Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

kız deli ne zıplayıp duruyon belki hamişsindir zorla düşükmü yaptırcan kendine bu arada msjma cvp verdiysen telımı evde unutmuşum cicim kusura bakma ama burdan aldım haberini:asigim:

tatlım aradım mesaj da attım ses çıkmayınca bende yanlış numaraya mı attım diyecektim nerdeyse..:kedi:

ben tam 10 nisanda yapcam testi eğer pozitif çıkarsa da 20 sinde doktora gidecem bu sefer çünkü kan testini beklemek çok yıpratıyor beni direk keseyi ve kalp atışını görmek istiyorum geçen sefer ki gibi kimyasal gebelik olur diye korktuğumdan beklicem

tatlım aradım mesaj da attım ses çıkmayınca bende yanlış numaraya mı attım diyecektim nerdeyse..:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akılam havalarda işte unutup çıktım evden aklım sendeydı tüm gün boyunca ama
hade bakalım hayırlısı yarın araşırız yine duacınım cnm

bence de en iyisini düşünmüşsün..inşallah keseyi görürsün ve kalp atışını gümbür gümbür duyarsın opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akılam havalarda işte unutup çıktım evden aklım sendeydı tüm gün boyunca ama
hade bakalım hayırlısı yarın araşırız yine duacınım cnm

kız dışarı dedin benimde canım istedi şimdi biraz hava alayım oradan annemlere gideyim..hava çok güzell

inşallah lulucumm yaa zaten bu ayda olmazsa özele gidip baştan ayağa bi muayene olmak istiyorumm

Selam kızlarrrr

hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ediyorum..

darısı en kısa zaman hepinizin başına....... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

astar nasıl gidiyor bakalım herşey yolundamı

Merhaba canım, 2 gündür int. bağlanamıyorum arada fırsat buldukçaaa

şimdilik iyi, yarın kan testi yapacam haftaiçi dr. giderim herhalde..

ama acayip uykum geliyor.... boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…