şubat ta tüp bebek:)

amiinn cnm.. amiinn.. Rabbim görüyor halimizi, insaAllah bu son zahmetimiz olur.. sağlıklan kavusuruz bebislerimize

ben artık çocuk görmeye gitmeyi bırakdım cnm.. gide gide.. gerçekten insanda psikoloji denen birsey kalmıyor.. birde bu hormon ilaçlarını bizleer veriyorlar ya bütün ruhumuz alt-üst
canımın çok yandığı zamanlar oldu. komsu arkadaslar bebek görmeye gidelim çok samimi arkadasımızdı.. siz gidin ben gelemiycem dedimm
e simdi almaya kalksan gözün en güzellerine takılıyo, kendine alamıyorsun.. bi baskasına nasıl alıcan

gel herzaman canım sende takıl burda insan stres atıyo...
hele bide baksana kimilerinin altına kaçırdığını duyunca hahhhaaaaaaaaa

melekkkkkkk şimdi gülmeketen yiğenleri oynatacak yerinden bu deli manyak ya

birileri bana imadamı bulundu sidikli felan gibisine :))yok yok yapamazlar heralde cesaret edemezler ederlerse evlerine misafirliğe gelir salona en güzel kanepesine kaçırırım ona göre hımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm AKILLI OLUN HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

insallah geçer kız beni üşüttüler amelliyatta ozaman bari bir ufo koysalarmış zaten senelerdir idrar yolları enfeksiyonum var yaz kış çorala yatıp kalkıyorum sık sık idrara çıktığım için dün gece bir dakka uyku uyuyamadım 5 dakkada bir tuvalete iyikide uyumadım ya bende altıma işeseydim

bilmem artık nasıl anladıysan öle diyelim. HAHAHHAHH

işeseydin bu gece sal gitsin :)

gel herzaman canım sende takıl burda insan stres atıyo...
hele bide baksana kimilerinin altına kaçırdığını duyunca hahhhaaaaaaaaa

yokk yaaaa şaka yapıyodurrr meleğimmm...altına filann işememişdirrrr fadimemm...hem öle bile olsaa ilacın yan etkidirrr belkiii...
kıyamamm ben onaa yaaaa <3 ikizlerr yaramaz olucakk galibaaa...

cnm benim ne ufo su
o zamanlar sık idrar olur.. ameliyat ortamından sonra bunlar normal bence..

ayyy bişey dicem kız şimdi kabızlık için doktor şurup verdi bende kullandım ishal oldum bıraktım ama hala ishal geçmedi transferde birde idrara sıkışık gel diyo abooooooo kız ben zten tutamıyorum ozamanda ben batırmıyım ortalığı korkmaya başladım

yokk yaaaa şaka yapıyodurrr meleğimmm...altına filann işememişdirrrr fadimemm...hem öle bile olsaa ilacın yan etkidirrr belkiii...
Kıyamamm ben onaa yaaaa <3 ikizlerr yaramaz olucakk galibaaa...

yooooooooooooooooo ciddi ciddi:) lütfen ilaçların etkisi ben değil minişlerim işemiştir:)

ayyyy şu idrara sıkışık olma durumu beni çok kasıyo yaaa
bu olmadan da transfre almıyolar..

Son düzenleme:
abartma lütfen ben işedim sen sssssscan heralde ya bir durun gülmekten nefes alamıyorummmmmmmmmmmmmmm

Gonal f , cetrotide ,

Gonal f biliyorum da. diğerini bilmiyorum..
o iğneler çok basit birsey.. yatmaya gerek yok ki..
ben otururken yapıyodum, karın etrafından ..
ama 2. yada 3. cüydü.. ellerim titremeye baslamıstı.. yapamamıstım benim yerime, esim yada yengem yapmıstı.. kolumun üst arka kısmındarn simdikinde ne olur bilmiyorum

tamam kız transferden sonra gece altıma işeyecem kocam sorsa diyecemki eeeeee tüp bebek denemeleri böyle oluyomuş adet böyle diceemmmm 82:
he bacım sen işe kocan temizlesin ben annemlerdeydim yazık annem koslayla sildi dur eve gidincede işeyeyim herif silsin bütün intikamımı alayım onda ahahahahahah:))

bu forumu o kadar gezdim bizim topic varya aldı başını gidiyor kilit gelmese bari:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…