ya of yaa.eşimle dolaşmaya çıktık.azıcık hava alalım da havamız değişsin diye.tabii ben yine bebe -çocuk mağazalarına girdim ve çıkamadım.bi de eşime şunu da almak lazım bunu da almak lazım diye liste yapınca adamı tepesi attı.amaan takmayayım kafaya diyorum ama 10 dk sonra kedimi yine bu meseleyi düşünürken buluyorum.
Bişey söyliyimi ben ilk başlarken çalışmaya aman olacağı varsa olur bir deneyelim dedi hamile kaldım olmadı sonra bu kadınlar kulubunu buldum msjları okuyunca falan gaza geldim ya çok istemeye başladım şimdi panik aldı beni şimdi ya olmazsa diye
Aynen benimde 6 haftalık sürdü bende çok sevdim o duyguyu ondan gaza geldim bende diyorum şimdiye kadar niye yapmadım şimdi ikinciyi yapardım diye annelerimizi dinleseydik keşke diyorumbize de yazın kayınvalidem çok kızdı. 2 yıl oldu daha ne bekliyorsunuz sizden sonra evlenenler çoluğa çocuğa karıştı yaşınız geçiyor hadi artık diye.biz de hiç aldırmadık ama yine de bi deneyelim dedik ve ilk denediğimiz ay hamile kaldım.o kadar güzel bir duyguymuş ki 6 haftacık sürdü ama beni benden aldı.o duyguyu yeniden yaşamak için ölüyorum şu an.keşke daha önce deneseydik diyorum.beklediğimize çook pişmanım.şimdi de vakit geçiyor eyvahlar olsun diye eteklerim tutuşuyor.
selam kimse yok mu.herkes gezmede anlaşılan...adet olacakmışım gibi bir his var.ayaklarım üşümeye karnım ağrımaya başladı((
ya sen yine de dikkat et.ben düşükten önce test yaptım negatif çıktı.2 gün sonra yeniden yaptım.ve pozitifti.hiç belli olmaz.adetlerim de düzensizdi zaten dr geç döllenme olmuş demişti.yine de dikkatli ol.
canım sen genede agır iş yapma belli olmaz canım belkide müjdeli haberini alırız dikkat et kendinekasıklarım sızlamaya başladı gelecek kırmızılar sanki zaten nezaman test yapsam en geç 1 gün sonra adet oluyorum(((( yarında bekliyim bakalım ne olcak ??? :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?