en yakın zamanda inşallah.aşkı memnunda peyker doğurdu ya valla gözlerim doldu ya senağlama bende istiyommmmm banane bananeeee
askmesk senin regli günün ne zamandı canım
ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz
en yakın zamanda inşallah.aşkı memnunda peyker doğurdu ya valla gözlerim doldu ya senağlama bende istiyommmmm banane bananeeee
hımm walla canım benim kociş mac izliyo bi görsen bagırıyo cagırıyo anam acayip bu çocuk yaaaa gerci öac zaten nasıl izlenirki ilk defa böle gördümmm anamm hep polis lokaline giderdi bu defa evde izliyooo korkuyom wallaaeyvahedigeldismile
ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz
ben 9 şubatta oldum bidaha 13 martta olurum herhalde ama inş olmaz ...ay bilmiyom canım ya bide ev taşıycam martta ne yapcam bilmiyom şimdiden toplanmaya başladım yavaş yavaş....
ben 1 senedir istiyorum ama ikna etmek uzun sürdü eşimi 3 aydır deniyoruz bakalım artık hayırlısı...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ayyyy iyiki benimki maç izlemiyo koyarım kapıya gürültüye gelemem ben kötükedihüso
ben 1 senedir istiyorum ama ikna etmek uzun sürdü eşimi 3 aydır deniyoruz bakalım artık hayırlısı...eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
inşallah bu ay hepimiz birden başarıcaz canım :lepi: :CüvCüv:
en deneyimli benim galiba aranızda :)))
ben temmuzda evlendim aslen adanalıyım ama mersine gelin geldim kociş burda görevli oldugu için eylülde düşük yaptım ondan beridir istiyoz daha dogrusu kocişim istiyooooŞeniz
inşallah gülümmm inşallahhhhhŞeniz
ev taşıma teleşında gün saymazsın işte çabucak geçer :) ama dikkt ette ağır şeyler kaldırma ne olur ne olmaz
nasıl yaniii kaç yasındasın sen ne zaman evlendinn bende 23 yasındayımbilmiyorumkismile
nasıl yaniii kaç yasındasın sen ne zaman evlendinn bende 23 yasındayımbilmiyorumkismile
bende ondan korkuyom benim eşim pek ellemez bişey şirket taşısın diyo ama ben elletmem kırılcak şeyleri topladım koliledim ama perde ve halı yıkama işim var önümüzdeki hafta başlarım artık yıkamaya bu haftasonu gezcem sonra işe koyulcam sanırım taşınmamız mart sonunu bulcak banyo dolabı ve portmanto yaptırcam ev temizlencek inşaat pisliği var kadın tutarım napıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?