Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ya of yaa.eşimle dolaşmaya çıktık.azıcık hava alalım da havamız değişsin diye.tabii ben yine bebe -çocuk mağazalarına girdim ve çıkamadım.bi de eşime şunu da almak lazım bunu da almak lazım diye liste yapınca adamı tepesi attı.amaan takmayayım kafaya diyorum ama 10 dk sonra kedimi yine bu meseleyi düşünürken buluyorum.

canım bende öyle.. bakıp kalıyorum raflara... artık kendim içinh için bir şey almak istemiyorum... hele bebeklı reklamlar var ya.. delirtiyor benı

valla var ya bu stresle hamile kalacağım varsa da kalamayacağım galiba.resmen gün sayıyorum test yapmak için.benim yüzümden eşimde hal kalmadı.adam beni görünce saklanacak delik arıyor ben hadi demeyeyim diye :)

Slm kızlar nabersiniz oo siz erken başlamışsınız bebek kıyafetlerine falan daha durun hamile kalmadık

Bişey söyliyimi ben ilk başlarken çalışmaya aman olacağı varsa olur bir deneyelim dedi hamile kaldım olmadı sonra bu kadınlar kulubunu buldum msjları okuyunca falan gaza geldim ya çok istemeye başladım şimdi panik aldı beni şimdi ya olmazsa diye

ama o kadar güzeller ki minicik minicik, insan bakmadan yapamıyor.gözüm ister istemez kayıyor.asenamm'ın dediği gibi kendime hiç bir şey alasım yok.bilerek de almıyorum.hamile kalayım da hamilelikler alayım diye.

bize de yazın kayınvalidem çok kızdı. 2 yıl oldu daha ne bekliyorsunuz sizden sonra evlenenler çoluğa çocuğa karıştı yaşınız geçiyor hadi artık diye.biz de hiç aldırmadık ama yine de bi deneyelim dedik ve ilk denediğimiz ay hamile kaldım.o kadar güzel bir duyguymuş ki 6 haftacık sürdü ama beni benden aldı.o duyguyu yeniden yaşamak için ölüyorum şu an.keşke daha önce deneseydik diyorum.beklediğimize çook pişmanım.şimdi de vakit geçiyor eyvahlar olsun diye eteklerim tutuşuyor.

Ben bakmıyorum hani derler ya hamileyken 7 aylık olmadan bişey alınmaz uğursuzluk diye koca karılar ben bakarsam uğursuzluk olur diyorum kendi kendime ne alakaysa işte

Aynen benimde 6 haftalık sürdü bende çok sevdim o duyguyu ondan gaza geldim bende diyorum şimdiye kadar niye yapmadım şimdi ikinciyi yapardım diye annelerimizi dinleseydik keşke diyorum

hayırlısı böyleymiş.ben artık fırsat buldukça meryem suresini açıyorum internetten .- arapça okumayı bilmiyorum- ben de türkçe okunuşundan takip ediyorum.hayırlı evlatlara sahip olmak için.bi de tarık suresini okumak hayırlıdır dediler.

HAMıLELERıMıZ....

ufkummm ................ 19 şubat
white_dreams87 .... ...18 şubat
moondance .............. 12 şubat
rüzgarım .....................2 mart

MART

bilgesu05..............2 mart ?????
esesh...................2 mart ?????
zynpece................3 mart ?????
helena ..................4 mart ?????
bebişkom ..............5 mart ?????
aysima04 ............ .6 mart ?????
neva_ ....................6 mart ?????
askmeleği.. ............7 mart ????? beklemede
lilyumane ...............8 mart ?????? beklemede
nur_89 ...................10 mart ?????
ayisiğiii...................12 mart ?????
ebruli22 ..................13 mart ????
askmesk ................13 mart ??????? 34.gün idrar testi negatifff
melike_ecesuu.........14 mart ???????
karakaya ............ ....15 mart
35. ay .....................15 mart
qadife ......................15 mart
dolunay... ................16 mart
pison .......................16 mart
ktg............................17 mart
selennur ............. .....18 mart
yabangül ..................19 mart
d_kupcu ...................19 mart
EMOS8935 .............. 19 mart
integral0027...............19 mart
nurun ........................20 mart
gunebkn ....................21 mart
XTATLIKIZ .................21 mart
nursa2009 .................23 mart
loituma..................... 23 mart
mihrace05 ................23 mart
asenamm ........... .....25 mart
nurmeh ....................25 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
bayinerdem...............30 mart
sdeveli......................30 mart
leda961.....................31 mart
too_be .....................??????
dyg_6 ...................... ??????
bynkutluay .................?????
g.erkl ........................??????
ronya.........................?????

NıSAN

pelinsee .............. .1 nisan
belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ...................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
rebeca4 .................14 nisan
elfy........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
tilsim2 ..................??????
mız mız ................???????
elif_34_ ................. ???????

Son düzenleme:
kızlar az önce test yaptım ama NEGETİF yine senağlama::çok üzgünüm:

adetlerim çok gecikmeye başladı geçen ay 33. gün olmuştum bugün 34.gün ama tık yok.ev taşıma telaşında olduğum için iş yaparken korkuyodum dedim testi yapım varsa dikkat ederim dedim ama maalesef bişey yok ..çok sinirlerim bozuk off offf..
zaten hiç belirtim yoktu akıntı yok kasık ağrısı yok yokkkta yokkk.sadece 2 gündür belim ağrıyoo oda yorgunluktan tabi adet olduğum zamanda belim ağrırdı belkide adet olacağım için ((((( off ya adet olsamda kurtulsam barii((((( bu sinirle kendimi deli gibi işe vericem yarın yoksa deliricemm

ya sen yine de dikkat et.ben düşükten önce test yaptım negatif çıktı.2 gün sonra yeniden yaptım.ve pozitifti.hiç belli olmaz.adetlerim de düzensizdi zaten dr geç döllenme olmuş demişti.yine de dikkatli ol.

kasıklarım sızlamaya başladı gelecek kırmızılar sanki zaten nezaman test yapsam en geç 1 gün sonra adet oluyorum (((( yarında bekliyim bakalım ne olcak ??? :a015:

ya ben ha geldi ha gelecek diye bekliyordum.kasıklarda sancı sırt ve bel ağrısı aşırı sinir,hepsi mevcuttu.adet bekliyordum.benim adetten önce hep sol dizim ağrır.dizim ağrıdığı zaman 2-3 gün içinde gelir.o zaman 1 hafta ağrımıştı dizim ama kanama olmamıştı..

benimde sabah baya kasık ağrısı yaşadım,demeki geleceği varmış bu kırmızı kartı

kasıklarım sızlamaya başladı gelecek kırmızılar sanki zaten nezaman test yapsam en geç 1 gün sonra adet oluyorum (((( yarında bekliyim bakalım ne olcak ??? :a015:
canım sen genede agır iş yapma belli olmaz canım belkide müjdeli haberini alırız dikkat et kendine

slmm kızlara.s. askmesk ne bu ümitsizlik dur bakalım canım ya daha adet olmadın hemen yıpratma kendini bu kadar rahat ol ya gelicek bebişlerimiz er yada geç:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…