Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

karakayacım tebrik ederim tatlım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canımcım

slm kaydirigubbakcemile2
oleyyy listede kalmış 4 kişi epey azaldık inş kıslar sizde silinin oradan yukarı taşınsın isminiz opuyorumnanaktan

banada dua edin haziran istedik olmadı öbür aya kaldı artık rabbim aratmasın tüm istiyenlere hayırlı evlat versin inş... aminnnnnnnnn

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım oğlumuz geliyor
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2
karakaya

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Temmuz Ayında Hamile Kalmak ısteyenler
nurun......................?????????
zerray ....................????????
askmesk ................15 temmuz
bsbirkin...................20 temmuz
lightlife....................22 temmuz

Son düzenleme:
kızlar ben doktora gittim maalesef yumurtlama problemim varmış adet olunca 4.gün tekrar gidicem testler yapılacak ve klomen yumurta geliştirici hapa başlayacaım sanırım eşimede sperm testi yapılacak..inş eşimde bişey çıkmaz klomenle işi çözeriz..baya moralim bozuldu yumurtlama bozukluu çıkınca(((((((

ne kadar kotu ya uzun zaman olmus girmeyeli.Hamilelegim cok fena gecti benim ozllikle 14 hataya kadar cok fenaydim.birde evde 2 yasina girmemis iki bebek.hala bulantim var kusuyorum arada ama daha iyiyim.Bu arada oglusum olucakmis gene.

karakaya tebrikler canım.darısı bebeklerini heyecanla bekleyenlerin başına.14.haftadayım hala kusmaktayım kızlar.fena geçiriyorum .öpüldünüz..

slm kimsecikler uğramıyo artık ben oturmuyorum bilgisayarın başınaa diğerleri neden gelmiyoo

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım oğlumuz geliyor
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2
karakaya
bsbirkin

Son düzenleme:
cnm benide hamilelerimiz listesine yazabilirsibn:))))

canım tebrik ederim hayırlı olsun bebişin....:CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bizim içinde dua et olurmu bende klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay ilk defa tedaviye başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…