoloji polikniği var orda gidip yumurta takibimi istesem..
ya bu kk yüzünden fazla bilgili oldum pek iyi bişey değil aslında fazla bilmekte:)
nerdeyse doktora hangi ilacı yazacağını söyleyeceğim..:)
bence bekle canım 3 ay falan ilaç kullanmakta pek ii değil doktor ilaç verirse soğan suyu ve incir kürü yap hormonlar normalse yumurtlamanda normaldir bence...
Daha beklemen gerekir henüz çok erken canımslm kızlar ya benim adetimede 2 hafta var ama bacaklarım da halsizlik var çok değişik ya ilk defa böle oluyorum ya acaba varmı bi değişiklik nasıl beklicem 2 hafta off
canım listede tarihin 8 mart yazıyo baya geçmiş test yaptınmı?varsa kesin çıkar 6 gün geçmiş çünkü..
bence bekle canım 3 ay falan ilaç kullanmakta pek ii değil doktor ilaç verirse soğan suyu ve incir kürü yap hormonlar normalse yumurtlamanda normaldir bence...
canım nasılsın nasıl tam olarak başladımı adetin biraz gelmeye başladı demişsin artık bizim için hayırlsı inşallah nisan hepimize uğurlu gelir
naber kızlarr napıyonuz benimde adetim 1 2 güne biterr
evet yaa başlayacaz hemen daha sıkı çalışacaz bu seferr işte o adet olacam mı olmayacam mı sıkıntısı benim ömrümden ömür alıyoo canım sen neden 35 günde bi oluyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?