kız deli ne zıplayıp duruyon belki hamişsindir zorla düşükmü yaptırcan kendine bu arada msjma cvp verdiysen telımı evde unutmuşum cicim kusura bakma ama burdan aldım haberini:asigim:
kızlar size komik gelecek ama 4 gündür burnum çok kaşınıp duruyor içi değil ama ucu bir yede okumuştum hamilelik belirtilerinde umut işte
tatlım aradım mesaj da attım ses çıkmayınca bende yanlış numaraya mı attım diyecektim nerdeyse..:kedi:
hadi inş hayırlısıkızlar size komik gelecek ama 4 gündür burnum çok kaşınıp duruyor içi değil ama ucu bir yede okumuştum hamilelik belirtilerinde umut işte
doktorum öyle söyledi son ilişkimi sordu bende adetime 5 gün kala oldu dedim
ben tam 10 nisanda yapcam testi eğer pozitif çıkarsa da 20 sinde doktora gidecem bu sefer çünkü kan testini beklemek çok yıpratıyor beni direk keseyi ve kalp atışını görmek istiyorum geçen sefer ki gibi kimyasal gebelik olur diye korktuğumdan beklicem
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akılam havalarda işte unutup çıktım evden aklım sendeydı tüm gün boyunca ama
hade bakalım hayırlısı yarın araşırız yine duacınım cnm
hadi git bakalım
biraz acılır ferahlarsında
öpüyom senı kocaman
bence de en iyisini düşünmüşsün..inşallah keseyi görürsün ve kalp atışını gümbür gümbür duyarsın opuyorumnanaktan
inşallah lulucumm yaa zaten bu ayda olmazsa özele gidip baştan ayağa bi muayene olmak istiyorumm
astar nasıl gidiyor bakalım herşey yolundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?