Canım ya çok üzüldüm ben senin hamile olduğunu düşünmüştüm ama sen de çizgi çıkmıştı senağlamaannemler kaynanamlar sabahtan arıyorlar hiçbiriyle konuşmak istemiyorum nasıl söyleyeceğim hele kaynanama
oyyy yerim ben onu cimcime cok tatlı Şeniz
maşallah
annemler kaynanamlar sabahtan arıyorlar hiçbiriyle konuşmak istemiyorum nasıl söyleyeceğim hele kaynanama
kızlar çok kötüyüm kocaman bir sıfırr hiçbirşey yok
kızlar çok kötüyüm kocaman bir sıfırr hiçbirşey yok
Sanada üzüldüm ya canım bendede belirtiler yok dün yorgundum bugün hiçbir belirti yok heralde bende hamile olmıcamİkimiz adına da üzüldüm arkadaşım kısmet değilmiş bu ayda bize...
Sağol canım...Sanada üzüldüm ya canım bendede belirtiler yok dün yorgundum bugün hiçbir belirti yok heralde bende hamile olmıcam
Kızlar son günler ümitlenmiştim ama malesef hastalandım görünce inanamadım şoktayım...
Hayırlısı olsun sana da inşallah tutturursunmeraba arkadaşlar.bnde 2 yıllık evliyim ve artık bi bebek istiyorum bu ilk ayım ve sabırsızlıkla adet günümü bekliorum acaba nolcak die.Allah hepimize kucağımızda bebeğimiz olduğu gnleri gstersn inşallah..
meraba arkadaşlar.bnde 2 yıllık evliyim ve artık bi bebek istiyorum bu ilk ayım ve sabırsızlıkla adet günümü bekliorum acaba nolcak die.Allah hepimize kucağımızda bebeğimiz olduğu gnleri gstersn inşallah..
tılsım yeni tarihini yazayım istersen canım
Sağol canım,canım çok üzüldüm inan. galiba ben de olacam, sancılarım başladı. neyse hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..
Merhaba, hoşgeldin aramıza... opuyorumnanaktan
sen adet tarihin neydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?