yabanci bir sitede hesapladım bakın nasıl çiktı
Month 1
Wednesday 10th February 2010 - First day of your cycle
Monday 22nd February 2010 - Best chance of conceiving a girl
Tuesday 23rd February 2010 - A little bit fertile, best chance of conceiving a girl
Wednesday 24th February 2010 - Fertile, best chance of conceiving a boy
Thursday 25th February 2010 - VERY fertile, best chance of conceiving a boy
Friday 26th February 2010 - Time to ovulate
Monday 8th March 2010 - A home pregnancy test may work now.
degişebiliyo :bbo:
en son tarihler sunlardı bak yazayım 10 aralık 10 ocak 12 subat simdide sanırım 14 martta
32 günde bir diyo hesaplayıcı buna göre benneyaptımki
bende 10 aralık,10 ocak,10 şubat 13 mart,hesaplayıcıa göre 31 günde bir oluyorum
degişebiliyo :bbo:
en son tarihler sunlardı bak yazayım 10 aralık 10 ocak 12 subat simdide sanırım 14 martta
32 günde bir diyo hesaplayıcı buna göre 16 martta
bu hesaplama 28 günde olanlar için ordaki döngü süresine 31 yazdınmı?
evet cnm yazdım,kaç sitede baktım ayne oluyor bilmiyorumkismile
32 günde bir olluyosan 15 mart zaten benimde 9 şubat bende 32 günde oluyom 13 mart aramızda 2-3 gün var
ayyy bilmiyom neyse artık kafam karıştı ben öyle hatırlıyom...
Maksadım kafanı karıştırmak değil canım acaba öylemilerle dolu olduğum için biraz sıktım galiba pardon...Benimde bişey bildiğim yok zaten...
yok canım bende senin gibiyim okadar çok şey okudumki kafam karıştı yanlış anlama sıkıldığım için öyle yazmadım tabiki bildiklerimizi paylaşıcaz...
Kendimi dinlemektende bıktım biraz evvel göğüslerime baktım şişliğim inmiş sızlamam geçti hastalanıcam belli, belirsizliklerden dolayı sürekli netten araştırıyorum sıkıcı bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar sıkıcı olmamakta elde değil yahu:roflol:
ya kızlar ben yumurlama dönemimdeyim kahverengimsi bir leke geldi acaba bu ne ya öfffffffffff
Kendimi dinlemektende bıktım biraz evvel göğüslerime baktım şişliğim inmiş sızlamam geçti hastalanıcam belli, belirsizliklerden dolayı sürekli netten araştırıyorum sıkıcı bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar sıkıcı olmamakta elde değil yahu:roflol:
Canım ovülasyon kanaması olabilir,bendede olmuştu bir ara doktorum normal olduğunu söylemişti,bence senin yumurtan çatladı ve hafif lekelenme tarzında belli eti kedini,canını sıkacak bir şey yok korkmayerimseniben
ya bu listeye adını yazduran arkadaşlar neden bizi haberdar etmiyorlar yoksa hamiş oldular bizi unuttular mı
kızlar nasılsınız benim adetimr 4 gün kaldı ve bugün idrar testi yaptım malesef negatifsenağlama
canım sakın yanlış anlama üzülürüm gerçekten seni kırmak istemedim ben.
kendini kasma bukadar başka şeylerle oyalanmaya çalış...hayırlısı olsun hepimiz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?