kızlar bu babystar focus ovulasyon mikroskobu kullanan varmı?
bugun gittim aldım bitane ama bişey anlamadım
kızlar bu babystar focus ovulasyon mikroskobu kullanan varmı?
bugun gittim aldım bitane ama bişey anlamadım
ben hiç kullanmadım ama az önce baktım internetten, kolay kullanılacak bir şeye benziyor.neyini anlayamadın??
kullanımı anladım da,ben bişey göremedim,altan bi düğme var ona basıp ışık yanıyor,o ışığı yuzunden bişey göremedim
selam kızlaropuyorumnanaktan
gelemedim bir türlü fırsat bulup,karakaya canım ben çok umutluydum bu ay senin için ama olsun üzülme nisanda inşallah:Saruboceq:
ben beklemedeyim ama sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi maalesefakannehir
canım ben adetimin 15 ve 16.gününde ultrasona girdim ve her iki yumurtalığımda da iki adet ymurta olduğunu söyledi ve ovulasyon testimde o günlerde pozitif çıktı.şimdi göğüslerim çok ağrıyor,kasıklarım da öyle.her an adet olacakmışım gibi hissediyorum.hadi bakalım yeni ay yeni umut bizim için.
canım adet tarihine şimdi baktım 4 gün kalmış keşke kan testi yapsaydın çıkardı ay bak merek ettim canım birde az önce bahsttiğim banttan hiç duydun mu
bende hiç hissetmem hisseden varmıymışiimde kalmamasının dışında hiç hissetmemem acaba prblm mi diye taktm kendi kendimede neyse düşünmiyeyim böyle şeyleri artk
bgn soğan kürüne başlaım bakalım hayırlısı
slmlar...
dün kendimi tutamadım ve negatif çıkacağını bile bile test yaptım.tabii ki negatif çıktı.ama bozmuyorum moralimi .umutluyum :))))))))))))) çünkü daha 10 günüm var.üstelik ben hamile kaldığımda diş etlerimde renk değişimi olmuştu.kürtajdan sonra geri eski haline dönmüştü.4-5 aydır takip ediyordum herhangi bir değişim yoktu.ama son 1 haftadır renk değişimi tekrar ortaya çıktı...
Çok erken yapmışsın testi çıkmaması normalslmlar...
dün kendimi tutamadım ve negatif çıkacağını bile bile test yaptım.tabii ki negatif çıktı.ama bozmuyorum moralimi .umutluyum :))))))))))))) çünkü daha 10 günüm var.üstelik ben hamile kaldığımda diş etlerimde renk değişimi olmuştu.kürtajdan sonra geri eski haline dönmüştü.4-5 aydır takip ediyordum herhangi bir değişim yoktu.ama son 1 haftadır renk değişimi tekrar ortaya çıktı...
slmlar...
ben neden hissetmiyorum sorunmu var acaba kızzzzzzzzzzslm kızlarr nbaer pelinse ben hissediyorum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?