Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin, olmayan bizlere de tez zamanda nasib etsin:Saruboceq:

selam kızlar..
bu haftasonu görümcemin düğünü için malatyaya gidicem asıl adet tarihim 10 nisan
gitmeden önce kan vermeyi düşünüyorum bebek varmı yokmu bileyim istiyorum oraya gitmeden...
idrar testinde çıkmaz heralde ayın 9unda yapsam dimi..

kanda kesin çıkar dimi adetten bi iki gün öncede olsa???
gerçi pozitifte olsa daha söylemem de ben bileyim istiyorum...

kanda kesin çıkar dimi adetten bi iki gün öncede olsa???
gerçi pozitifte olsa daha söylemem de ben bileyim istiyorum...
Eğer özelde yaptırırsan hemen çıkıyor ben yaptırmıştım öğlen akşam almıştım senin gibi memlekete gitcem diye önceden yaptırdım sonra pişman oldum pozitif çıkmıştı tatile gitmedim sonra hem tatilden oldum hemde bebekte kimyasal olmuştu yani yinede sen bilirsin doktorlar kalp atışı olmadan hamilesin demiyorlar

bende aslında bi yaptrym diyorum bi vazgeçiyorum bizimki sadece 2 günlük bi gidiş düğün için gitcez..
bakalım bi cuma olsunda öyle karar veririm bellimi olur belki o güne kadar adet olurum...

Hamilelerimiz
Ufkummm
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ayt
nursa2009
Loitumat
asenamm
misivam
astar
lilyumane

Mart
zerray ......................29 mart?
bayinerdem...............30 mart beklemede
leda961.....................31 mart?
too_be ..................... 31 mart?
Dyg_6 ...................... 31 mart?
Bynkutluay ................31 mart?
ronya.........................31 mart?

Nisan
belinay_85 ............1 nisan?
yusnes................ ..6 nisan
cns22 ....................9 nisan
lulu55 ...................10 nisan
nursevde ...............10 nisan
buurcuum...............10 nisan
yumurcek ..............12 nisan
karakaya ...............13 nisan
rebeca4 .................14 nisan
ebruli22 ..................15 nisan
elfy.........................15 nisan
bsbirkin...................15 nisan
qadife .....................17 nisan
selennur ............. ...17 nisan
askmesk ................20 nisan
d_kupcu .................21 nisan
pelinsee .................23 nisan
sdeveli....................28 nisan
tilsim2....................29 nisan
g.erkl .....................30 nisan
Mız mız ...................???????
Elif_34_ ................. ..???????
Melike_ecesuu.......... ??????[/QUOTE]

diğer mart ? arkadaşlar nerdesiniz inşallah cevap verirsiniz artık

dün akşam doktorumla konuştum telefonda pazartesi muhakkak hastaneye gelmemmi söyledi benim adet günlerimi çok iyi biliyor onada edetimin haftası oldu deyince şaşırdı dün kasıklarımda ara ara sancı hissettim inanın 2 gündür hoplayıp zıplıyorum sırf adet göreyim diye biran önce olup kurtulmak istiyorum

yoo kırmızılara hasret kaldım desem inanmazsın olmadım akıntı hala devam ediyor heran adet olacakmışım gibi ama olmadım yarın doktorum hastaneye gelmemi istedi bakalım ne olacak

kız deli ne zıplayıp duruyon belki hamişsindir zorla düşükmü yaptırcan kendine bu arada msjma cvp verdiysen telımı evde unutmuşum cicim kusura bakma ama burdan aldım haberini:asigim:

kızlar size komik gelecek ama 4 gündür burnum çok kaşınıp duruyor içi değil ama ucu bir yede okumuştum hamilelik belirtilerinde umut işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…