Subat mart ayında ikinci çizgiyi görmek isteyenler liste yapalım mı?

haklısın aslında insanın içine sinmiyo başkasının yaptığı iş,kardeşin falan varsa çağır yardıma yinede

ya deneyimli derken aslında yanlış kelime kullandım galiba akannehir daha 1.5 senelik evliyim 24 yaşındayım ama bu ay 8. ayımızdı olmadı onu demek istedim yani sempatiksalakcinni

hımmm anladım canımmmmmsende yeni evlimişsin nerde oturuyosun sen calışıyomusun kocişin ne iş yapıyoobilmiyorumkismile

haklısın aslında insanın içine sinmiyo başkasının yaptığı iş,kardeşin falan varsa çağır yardıma yinede

2 kız kardeşim var bma biri dersanye diğeride ünide hem istanbulda onlar yaparım ben yavaş yavaş temizlik hastasıyım ben bayılırım temizliğe sonrada canım çıkar kafamçokkarıştı

hımmm anladım canımmmmmsende yeni evlimişsin nerde oturuyosun sen calışıyomusun kocişin ne iş yapıyoobilmiyorumkismile

kocam bi şirkette çalışıyo canım bende okuyorum açıköğretim marmara bölgesinde bi şehirdeyim askmeske yakınım aslında baya
sengözlerimebaksanab

2 kız kardeşim var bma biri dersanye diğeride ünide hem istanbulda onlar yaparım ben yavaş yavaş temizlik hastasıyım ben bayılırım temizliğe sonrada canım çıkar kafamçokkarıştı

bende severim valla temizliği hatta sana yardıma geleyim yakınız baya

kocam bi şirkette çalışıyo canım bende okuyorum açıköğretim marmara bölgesinde bi şehirdeyim askmeske yakınım aslında baya
sengözlerimebaksanab

hımm kocaelinde benimde kuzen polisss bide sevgili buldu ordannn ohhh sorma gitsinn acıkögretim bölümün ne bende 2 yıl urfada okudum işletme şimdi 3 ten devam edicem hiç ders de calışmıyom ne olucaksa halimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…