Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

ben hiç kullanmadım ama az önce baktım internetten, kolay kullanılacak bir şeye benziyor.neyini anlayamadın??

kullanımı anladım da,ben bişey göremedim,altan bi düğme var ona basıp ışık yanıyor,o ışığı yuzunden bişey göremedim

selam kızlaropuyorumnanaktan
gelemedim bir türlü fırsat bulup,karakaya canım ben çok umutluydum bu ay senin için ama olsun üzülme nisanda inşallah:Saruboceq:
ben beklemedeyim ama sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi maalesefakannehir

canım bende senin için çok iyi şeyler düşünüyorum bu ay senin olacakmış gibi geliyor en ne zaman doktora gittin ben dün gittim adetin 4. günündeyim yine klomen verdi birde climara diye bir bant verdi doktor herşey çok iyi güzel şeyler olacak diyor kısmet

canım ben adetimin 15 ve 16.gününde ultrasona girdim ve her iki yumurtalığımda da iki adet ymurta olduğunu söyledi ve ovulasyon testimde o günlerde pozitif çıktı.şimdi göğüslerim çok ağrıyor,kasıklarım da öyle.her an adet olacakmışım gibi hissediyorum.hadi bakalım yeni ay yeni umut bizim için.

canım adet tarihine şimdi baktım 4 gün kalmış keşke kan testi yapsaydın çıkardı ay bak merek ettim canım birde az önce bahsttiğim banttan hiç duydun mu

nasıl bişeymiş o mikroskop ne duydum ne gördüm ne de kullandım böyle bişe hiç bilgim yok :sm_confused:

canım adet tarihine şimdi baktım 4 gün kalmış keşke kan testi yapsaydın çıkardı ay bak merek ettim canım birde az önce bahsttiğim banttan hiç duydun mu

Kan testi yaptırıp hayal kırıklığına uğramaktan korktum ve günümü beklemek istedimakannehir
Canım bildiğim kadarıyla climara bantı rahim duvarı ince olan bayanlarda kalınlaştırmak için ki rahim duvarının kalın olması demek bebeğin yerleşebilmesi için çok önemli.Climara yı sanırım kalçaya veya göbeğe yapıştırıyorsun.Bi tür hormon veriyor vücuda diyebilirim.Hadi bakalım hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

HAMİLELERİMİZ....

ufkummm ................ 19 şubat
white_dreams87 .... ...18 şubat
moondance .............. 12 şubat
rüzgarım ....................2 mart

MART

35.ay .....................15 mart ????????beklemede
pison .....................16 mart ????????
ktg..........................17 mart ???????
yabangül ................19 mart
d_kupcu .................19 mart
EMOS8935 ............ 19 mart
integral0027.............19 mart
nurun ......................20 mart
horuda.....................20 mart
gunebkn ..................21 mart
XTATLIKIZ ................21 mart
nursa2009 ...............23 mart
loituma.....................23 mart
mihrace05 ...............23 mart
asenamm ................25 mart
nurmeh ....................25 mart
dolunay.....................27 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
bayinerdem...............30 mart
sdeveli......................30 mart
leda961.....................31 mart
too_be .....................??????
dyg_6 ...................... ??????
bynkutluay .................?????
g.erkl ........................??????
ronya.........................?????

NİSAN

pelinsee ................1 nisan
belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
lilyumane ................18 nisan
askmesk .................20 nisan
tilsim2 .....................??????
mız mız ...................???????
elif_34_ ................. ..???????
melike_ecesuu.......... ??????
selennur ............. ..... ??????

merhaba güzel anne adayları opuyorumnanaktan
umuyorum ki iyisiniz inşbayanssulusmile

slmlar...
dün kendimi tutamadım ve negatif çıkacağını bile bile test yaptım.tabii ki negatif çıktı.ama bozmuyorum moralimi .umutluyum :))))))))))))) çünkü daha 10 günüm var.üstelik ben hamile kaldığımda diş etlerimde renk değişimi olmuştu.kürtajdan sonra geri eski haline dönmüştü.4-5 aydır takip ediyordum herhangi bir değişim yoktu.ama son 1 haftadır renk değişimi tekrar ortaya çıktı...

sdeveli inşallah olur tutunur bebeğin inşallah hepimizin bebeği tututnur bu ay nolur artık yaaaaaadelikafadulden

Çok erken yapmışsın testi çıkmaması normal

inşş hakkında hayırlısı olurrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…