slmlar...
dün kendimi tutamadım ve negatif çıkacağını bile bile test yaptım.tabii ki negatif çıktı.ama bozmuyorum moralimi .umutluyum :))))))))))))) çünkü daha 10 günüm var.üstelik ben hamile kaldığımda diş etlerimde renk değişimi olmuştu.kürtajdan sonra geri eski haline dönmüştü.4-5 aydır takip ediyordum herhangi bir değişim yoktu.ama son 1 haftadır renk değişimi tekrar ortaya çıktı...
Kızlar biliyorsunuz beklenmeyen adetime 2 gün kaldı ama ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım ve beş dakika içinde silikte olsa ikinci bir çizgi göründü:bbo: fakat geçen aylarda da başıma gelipte kanda negatif çıktığı için hiç umutlanmadım kafamçokkarıştı yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum,sonucu yazarım alır almaz hemen size :Saruboceq:
İnşallah hamilesindir canım hadi bakalım bence reglin geçince yaptırKızlar biliyorsunuz beklenmeyen adetime 2 gün kaldı ama ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım ve beş dakika içinde silikte olsa ikinci bir çizgi göründü:bbo: fakat geçen aylarda da başıma gelipte kanda negatif çıktığı için hiç umutlanmadım kafamçokkarıştı yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum,sonucu yazarım alır almaz hemen size :Saruboceq:
İnşallah hamilesindir canım hadi bakalım bence reglin geçince yaptırKızlar biliyorsunuz beklenmeyen adetime 2 gün kaldı ama ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım ve beş dakika içinde silikte olsa ikinci bir çizgi göründü:bbo: fakat geçen aylarda da başıma gelipte kanda negatif çıktığı için hiç umutlanmadım kafamçokkarıştı yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum,sonucu yazarım alır almaz hemen size :Saruboceq:
kızlar selam nerelerdesiniz?2 gündür kimse gelmemiş..
bende dün yeni evimi temizledim annem,kuzenim,görümcemde yardım ettiler ve 1 günde bitirdik allaha şükür.yarında tülleri takmaya gidicem akşamda yapı markete gidip eksikleri alıcam gerçi eksik almakla bitmiyo :))cuma günüde taşınıyorum hayırlısıyla bide yerleşirsem biticek tam olarak..çok yorucu oluyor ama değecek inş.
bu arad adetimde bitti dün yumurtalmam nisan 2 den itibaren olucak hesaplamalarıma göre inşallah ozamana kadar yerleşirimde çalışırım tabi bide doğalgazı bağlamaları lazım yoksa geceleri kayınvalidemde kalcaz çalışma yapamazsak bidahaki aya kalır((((((
Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir :Saruboceq: Günümün geçmesine gerek yok kan testi için,zaten adetime bir gün kalmış olacak ve varsa zaten yüzde yüz çıkar yoksa da yüzde yüz çıkarkaydirigubbakcemile5 bakalım hayırlısıİnşallah hamilesindir canım hadi bakalım bence reglin geçince yaptır
nursa canım ben sana söylüyorum hamilesinnnnnnnnnnn hayatım
kızlar selam nerelerdesiniz?2 gündür kimse gelmemiş..
bende dün yeni evimi temizledim annem,kuzenim,görümcemde yardım ettiler ve 1 günde bitirdik allaha şükür.yarında tülleri takmaya gidicem akşamda yapı markete gidip eksikleri alıcam gerçi eksik almakla bitmiyo :))cuma günüde taşınıyorum hayırlısıyla bide yerleşirsem biticek tam olarak..çok yorucu oluyor ama değecek inş.
bu arad adetimde bitti dün yumurtalmam nisan 2 den itibaren olucak hesaplamalarıma göre inşallah ozamana kadar yerleşirimde çalışırım tabi bide doğalgazı bağlamaları lazım yoksa geceleri kayınvalidemde kalcaz çalışma yapamazsak bidahaki aya kalır((((((
Canım öncelikle güzel temennilerin için teşekkür ederim bakalım yarın sabah kan vericem öğleden sonra alırım sonucumu,çok heyecanlıyım umutlanmak ve hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama içim kıpır kıpır,rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah:Saruboceq:
Hadi ama sende bitir artık işlerini de kendi işlerini yapmaya başla yerimseniben ha bu arada yeni evinde güle güle otur canım,inşallah yeni evde bebişinde olur :Saruboceq:
aşkmeşkcim umarım yeni evin sana uğurlu ve kısmetli gelir evin hep güzel anılarla dolsun
Yok biliyorum kan tahlilinde hemen çıktığını da kalp atışını keseciği falan görürsün sonu kötü biterse üzülmezsin diye dedim ben yaşadımda ondan tabi inşallah hamilesindir canım :CüvCüv:Teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir :Saruboceq: Günümün geçmesine gerek yok kan testi için,zaten adetime bir gün kalmış olacak ve varsa zaten yüzde yüz çıkar yoksa da yüzde yüz çıkarkaydirigubbakcemile5 bakalım hayırlısı
Slm canım ne güzel taşınıyosun demek yeni evine bizde haziran gibi taşıncaz yeni evimize imrendim valla sana işlerini bitirdin,bende tek tek yapıyorum çalışmalara bende başlıcam artık yumurtlamam başlıyor artık bişey sorcam sana şimdi bu hafta 5 gün yumurtlama zamanımmış ben yarın çalışma yapsam oldu tuttu sonra yapmama gerek varmı (tabi ben bir hafta boyunca çalışcam o ayrıda)yani yumurtanın çatlamasına yakınmı yapmak gerekiyor yumurtlama takvimimde 21 ile 27 arası yazıyor bunu bir türlü anlıyamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?