doktor 3 kez tekrarladı testi deger cıkıyormu diye ii dedi o zamantest yaptırsaydın tekrar keşke benimde çocukken geçirdiğim tek hastalık kızamık ondanda testte bağışıklık çıkınca emin oldum...zaten aşı olursan 3 ay korunmak gerekiyomuş
doktor 3 kez tekrarladı testi deger cıkıyormu diye ii dedi o zaman
bana başka hiç bişe demedi herşeyime baktı tahliller calişin dedi ama ben cok korunma yaşadım 1 senede 6 ay nerdeyse aralıklı korunma yaşamışım sürekli calışınca 6ayda olurmuşbenim pregesteron değerim düşükmüş onun için klomen verdi onu kullanıyorum
allah iyliğini versin emi:))
tmm tmm gidip çalışcam söz:))
ama maça bakıyo benmki neyseee ben onu yoldan çıkarırım nasılsa:))
inşallah canım ya ben pek anlamıyorum doktor işlerinde zaten evleninceye kadar doktor yüzümü görmüştüm evlendikten sonra maşallahım var muayeneden nefret ediyorum valla hele o catal öfffffhımm ozaman bağışıklık olmuş demekki
slm kızlar kusura bakmayın valla 2 gündür giremedim nete dün sabah test yaptım neğatif çıktı bu öğlende de hastalandım boshayallersmile
sıkma canını birgün bizlerde alacaz güzel haberi calişmalara devamslm kızlar kusura bakmayın valla 2 gündür giremedim nete dün sabah test yaptım neğatif çıktı bu öğlende de hastalandım boshayallersmile
bana başka hiç bişe demedi herşeyime baktı tahliller calişin dedi ama ben cok korunma yaşadım 1 senede 6 ay nerdeyse aralıklı korunma yaşamışım sürekli calışınca 6ayda olurmuş
bana başka hiç bişe demedi herşeyime baktı tahliller calişin dedi ama ben cok korunma yaşadım 1 senede 6 ay nerdeyse aralıklı korunma yaşamışım sürekli calışınca 6ayda olurmuş
canlarım ben şimdi cıkıyorunmm benimki gözümün içine bakıyor bi bıraksada alsam elime de oyun oynamaya başlasam diye zavallımın diziside yok verim bari meşgul olsun şimdilik ii muhabbetler sizlere
çatallllll kabus hele adetliyken tam bir kabus
inşallah kızlar ya adetim gecikince ümitlenmiştim aslında biraz çünkü tam günümde hemen hasta olurum
inşallah kızlar ya adetim gecikince ümitlenmiştim aslında biraz çünkü tam günümde hemen hasta olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?