Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Amin inşallah canım tez zamanda inşallah bebeğimiz olur.Kendini yıpratma çareler tükenmez elbet bir gün bizimde olucak bi şekilde böyle düşün.

10 aydır düşünüyorum hep yaa bi çare yok aartık dr gitmek istemiyorum of valla b u ay yumurtlama falanda hesaplamadım bakalım artık yoksa bu ay hemen gişdcem dr.artık

acayip belim ve karnım ağrıyor.sanki adet olacakmışım gibi.ama daha 2 hafta var.ümitlensem mi ki acaba?

ya bu ovilasyon dönemi bitiriyor beni 8 ay hiç kaçırmadım ama yinede yok...anlamdın walla artık yarın doktorda bakıcaz bi sorun var dicem ama hamilelik yaşadım anlamdım kızlar ya sinir durumundayım benim arkadaşımda benden sonra evlendi hemen 2 ci ayıda bebiş yaptı çileden çıkıyor insan birde planlamadık falan derler bu tipler kudurturla insanı ya

aynen öyle banucum benmde arkadşım benden sonra evlendi eşiylede sürekli ayrılar görev dolayısıyla 2 ayda bir birlikte oluyorlar oda 1 hafta.kız hamile kaldı sevindim gözümde kalmadı yani yanlış anlaşılmasın ama bide ilaçla korunuyordu böyle olduğu halde hamile kaldı dedimki heralde nasip yaaa başka bişey değil :çok üzgünüm:

tabiki seviniyor insan arkadaşı için öyle ben her ay nasip birdahaki aya inşallah diye diye 8 ay oldu yaşta 33 oldu artık karar verdim yarın doktora gidicem olmadı nisanda aşılama yaptırmayı düşünüyorum böyle her ay her ay yürek hpolamalarına artık dayanamıcam kızlar

vallahi ben 5 ay önce düşük yaptım.3 ay bekledik.geçen ay çok sallamadım olup olmamasını ama bu ay çok merak ediyorum.kafaya çok fena takmışım galiba, hani şu kadın dergilerinde falan yapılan abuk subuk testler var ya; gece rüyamda onlardan çözdüm.sonucuna bakıp hamile miyim değil miyim diye anlamaya çalıştım.offf allahım ....

canım senin 8 ay olmuş bencede bir doktora görünmelisin bir sorun olduğunu sanmıyorum ama hamile kalmayı hızlandırmak adına gitmelisin aşılama olur ilaç olur doktorun en sağlıklı bilgileri verir sana eşinle git canım bence bnm bu ay 2.aydı.aslında 3 dicem ama o ilk ay adetten sonra ilişki olmamıştı genelde ayrıyız bu son zamanlarda iş dolayısıyla...canım nasip yaa

canım bnm inş hamilesindir adet günün gelene kdr ALLAHUMME YA EVVELU duasını oku hergün 100 defa

canım bnm inş hamilesindir adet günün gelene kdr ALLAHUMME YA EVVELU duasını oku hergün 100 defa

sadece ALLAHUMME YA EVVELU mu diyeceğim?ben arapça okuyamadığım için internetten meryem suresini açıp kendim de türkçe okunuşundan takip ediyordum.ama onu da hergün yapamıyorum.vakit buldukça yapıyorum.

canım tesbihi al eline bitine kadar 100 kere allahumme ya evvelu diceksin sadece tesbih 99 tane sen bitanede fazlda söle

hakkımızda hayırlısı inşallah.allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlara kavuşmak nasip etsin hepimize.geçenlerde eltim rüyasında görmüş beni 6 aylık 3üz hamileydin diyor :)) bu gün de kayınvalidem görmüş rüyasında.başın kalabalıktı çoluk çocuklu gördüm seni diyor. inşallah malum oluyordur.hepinize iyi geceler hanımlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…