He öylemi oluyor bende o beş günün içinde yumurtalar olup tekrar gidiyor tekrar oluyor sanıyordum demekki yumurtalam günü tek günmüş teşekkürler canım bende 2 hafta boyunca devam ediyim çalışmalara o zaman ne cahilim hee valla insanın başına gelince öğreniyor bazı şeyleri opuyorumnanaktanallah kolaylık versin sana haziranda daha kolay olur soğuk havada zor oluyo valla...
yeni bina yeni ev doğalgaz yok buz gibiydi ev temizlerken donduk..
canım netten son 3 ay tarihlerini yazarak hesapladıysan dikkat et altta .. nisan ile ... nisan yumurtlama gününüzde diye yazar muhtemelen 27 nisan yumurtlama günündür sen 1 nisana kadar hatta daha sonrada devam et geç yada erken yumurtlama olabilir sağlama all...önemli olan yumurta olduğunda orda sperm olması çünkü yumurta 24 saat yaşıyor..
nursa bak bende senin için çok heyecanlandım şimdi lütfen yarın hemen cevap yaz lütfen[/QUO
Canım emin olun ilk sizin haberiniz olacak sonuçtan,sonuç ne çıkarsa çıksın yazarım hemen opuyorumnanaktan
Canım ordamısın sitede sorun var ama sana özelden msj atmıştım aldınmı bilmiyorumslm kızlar ben geldim heleşükür
Evet sorun var 2 gündürya bi problem mi var sistemde?çok zor giriyorum.
ne yaşadınız canım düşük mü bunun cevabını en iyi eşin verir canım al karşına konuş nedenini sor kesin bir acıklaması olur istemiyorsada zamana bırak allahım izin verirse bir birleşmede bile olur sorun etme biz calişiyoruzda ne oluyor kısmetin ötesi yok tatlım üzme kendini birgün hepimizin bebişi olacak buna inanıyorum bende düşük yaşadım 15ay oldu haladaha yokherkese merhabalar... en güzel günler sizlerin olsunnn... opuyorumnanaktan
ya kızlar ben şunu anladım ki benim ki çocuk istemiyor... bugün reglimin 17. günü ama çalışma sayısı sadece 1 ... adam çocuk lafını duyduğundandır elini sürmedi resmen...
acaba yaşadığımız kötü tecrübeden dolayı mı böyle CADIARZU
ne yaşadınız canım düşük mü bunun cevabını en iyi eşin verir canım al karşına konuş nedenini sor kesin bir acıklaması olur istemiyorsada zamana bırak allahım izin verirse bir birleşmede bile olur sorun etme biz calişiyoruzda ne oluyor kısmetin ötesi yok tatlım üzme kendini birgün hepimizin bebişi olacak buna inanıyorum bende düşük yaşadım 15ay oldu haladaha yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?