Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

selam kızlar..nasılsınız
ben 2 günde bir çalışmaya ve soğan kürüne devam eşimde keçiboynuzu pekmezi yiyor..bkalım bu ay ne göstercek rabbim..

canım çok sevindim.gözün aydın..darısı bizlerin başına..

Canlarım güzel temennileriniz için teşekkür ederim rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:
Çok mutluyum çok farklı bir duyguymuş senağlama

Canlarım güzel temennileriniz için teşekkür ederim rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu :Saruboceq:

cnm çoooook tebrik ederim nasıl sevindim yaa..
allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş..
darısı bizlerin başına yarabbimm aminnn.

buarada kaçıncı denemendi bu??

canım ya yaşasınnnnnnnnnnnnn çok mutluyum ben sana demedim mi bebek geliyor diye inan bana çok sevindim akşama kadar merak ettim seni ama yakalayamadım seni ya umarım darısı başımıza dualarını bekliyorum hamişlerin duası geçermiş

Hayırlı olsun arkadaşım.senin adına çok sevindim.tebrikler.:teytey:darısı hepimizin başına inşallah.allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Buradayım kızlar,annemlerdeyiz sevinci kutluyoruz oturamadım netin başına bir türlü.eve gidince rahat rahat girerim artık.

Çok mutlu oluyorum yazdıklarınızı okudukça

bsbirkin canım bu arada 4.denememdi bu ay.altı yıllık evliyiz son dört aydır düşünüyorduk bebeği.

kızlar dualarım sizinle olacak buna inanın ve emininm rabbim zamanı gelince herkese nasip edecek bu duyguyu ama zamanı var

canım ya tekrardan tebrik ederim nasıl hislerim kuvvetliymiş dimi

tebrik ederim allah kucagına almayı nasip etsin canım darısı başimiza ee anlat bakalım uyguladıgın taktikleri ne zamandır calişmalar hamilelik belirtileri nelerdi anlatırsan seviniriz

tebrikler cnm cok sevindim senin adına :1hug:
gözünüz aydın saglıkla kucagına al inş hayırlı olsun :teytey:
darısı başımıza inş :Saruboceq:

amin inşallah :Saruboceq:
cok mutlu oldum yaaaaaaaaaaa sositososito

a. slm cnm hg burdayızkaydirigubbakcemile2
cok sevindim cokkkk bitane daha hamişimiz cıktıopuyorumnanaktan

[/quote][/quote]
quote]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…