bende ondan korkuyom benim eşim pek ellemez bişey şirket taşısın diyo ama ben elletmem kırılcak şeyleri topladım koliledim ama perde ve halı yıkama işim var önümüzdeki hafta başlarım artık yıkamaya bu haftasonu gezcem sonra işe koyulcam sanırım taşınmamız mart sonunu bulcak banyo dolabı ve portmanto yaptırcam ev temizlencek inşaat pisliği var kadın tutarım napıyım?
allah gönlünüze göre verir inş canım
nüfus patlaması yapalım kk da:lepi::hooray:
kapıya mı koyarsın hadi yaaaaaakannehirohaoldumsmile
ya deneyimli derken aslında yanlış kelime kullandım galiba akannehir daha 1.5 senelik evliyim 24 yaşındayım ama bu ay 8. ayımızdı olmadı onu demek istedim yani sempatiksalakcinni
en yaşlı da benim heheheh lülülülülülü 28
haklısın aslında insanın içine sinmiyo başkasının yaptığı iş,kardeşin falan varsa çağır yardıma yinede
koyarım valla ben deliyim izlemez zaten maç falan sevmez
hımmm anladım canımmmmmsende yeni evlimişsin nerde oturuyosun sen calışıyomusun kocişin ne iş yapıyoobilmiyorumkismile
yok canım 28 tam yasındasın wallaaaaaazemuszemus
yok canım 28 tam yasındasın wallaaaaaazemuszemus
2 kız kardeşim var bma biri dersanye diğeride ünide hem istanbulda onlar yaparım ben yavaş yavaş temizlik hastasıyım ben bayılırım temizliğe sonrada canım çıkar kafamçokkarıştı
kocam bi şirkette çalışıyo canım bende okuyorum açıköğretim marmara bölgesinde bi şehirdeyim askmeske yakınım aslında baya
sengözlerimebaksanab
bende severim valla temizliği hatta sana yardıma geleyim yakınız baya
kız nerdesin gebzemi yoksa ?
bende 83 doğumluyum yani 27 bende yaşlandım kaydirigubbakcemile3
yok accık daha gelll gamyoncuiremsu
kocam bi şirkette çalışıyo canım bende okuyorum açıköğretim marmara bölgesinde bi şehirdeyim askmeske yakınım aslında baya
sengözlerimebaksanab
dilovası hereke derince körfez hangisi?
:enbuyukkk:
ne erken ne geç doğrubayanssulusmile
bu arada site çok yavaşladı yoğun heralde millet sohbetteemi nee???:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?