ya bu listeye adını yazduran arkadaşlar neden bizi haberdar etmiyorlar yoksa hamiş oldular bizi unuttular mı
Elimde değilki sağol canım hassasım galiba kusura bakma:1hug:
Kendimi dinlemektende bıktım biraz evvel göğüslerime baktım şişliğim inmiş sızlamam geçti hastalanıcam belli, belirsizliklerden dolayı sürekli netten araştırıyorum sıkıcı bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar sıkıcı olmamakta elde değil yahu:roflol:
tatlım ya sen benim moral kaynağım oldun teşekkür ederim
çoğu siteye geliyor ama buraya uğramıyor 1-2 gün sonra silicem gelmeyenleri hamişlerse hamile listesine ekleriz geldiklerinde napalım??????
aşkmeşcim dün canın sıkkındı nasıl moralin biraz düzeldimi
ne olursa olsun yanındayız....
cnm bu kadar düşünme stres yapma başka bişilerle ilgilen oyalan bu süreçte :1hug:
sıkıcı cok zor bir dönem ama inş hayırlısıyla atlatcaz :Saruboceq:
iyi aksamlar hanimlar bende geldim araniza kabul edersenizsositososito
slm opuyorumnanaktan
bu ay inş bende cift cizgiyi görürüm
7 aylık evliyim bebiş istiyoz saglıklı hayırlı evladımız olur inş :ecrin_bebek:
Ayda iki defa yumurtlayan varmıdır acaba arkadaşlar tüplerden birinden gelen yumurta daha geç gelebilirmi acaba:uhm:
hosbuldum kizlar. biraz kendimden bahsedeyim 22 yasindayim 2 yillik evliyim 2 dusuk yaptim ve allah izin verirse sizler gibi tekrar hamile kalma calismalari yapiyoruz
hosbuldum kizlar. biraz kendimden bahsedeyim 22 yasindayim 2 yillik evliyim 2 dusuk yaptim ve allah izin verirse sizler gibi tekrar hamile kalma calismalari yapiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?