evet canım iğnelerin etkiyle oluyo o ağrılar...Mrb kızlar nasılsiniz bugün iğnemin 7.gunu belim çok ağrıyor sizde de oldumu ağrı
teşekkür ederim canım...çok tatlısın sen yaaa...adaşımmm meleğimmm...
evet canım...ama inş bigün gelecek oralara mutlu olduğumuzu anlatan bebişlerimizi anlatan yazılar yazıaz inş allahım ol der ve olur...
benim de 9.iğnem dün de biraz temizlik yaptık kocacığımla :) belim de ağrıyoo kasıklarımdaa karnımda...ağrı olabiliyooo birazcıkk cannn...
dicleem.. çokta bilemedim de.. smdi herkeslerde bi farkıllık gösteriyor..
ilaçlardan dolayı da olmus olabilir bünyen bi değisiklik gösteriyordur.. :26:
eğer sıkıntın çoksa yinede dr una danısırsın kuzum
hay allahım bi meraklı melahatvalla ben olsam yapardım çatlardım meraktan kaçıncı günün olduki 5şi geçtiyse çıkma ihtimali var
salak o melek salak gece altına işemiş okudunmu hahahhahhahhhhhhhhhhhh Allahım gülmekten karnıma ağrılar girdi.
bende altıma işemişim abla hamilemiyim :)
evet canım iğnelerin etkiyle oluyo o ağrılar...
teşekkür ederim canım...
ama sakın benim pabucumu atma dama sen melek ,ben melek...
ben türümün son örnegiyim bu yaşta altıma işeyerek tarihe geçecem:))))ahahahhahahahahahavalla bu belirtiyi hiç duymamıstım daha öncee
kız 4 sene yapamadık çocuk iğnelerle de olacağını sanmıyorum diye kendimi yumoş toplamasından kaynaklanan ağrılar diye avutuyorum çarşamba transfer yapacaklar insallah geçer ozamana kadar yada şimdi kullandığım haplar yan etki yapıyordur doktora söyledim normal diyor ağrın varsa minoset al dedi okadar hapların üstüne bir hap daha ekledik hadi hayırlısı
bizde dün çarşıya çıktık eşimle bebek mağazalrının önünden geçtik offffffahh kuzum benimm insaaaaAAAleahhhhh
dün geçerken bi alısveris merkezinde..
bebek tulumları gördüm.. öle sekerlerdi ki... böle pouduk pofuduk duruyolardıı
Allahım dedim her isteyene, her zahmet sıkınıt çekene bunlardan alıp giydirmeyi nasip et..
elledim , bakdım.. öle yumusacık duruyolardı kiiAllahım nolursun bunlardan almamı nasıp et dedimmm gözüm halen onlarda kaldıı
Mrb kızlar nasılsiniz bugün iğnemin 7.gunu belim çok ağrıyor sizde de oldumu ağrı
kız ne işemesi sen ciddimisin koptum valla
Bizde dün temizlik yaptık ondan mı ağrıyor benim kasığımda ağrı yok belim adet sancısı gibi ağrıyor
ahh kuzum benimm insaaaaAAAleahhhhh
dün geçerken bi alısveris merkezinde..
bebek tulumları gördüm.. öle sekerlerdi ki... böle pouduk pofuduk duruyolardıı
Allahım dedim her isteyene, her zahmet sıkınıt çekene bunlardan alıp giydirmeyi nasip et..
elledim , bakdım.. öle yumusacık duruyolardı kiiAllahım nolursun bunlardan almamı nasıp et dedimmm gözüm halen onlarda kaldıı
ben türümün son örnegiyim bu yaşta altıma işeyerek tarihe geçecem:))))ahahahhahahahahaha
atmam cann atmamm...ben hepinizi çok sevdimmm...iyi geliyosunuzz banaa...muck...
gel herzaman canım sende takıl burda insan stres atıyo...
hele bide baksana kimilerininaltına kaçırdığını duyunca hahhhaaaaaaaaa
bak ben bunu düşünmemiştim kocacacazım gecede işe çıksın:))b.kkk bezi almak için:)evet canım bende çook güldümvalla kocası şimdi bunamı bez alsın bebişemi adamda şaşıracak eee ikisinede bez lazım şimdi.....
hay allahım bi meraklı melahatdaha....
evet canım bende çook güldümvalla kocası şimdi bunamı bez alsın bebişemi adamda şaşıracak eee ikisinede bez lazım şimdi.....
ağrı çok oluyor.. yatıp dınlenicen ama bazen sürekli yatmaktan da benim ağrırdı, iste arada beline yastık koyup hafif uzanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?