Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

HAMİLELERİMİZ....

ufkummm ................ 19 şubat
white_dreams87 .... ...18 şubat
moondance .............. 12 şubat
rüzgarım .....................2 mart

MART

35. ay .....................15 mart ????????
dolunay... ................16 mart ????????
pison .......................16 mart ????????
ktg............................17 mart
selennur ............. .....18 mart
yabangül ..................19 mart
d_kupcu ...................19 mart
EMOS8935 .............. 19 mart
integral0027...............19 mart
nurun ........................20 mart
gunebkn ....................21 mart
XTATLIKIZ .................21 mart
nursa2009 .................23 mart
loituma..................... 23 mart
mihrace05 ................23 mart
asenamm ........... .....25 mart
nurmeh ....................25 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
bayinerdem...............30 mart
sdeveli......................30 mart
leda961.....................31 mart
too_be .....................??????
dyg_6 ...................... ??????
bynkutluay .................?????
g.erkl ........................??????
ronya.........................?????

NİSAN

pelinsee .............. .1 nisan
belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ...................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ............ ....13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
askmesk ................20 nisan
tilsim2 ..................??????
mız mız ................???????
elif_34_ ................. ???????
melike_ecesuu....... ??????

of kızlar ya çok moralim bozuluyo hamile görünce nasıl bi burukluk oluyo herkesin sormasından bıktım artık:çok üzgünüm:

of kızlar ya çok moralim bozuluyo hamile görünce nasıl bi burukluk oluyo herkesin sormasından bıktım artık:çok üzgünüm:

Yengemin hamile olduğu haberini aldığımda nedense içim acıdı benimde...İkinciye hamile ve benden yaşçada küçük çok acı...

canım üzülme senin bebişin daha güzel olcak onlarınkinden...bayanssulusmile bayanssulusmile

of ya hayırlısıyla bi gelse offf zaten içim çok sıkılıyo sanırım bunlarda hep adet belirtileri hep böyle oluyo hassaslık sizdede oluyomu

Yengemin hamile olduğu haberini aldığımda nedense içim acıdı benimde...İkinciye hamile ve benden yaşçada küçük çok acı...

evet ya benimde arkadaşım benden küçük hamileyim dedi resmen kaldım ya dondum diyoki ne oldu şok oldum resmen yaa bide ben istiyorum o istemiyodu şimdide herkese diyoki sağlıklı olanın bebeği hemen oluyo:çok üzgünüm:

Densizmiş o arkadaşın herşey Allahtan,sağlıklı olup hiçbir sebep olmazken yıllarca olmayabilir ve herşeydede bir hayır vardır birde o tarafındanda görmemiz lazım takdiri ilahi...

Densizmiş o arkadaşın herşey Allahtan,sağlıklı olup hiçbir sebep olmazken yıllarca olmayabilir ve herşeydede bir hayır vardır birde o tarafındanda görmemiz lazım takdiri ilahi...

öle tabi takdiri ilahi ama insan yinede çok üzülüyo yaa kabullenemiyo off Allahım bana yine geldiler valla:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar ben topiginizde yeniyim benide aranıza kabul ederseniz sevinirim,herkese iyi geceler diliyorum umarım isteyen herkesin yüce rabbim kalbindeki meleği biran önce kollarına almayı nasip eder,ben yaklaşık 8 aydır her ay bunun umudunu taşıyorum 1 tane düşüğüm oldu son 2 aydırda artık kendi haline bıraktım,yarın doktora gideceğim bakalım

hoşgeldin inşallah alabiliriz bir an önce kucaklarımıza yaa benimde 10 ay oldu artık yaa,inşallah seninde hemen oluverir bekletmez bizi şu nazlı bebklerimiz

valla benim duygularıma tercüman olmuşsun.geçenlerde saydım etrafımda 7-8 arkadaşım hamile ben hala sürünüyorum.senağlama tabii ki arkadaşlarım adına seviniyorum.allah herkese evlat sevgisini yaşatsın.ama bizleri de eksik koymasın.senağlama

hamileleri görünce oluyo of ya ne güzel ALLAHIM ne olur yaa bizede yaşat b u duyguyu ya inan bazen dayanamıcak gibi oluyorum yaa :çok üzgünüm:

Amin inşallah canım tez zamanda inşallah bebeğimiz olur.Kendini yıpratma çareler tükenmez elbet bir gün bizimde olucak bi şekilde böyle düşün.

ya bide hiç o ortamda bulunmak istemiyorum hamile olan ortamda bu sefer insanlar hemen kıskanıyo onun olmuyoya off valla çıldırcam yaa çok istiyorum yaaa hiçkimseyi eksik koymasın bebekten ama valla başkalarınada çok sevinemeiyorum valla :çok üzgünüm:

Hoşgeldin aramıza banu güzel dileklerin içinde teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…