normalde 10 nisanda olmam lazım 35. gün 10 nisan ama ben 2 aydır 40. gün oluyorum
pko var ya bende tam emin olamıyorum
ya bi hesap yaptımda benim bu hafta yumurtlama dönemim sanırım ve bnm iştahım ondan açık galiba
ya ben 2 aydır hamilelik belirtisi yaşıyorum psikolojik olarak ama ortada bişey yok bu ay hem nedense ben pek umutlu değilim hemde kendimi dinlemicem
bu ayda olmazsa yumurta takibi yaptırcam ztn
ya bi hesap yaptımda benim bu hafta yumurtlama dönemim sanırım ve bnm iştahım ondan açık galiba
ya ben 2 aydır hamilelik belirtisi yaşıyorum psikolojik olarak ama ortada bişey yok bu ay hem nedense ben pek umutlu değilim hemde kendimi dinlemicem
bu ayda olmazsa yumurta takibi yaptırcam ztn
ben 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum cumartesi tekrar gidicem doktorum öyle söylemişti
Adet görmene 17 ila 20 gün arası zaman var ve şu anda yumurtlama dönemin olabilir ve bu yüzdende acıkıyor olabilirsin.Hamilelik belirtilerini her ay bebek istediğimiz için psikolojik olarak hissetmemizde normal zaten özelliklede çok çalıştığımız aylarda...Geç adet görüyorsan yumurtlamanda geç oluyordur canım senin...
evet sanırım dediğin gibi..bu ay öyle belirtiye filan takılmıcam ama..
ya bu dönemde de 2 günde bir ilişki daha uygun değilmi her gün olmasına göre
Her gün olursa şansın artar bence...
hımm...
ya ben yumurta takibi yptrcm diyorum ama öyle çokta bilgili değilim bu konuda
doktora nasıl ifade etmem gerekir bunu?
birde yapılan işlem ne cnm? ultrsanlamı bakıyo
Eşinin spermlerinde sorun yoksa tabiii...
yok cnm eşimde sperm testi yaptırdı çok şükür değerleri iyi çıktı
O zaman sorun yok her gün dene... Nasip ne zamansa kalırız hamile inşallah...
canım tebrik ederim cok sevindim darısı hepimizin başına karın agrısı bel agrısı gögüslerde acımada olmadımı adet agrısı olurmuydu önceden gerci kişiden kişiye degişirmiş belirtiler allahım kucagına almayı nasip etsinnnnkızlar o kadar çok gebelik belirtisi okudum ki... ve geçen ay hepsini yaşamama ragmen hamile kalamadım.. ama bu ay hiç bir belirti yoktu... ama sonuç pozitif... gerçekten kendinizi dinlemeyın.. çogu meger psikolejikmiş...şu anda hala belirti yok.. sadce çok acıkıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?