Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Evet canım yaa çok erken yapmışsın testi tabiki negatif çıkar bekle bakalım inşallah hamilesindiropuyorumnanaktan

Kızlar biliyorsunuz beklenmeyen adetime 2 gün kaldı ama ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım ve beş dakika içinde silikte olsa ikinci bir çizgi göründü:bbo: fakat geçen aylarda da başıma gelipte kanda negatif çıktığı için hiç umutlanmadım kafamçokkarıştı yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum,sonucu yazarım alır almaz hemen size :Saruboceq:

inşallah bebişin seninledir canım hayırlı haberlerini bekliyoruz....

İnşallah hamilesindir canım hadi bakalım bence reglin geçince yaptır

kızlar selam nerelerdesiniz?2 gündür kimse gelmemiş..

bende dün yeni evimi temizledim annem,kuzenim,görümcemde yardım ettiler ve 1 günde bitirdik allaha şükür.yarında tülleri takmaya gidicem akşamda yapı markete gidip eksikleri alıcam gerçi eksik almakla bitmiyo :))cuma günüde taşınıyorum hayırlısıyla bide yerleşirsem biticek tam olarak..çok yorucu oluyor ama değecek inş.

bu arad adetimde bitti dün yumurtalmam nisan 2 den itibaren olucak hesaplamalarıma göre inşallah ozamana kadar yerleşirimde çalışırım tabi bide doğalgazı bağlamaları lazım yoksa geceleri kayınvalidemde kalcaz çalışma yapamazsak bidahaki aya kalır ((((((

HAMİLELERİMİZ....

ufkummm ................ 19 şubat
white_dreams87 .... ...18 şubat
moondance .............. 12 şubat
rüzgarım ....................2 mart

MART

35.ay .....................15 mart ????????beklemede
pison .....................16 mart ????????
ktg..........................17 mart ???????
yabangül ................19 mart ?????
d_kupcu .................19 mart ??????
EMOS8935 ............ 19 mart ??????
integral0027.............19 mart ??????
nurun ......................20 mart ??????
horuda.....................20 mart ??????
gunebkn .................21 mart ?????
XTATLIKIZ ...............21 mart ??????
nursa2009 ...............23 mart
loituma.....................23 mart
mihrace05 ...............23 mart
asenamm ................25 mart
nurmeh ....................25 mart
dolunay.....................27 mart
hilal44 ......................28 mart
zerray ......................29 mart
bayinerdem...............30 mart
sdeveli......................30 mart
leda961.....................31 mart
too_be .....................??????
dyg_6 ...................... ??????
bynkutluay .................?????
g.erkl ........................??????
ronya.........................?????

NİSAN

pelinsee ................1 nisan
belinay_85 ............1 nisan
astar .....................2 nisan
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
lilyumane ................18 nisan
askmesk .................20 nisan
tilsim2 .....................??????
mız mız ...................???????
elif_34_ ................. ..???????
melike_ecesuu.......... ??????
selennur ............. ..... ??????

Canım öncelikle güzel temennilerin için teşekkür ederim bakalım yarın sabah kan vericem öğleden sonra alırım sonucumu,çok heyecanlıyım umutlanmak ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içim kıpır kıpır,rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:
Hadi ama sende bitir artık işlerini de kendi işlerini yapmaya başla yerimseniben ha bu arada yeni evinde güle güle otur canım,inşallah yeni evde bebişinde olur :Saruboceq:

Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir :Saruboceq: Günümün geçmesine gerek yok kan testi için,zaten adetime bir gün kalmış olacak ve varsa zaten yüzde yüz çıkar yoksa da yüzde yüz çıkarkaydirigubbakcemile5 bakalım hayırlısı

Bu arada listede adı yazıpta sırası geçenler nerdesinizCADIARZU merakta bırakmayın ama bizleri böyleCADIARZU

nursa canım ben sana söylüyorum hamilesinnnnnnnnnnn hayatım

Ah canım inşallah dediğin gibidir :Saruboceq: valla umutlanmak istemiyorum geçen ay da böyle oldu kan verdim sonuç 0 çıktı:1no2: gerçi bu ay klomen kullandım ve iki tane kocaman yumurtam oldu,ovülasyon testi ile takipte ettim ama bakalım yarın belli olurfisfisfis

Canım benimde zihnimden hep senin yakında hamile kalacağın geçiyor ve çğunlukla hislerimde yanılmam:Saruboceq: rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:

Slm canım ne güzel taşınıyosun demek yeni evine bizde haziran gibi taşıncaz yeni evimize imrendim valla sana işlerini bitirdin,bende tek tek yapıyorum çalışmalara bende başlıcam artık yumurtlamam başlıyor artık bişey sorcam sana şimdi bu hafta 5 gün yumurtlama zamanımmış ben yarın çalışma yapsam oldu tuttu sonra yapmama gerek varmı (tabi ben bir hafta boyunca çalışcam o ayrıda)yani yumurtanın çatlamasına yakınmı yapmak gerekiyor yumurtlama takvimimde 21 ile 27 arası yazıyor bunu bir türlü anlıyamadım canım

sağol canım inşallah allah herkese huzurlu bi ev ve bebek nasip etsin.

aşkmeşkcim umarım yeni evin sana uğurlu ve kısmetli gelir evin hep güzel anılarla dolsun

amin canım inşallah..allah hepimizin gönlüne göre versin..

Yok biliyorum kan tahlilinde hemen çıktığını da kalp atışını keseciği falan görürsün sonu kötü biterse üzülmezsin diye dedim ben yaşadımda ondan tabi inşallah hamilesindir canım :CüvCüv:

allah kolaylık versin sana haziranda daha kolay olur soğuk havada zor oluyo valla...
yeni bina yeni ev doğalgaz yok buz gibiydi ev temizlerken donduk..

canım netten son 3 ay tarihlerini yazarak hesapladıysan dikkat et altta .. nisan ile ... nisan yumurtlama gününüzde diye yazar muhtemelen 27 nisan yumurtlama günündür sen 1 nisana kadar hatta daha sonrada devam et geç yada erken yumurtlama olabilir sağlama all...önemli olan yumurta olduğunda orda sperm olması çünkü yumurta 24 saat yaşıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…