İşte bu mümkün değil :1no2:
arkadaşlar merhaba,benim adetim SAT 10 şubat,bebek istıyoruz diye çalışık bol bol,ama ovulasyon gününden beri hala akıntı devam edıyor,belim ağrıyor,ve sol kasıklarımda ağrı oluyor.bu nedır acaba,idrarda sık çikıyorum,ve sanki yanma gibi oluyor.anlamadım gitti
canım geçmiş olsun inşallah bebişin sağlıkla gelir beklediğin adet tarihini ver listeye ekliyim seni...
5 mart adet gunum ama bugun test yaptim negatif cikti bu ayda tutmadi malesef
düşüklerin büyükmüydü niye düşüklerin olmuş öğrenebildin mi
kızlar var ya biz siteye bir doktor bulsak ne süper olurrdu durmadan sorardık ama gerçi bizden de kafayı yerdi yazık
ilk dusujk 3 aylikti 2. ise 2 haftalikti cnm
canım bukadar erken belli olmaz idrar testiyse tabiii.????
nursa2009 canım sen kaç doğumluydun
canım sebebi neymiş
kızlar var ya biz siteye bir doktor bulsak ne süper olurrdu durmadan sorardık ama gerçi bizden de kafayı yerdi yazık
kızlarrrrrr merak etmeyin hemşireniz var burada:kedi: bakın ben doktorlarla iç içeyim sizin için merak ettiğiniz her şeyi anında öğrenirim :lepi: kendi bilgim dahilinde olanları ben cevaplamaya çalışırım bilmediklerimi hemen sorarımyerimseniben
kızlarrrrrr merak etmeyin hemşireniz var burada:kedi: bakın ben doktorlarla iç içeyim sizin için merak ettiğiniz her şeyi anında öğrenirim :lepi: kendi bilgim dahilinde olanları ben cevaplamaya çalışırım bilmediklerimi hemen sorarımyerimseniben
cinsiyetini ogrenmek icin gittik kalbinin durdugunu ogrendik malesef:gitme:
iyi aksamlar hanimlar bende geldim araniza kabul edersenizsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?