burcum aramıza hg
tılsım üzülme dicem ama faydasız inş bu ay olur cnm yaa bırakma kendini
bayinerdem kan testinin yanılma oranı yokmuş sadece kanlar karışırsa olurmuş onun dışında malesef cnm dogrudur
o zaman inşallah hamile kalmak istemeyen birinin kanıyla benimki karışmış :Saruboceq::Saruboceq:
Canım sen kaç aylık evlisin kaç yaşındasın bir mahsuru yoksa tabio zaman inşallah hamile kalmak istemeyen birinin kanıyla benimki karışmış :Saruboceq::Saruboceq:
Canım sen kaç aylık evlisin kaç yaşındasın bir mahsuru yoksa tabi
Canım ya sormamın sebebi resimlerini gördüm yeni evlendin sandım onda çok güzelsin maşallah çok olmamış kendin açısından öyle düşün ben 3 yıllık evliyim nerdeyse ama senin kadar panik yapmadım yaşımda 33 ,üzülme olur eğer baskı altında düşünürsen hiç olmaz rahat ol relax benim panik yapmam lazım çünkü yaşım geçiyor öyle düşün bizi düşün :sm_cool:21 yaşındayım ve 14 aylık evliyim eşimin ailesinin baskısı biraz var hatta baskı deil istek diyelim çünkü 2 çocuğu evli olmasına rağmen hiç torunu yok benimle ve diğer eltimle çok yakından ilgileniyor hastane olsun tedavi süreci hep yanımızda bize destek oluyor eşimde çok istiyor birde bizim çevremiz farklı yani abisininde 8 senedir olmuyor herkesin gözü evlendiğimizden beri üzerimizde hatta balayından gelir gelmez başladı bu baskı
Canım ya sormamın sebebi resimlerini gördüm yeni evlendin sandım onda çok güzelsin maşallah çok olmamış kendin açısından öyle düşün ben 3 yıllık evliyim nerdeyse ama senin kadar panik yapmadım yaşımda 33 ,üzülme olur eğer baskı altında düşünürsen hiç olmaz rahat ol relax benim panik yapmam lazım çünkü yaşım geçiyor öyle düşün bizi düşün :sm_cool:
İnşallah canım bakalım hayırlısı olsun pek belirtim yok ama sadece ateşim yüksek bide hep uykum geliyor o kadar önce ki hamileliğimde göğüslerim şişmişti kasıklarımda ağrı vardı şimdi yok moralim bozuldu hamile olamıcam gibi ama hayırlısı olsun inşallah seninde olur bu baskıdan kurtulursunsağol canım..inan kocamla nişanlıyken hep çocuk kavgası ederdik küslüğümüzün sebebi hep bu konu olurdu ben 30 yaşıma kadar çocuk yapmayacağımı söylerdim o ise hemen çocuk istediğini dilllendirirdi ben de o dönemde hep kendime dua ederdim tabi o zamanın duası şimdinin bedduasıymış demek hep inşallah 30 35 yaşına kadar çocuğum olmaz diye söyleniyordum tabi evlendikten sonra bu baskıyı gördüm gerçekten bizim çevremiz ve insanımız çok farklı burdakiler evlendikleri ilk gecede hamile kalıyorlar e bende özellikle bu baskıyı üzerimde hissettiğim için biran önce olayımda kurtulayım dedim yoksa ben o kadar istemiyordum birde geçen ay ilaç falan kullandım hekim bu ay kesin hamile kalacaksın deyince ne bilim benimde öyle eteklerim tutuştu..İnşallah hamile haberlerini alırım lulu:ecrin_bebek:
ne olur ümitsizliğe düşme tamam benim gibi hayalperest ol demiyorum ama bana verdiğin fikirler çok iyi geldi bana şimdi adet olmayı bekliyor çalışmaları başlatacağım.inşallah adet olmayacaksın senin hamileliğin beni çok sevindirecek inan ki deneyimlerinden faydalanmak istiyorum bilmiyorumkismileİnşallah canım bakalım hayırlısı olsun pek belirtim yok ama sadece ateşim yüksek bide hep uykum geliyor o kadar önce ki hamileliğimde göğüslerim şişmişti kasıklarımda ağrı vardı şimdi yok moralim bozuldu hamile olamıcam gibi ama hayırlısı olsun inşallah seninde olur bu baskıdan kurtulursun
Günaydın millet.. Hepinizi tek tek tek öpüyorum...Şeniz
Ayyy giremiyorum aranızda olamıyorum çok canım sıkılıyooorrr
ama şu işleri yoluna koyayım geleceğim anacığımmm
beni bekleyinnnnnn....
Bu arada 2-7 arası benim yumurtlama takvimim....
Hafta sonu fulll çalışmam lazım :jeyyar:
ayyyyyyy görüşürükkkkk....:teytey:
Teşekkürler canım duaların için bende senin için dua edicem hepbenim baş ağrım başladı gidip yatayım kocişte huysuzlanıyor ben yavaş yavaş uzayayım hadi yarın hayırlı haberler almak dileğiyle lulu dualarım bu gece seninle olacak
Teşekkürler canım duaların için bende senin için dua edicem hep
selam kıslarrrrrrr opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?