Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

normalde 10 nisanda olmam lazım 35. gün 10 nisan ama ben 2 aydır 40. gün oluyorum
pko var ya bende tam emin olamıyorum

Benim her ay adet dönemime doğru sıkıntılarım aynı olmuyor.Geçen ay böyle iştahlı değildim mesela ve hamilelik belirtileri yaşamıştım ama tam zamanında adet gördüm.

ya bi hesap yaptımda benim bu hafta yumurtlama dönemim sanırım ve bnm iştahım ondan açık galiba
ya ben 2 aydır hamilelik belirtisi yaşıyorum psikolojik olarak ama ortada bişey yok bu ay hem nedense ben pek umutlu değilim hemde kendimi dinlemicem
bu ayda olmazsa yumurta takibi yaptırcam ztn

ben 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum cumartesi tekrar gidicem doktorum öyle söylemişti

Adet görmene 17 ila 20 gün arası zaman var ve şu anda yumurtlama dönemin olabilir ve bu yüzdende acıkıyor olabilirsin.Hamilelik belirtilerini her ay bebek istediğimiz için psikolojik olarak hissetmemizde normal zaten özelliklede çok çalıştığımız aylarda...Geç adet görüyorsan yumurtlamanda geç oluyordur canım senin...

ben 2 aydır yumurta takibi yaptırıyorum cumartesi tekrar gidicem doktorum öyle söylemişti

ya ben yumurta takibi yptrcm diyorum ama öyle çokta bilgili değilim bu konuda
doktora nasıl ifade etmem gerekir bunu?
birde yapılan işlem ne cnm? ultrsanlamı bakıyo

evet sanırım dediğin gibi..bu ay öyle belirtiye filan takılmıcam ama..
ya bu dönemde de 2 günde bir ilişki daha uygun değilmi her gün olmasına göre

evet canım ben önce adet dönemimde gidiyorum doktorum bana klomen veriyor bunu adetin 3-4-5-6-7. günleri kullanıyorum sonra 12. gün tekrar gidiyorum (cumartesi12.günüm)doktor yumurtalara bakıyor kaç tane ne tarafta ne kadar büyümüş diye sonra kan tahlili yapıp yumurtanın çatlama güninü tahmin ediyor ve temas günleri öneriyor sonrada 21. gün tekrar gidiyorsun tahlil yapıp yumurtanın kalitesine ve gebelik oluşup oluşmadığına bakıyor

karakaya cnm yumurta takibiyle ilgili sorduğum soruyu görmedinmi

pardon cnm ya görmemişim
bende bu ay adet olursam gideyim diyorum bakalım birde pko var zaten..

canım tebrik ederim cok sevindim darısı hepimizin başına karın agrısı bel agrısı gögüslerde acımada olmadımı adet agrısı olurmuydu önceden gerci kişiden kişiye degişirmiş belirtiler allahım kucagına almayı nasip etsinnnn

kızlar selam ben yarın taşınıyorum internetim bi süre olmayacak ma gittiğim yerden girmeye çalışıcam çünkü bikaç gün doğalgaz bağlanana kadar kaynanamda kalıcam.siz topiği ıssız bırakmayın..ben bu ayda hamiş kalamıycam galiba çünkü çalışma yapamıycam sanırım evde kalmayacağım için((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…