Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

slm nasılsınız kızlar ben fazla giremiyorum eskisi kadar ama sizde gelmiyorsuunuz galiba

selam kızlar.ben artık bilgisayarı bile alamıyorum elime.sürekli uykum var ve de midem bulanıyor.sizleri çoook öpüyorum....

merhaba herkese
kıslar pek fazla giremiyorum bende ama hepiniz aklımdasınız arada ugramaya calısıyorum
hepinizin güzel haberlerini bekliyorum inş

canım kimse gelmiyo bende yalnız kalıyom diye girmiyorum zaten arada bakıyom kimse gelmemiş çıkıyom(((

canım kimse gelmiyo bende yalnız kalıyom diye girmiyorum zaten arada bakıyom kimse gelmemiş çıkıyom(((

aynı şekilde cnm bende arada girip bakıyorum bakıyorum kimse yok çıkıyorum aynı zamanlara denk gelmiyoruz heralde...

slm kızlar yaa neden kimsecikler yok yaaaa terkedilmiş burası....yaz gelince ihmal ettik iyce...

inşallah hepiniz hamile kalında terk edin burayıopuyorumnanaktan
başkaları devralsın topigi bu listeyi başka isimler doldursun inş:Saruboceq:

inşallah hepiniz hamile kalında terk edin burayıopuyorumnanaktan
başkaları devralsın topigi bu listeyi başka isimler doldursun inş:Saruboceq:

gadifecim canım ya ne güzel dualar etmişsin inş. bu mübarek günlerde bizde hamile kalırız ama malesef benim bu ayda olmadı Askmeskcim beni öteki aya yazabilirsin artık lütfen topiğeee gelin yaaa....

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2
karakaya

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Haziran Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

lightlife....................15 haziran
askmesk.................18 haziran
bsbirkin...................22 haziran

Temmuz Ayında Hamile Kalmak ısteyenler

zerray ....................????????

Son düzenleme:
ya kızlar nerelerdesiniz

sen nerelerdesin bakalım ???hamileymişsin tebrik ederimmm....hayırlı olsunn...

kızlarrrKARAKAYA HAMİLE HADİ HALAYAAAAAAA.........alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar 3 haftadır gelmiyom sadece 1 sayfa mı ilerledinizz ayıp valla bizim bilgisayar bozulmuştu giremedimm karakaya tebrik ederimm

tebrikler karakaya gözünaydın cnm kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
darısı diger arkadaşların başına inş :Saruboceq:

hayırlı kandiller kızlar kandil vesilesiyle bütün dularınız kabul olur inşallah bebişlerinize kavuşursunuz

hemde ikizzzzzzzzzzzzz......allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin...AMİNNN

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم سْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Hamilelerimiz

Ufkummm kızımız geliyor
white_dreams87
moondance
rüzgarım
35.ay
nursa2009
asenamm
misivam
astar
qadife
pelinsee
lilyumane
sdeveli
yusnes
tilsim2
karakaya

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Temmuz Ayında Hamile Kalmak ısteyenler
lightlife....................?????????
zerray ....................????????
askmesk ................15 temmuz
bsbirkin...................20 temmuz

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah sizde en yakın zamanda bu duyguyu yaşayın inşallah ikizlerim size uğur getirir bol bol dua edeyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…