Amin inşallah canım tez zamanda inşallah bebeğimiz olur.Kendini yıpratma çareler tükenmez elbet bir gün bizimde olucak bi şekilde böyle düşün.
acayip belim ve karnım ağrıyor.sanki adet olacakmışım gibi.ama daha 2 hafta var.ümitlensem mi ki acaba?[/QUOTümitlenme derim canım benimde adet öncesi böyle şeyler oldu ama adet oldum canım sonuç yine hüsran yine hüsran bence kafaya takmamak herşeyi olruna bırakmak engüzeli ben öyle yapıcm artık
ama inş hamilesindir
ya bu ovilasyon dönemi bitiriyor beni 8 ay hiç kaçırmadım ama yinede yok...anlamdın walla artık yarın doktorda bakıcaz bi sorun var dicem ama hamilelik yaşadım anlamdım kızlar ya sinir durumundayım benim arkadaşımda benden sonra evlendi hemen 2 ci ayıda bebiş yaptı çileden çıkıyor insan birde planlamadık falan derler bu tipler kudurturla insanı ya
acayip belim ve karnım ağrıyor.sanki adet olacakmışım gibi.ama daha 2 hafta var.ümitlensem mi ki acaba?[/QUOTümitlenme derim canım benimde adet öncesi böyle şeyler oldu ama adet oldum canım sonuç yine hüsran yine hüsran bence kafaya takmamak herşeyi olruna bırakmak engüzeli ben öyle yapıcm artık
ama inş hamilesindir
kafaya takmamak ama nasıl :1no2:
vallahi ben 5 ay önce düşük yaptım.3 ay bekledik.geçen ay çok sallamadım olup olmamasını ama bu ay çok merak ediyorum.kafaya çok fena takmışım galiba, hani şu kadın dergilerinde falan yapılan abuk subuk testler var ya; gece rüyamda onlardan çözdüm.sonucuna bakıp hamile miyim değil miyim diye anlamaya çalıştım.offf allahım ....
canım bnm inş hamilesindir adet günün gelene kdr ALLAHUMME YA EVVELU duasını oku hergün 100 defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?