Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

valla bn de aynı şekilde kendimi çok kaptırdım.gidip kan testi falan yaptırayım diorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuorumm inşş alırız hepimiz bu ay güzel haberleri sırayla:)

1 nisan 2010 güncel listemiz

Hamilelerimiz
Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ayt
nursa2009
Loitumat
asenamm
misivam

Mart
zerray ......................29 mart?
bayinerdem...............30 mart?
leda961.....................31 mart?
too_be ..................... 31 mart?
Dyg_6 ...................... 31 mart?
Bynkutluay ................31 mart?
ronya.........................31 mart?

Nisan
belinay_85 ............1 nisan?
astar .....................2 nisan
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
buurcuum...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
lilyumane ...............18 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ??????

burcum aramıza hg
tılsım üzülme dicem ama faydasız inş bu ay olur cnm yaa bırakma kendini
bayinerdem kan testinin yanılma oranı yokmuş sadece kanlar karışırsa olurmuş onun dışında malesef cnm dogrudur

Son düzenleme:

o zaman inşallah hamile kalmak istemeyen birinin kanıyla benimki karışmış :Saruboceq::Saruboceq:

o zaman inşallah hamile kalmak istemeyen birinin kanıyla benimki karışmış :Saruboceq::Saruboceq:

cnm seni üzmek istemem ama böyle bir ihtimal cok az olcak bişe :teselli:
bu ay inş olur üzme kendini cok kaptırmışın umudunu yitirmek istemiyosun anlıyorum ama
malesef hamile degilsin :çok üzgünüm:

Canım sen kaç aylık evlisin kaç yaşındasın bir mahsuru yoksa tabi

21 yaşındayım ve 14 aylık evliyim eşimin ailesinin baskısı biraz var hatta baskı deil istek diyelim çünkü 2 çocuğu evli olmasına rağmen hiç torunu yok benimle ve diğer eltimle çok yakından ilgileniyor hastane olsun tedavi süreci hep yanımızda bize destek oluyor eşimde çok istiyor birde bizim çevremiz farklı yani abisininde 8 senedir olmuyor herkesin gözü evlendiğimizden beri üzerimizde hatta balayından gelir gelmez başladı bu baskı

Canım ya sormamın sebebi resimlerini gördüm yeni evlendin sandım onda çok güzelsin maşallah çok olmamış kendin açısından öyle düşün ben 3 yıllık evliyim nerdeyse ama senin kadar panik yapmadım yaşımda 33 ,üzülme olur eğer baskı altında düşünürsen hiç olmaz rahat ol relax benim panik yapmam lazım çünkü yaşım geçiyor öyle düşün bizi düşün :sm_cool:

sağol canım..inan kocamla nişanlıyken hep çocuk kavgası ederdik küslüğümüzün sebebi hep bu konu olurdu ben 30 yaşıma kadar çocuk yapmayacağımı söylerdim o ise hemen çocuk istediğini dilllendirirdi ben de o dönemde hep kendime dua ederdim tabi o zamanın demek hep inşallah 30 35 yaşına kadar çocuğum olmaz diye söyleniyordum tabi evlendikten sonra bu baskıyı gördüm gerçekten bizim çevremiz ve insanımız çok farklı burdakiler evlendikleri ilk gecede hamile kalıyorlar e bende özellikle bu baskıyı üzerimde hissettiğim için biran önce olayımda kurtulayım dedim yoksa ben o kadar istemiyordum birde geçen ay ilaç falan kullandım hekim bu ay kesin hamile kalacaksın deyince ne bilim benimde öyle eteklerim tutuştu..ınşallah hamile haberlerini alırım lulu:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun pek belirtim yok ama sadece ateşim yüksek bide hep uykum geliyor o kadar önce ki hamileliğimde göğüslerim şişmişti kasıklarımda ağrı vardı şimdi yok moralim bozuldu hamile olamıcam gibi ama hayırlısı olsun inşallah seninde olur bu baskıdan kurtulursun

ne olur ümitsizliğe düşme tamam benim gibi hayalperest ol demiyorum ama bana verdiğin fikirler çok iyi geldi bana şimdi adet olmayı bekliyor çalışmaları başlatacağım.inşallah adet olmayacaksın senin hamileliğin beni çok sevindirecek inan ki deneyimlerinden faydalanmak istiyorum bilmiyorumkismile

benim baş ağrım başladı gidip yatayım kocişte huysuzlanıyor ben yavaş yavaş uzayayım hadi yarın hayırlı haberler almak dileğiyle lulu dualarım bu gece seninle olacak

ii akşamlar hanımlar nasılsınızz nisan ayıda girdi adetlerimiz başa döndü bakalım bu ay şans kimden yanaa

Günaydın millet.. Hepinizi tek tek tek öpüyorum...Şeniz
Ayyy giremiyorum aranızda olamıyorum çok canım sıkılıyooorrr
ama şu işleri yoluna koyayım geleceğim anacığımmm
beni bekleyinnnnnn....
Bu arada 2-7 arası benim yumurtlama takvimim....
Hafta sonu fulll çalışmam lazım :jeyyar:

ayyyyyyy görüşürükkkkk....:teytey:

Günaydın.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…