nasıl gıtsın bıtanemmm ısde 9 subatta rengl oldum 14 subatta bıttı sogan suyu ıcmeye basladmm bakalım calısmalara devammm ne olurcak sonu bılemıyorummm bırde adet duzensılıgı va r var bende tatlım hatta adet sancılarıma varana kadar var onedenlee ben yumutlama gunumude normal olarak bılemıyorummmmmm
şifa olsun kuşum sana soğan suyu bal niyetine iç çook faydalımış bende içtimzamanında
bide ben hayıt suyuna başladım sende dene adet düzenleyici gitmedinmi :18:doktora eşin sperm testi yaptırdımı :44:
çook beklemeyin eğer olmuyosa canımyok tatlımmm gıtmedı doktoraa esımmm dahaca yenı dıye beklıyoruz bu ayda olmasa gıdıcem esımıde goturecem beraber gıdıcez ınsalllahhh
:)ay ne güzel ya rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah içim kıpır kıpır hala inanamıyorum rabbim tamamına erdirsin kalp atışlarını duyarım inşallahhhhhhhhhh
çook beklemeyin eğer olmuyosa canımsen kaç yaşındaydın yavvv unuttum ben sormuşmudum hiç:26:
23 yasındayım canımmmmmsen ?
sende hoşgeldindidemadam nasılsın sende mi bebek çalışması yapanlardansın
anlat azcık kendini
Evet :) benim 3 . Deneme oldu bu 15 şubatta 2 tane transfer edildi zaman da geçmek bilmiyor sıkılıp duruyorum
aaa sen daha küçüksün yavbenim kardeşimle yaşıtsın korkma hiç canım eğer sorun yoksa önemli olur inş ...ben 29 oldum canım
ınsallahhh canımmm yaaa allaha cok dua edıyorummm ben tahlıl yaptırdım horman tahlılı falan hıcbısey cıkmadı bende temız cıktı sonuclarım bakalım beklıyoruz hala yok bbıseyyyınsallah bu ay olurrr
inş bebişim inş
bak moralini bozmak istemem asla
bende yaptırmıştım testler bişey çıkmamıştı hiç
sonra eşim bir tahlil yaptırdı ve dünya başımıza yıkıldı o anve direk tüp bebek demişlerdi bize ve kaç yıl geçti, hala bişey yok
bence hiç korunmadıysan eşin bir tahlil yaptırsın inş bir sorun yoktur ama tedbir amaçlı
inş pozitif çıkar canım
sorun neydi nerde oldu tedavinbide kaç yaşındasın ayyyyyyyy çokmuuuuuu sordum yaaaaaaaaa
hımmm anladımbalımmmm bız 1 yıl 2 ay faalan korunduksonradan dusunmeye basladık bebek yanı yaklasık 4 aydır falan dusunuyoruz ..
aaaaaa doktorun kim ist tüpde bende orda yaptırdım 4. denememi suzan hanımda ama çook pişmanım gittiğime suzan hanımaBaştan baslim valla ortada görünür bir sorun yok :) hersey çok normal ama bi türlü olmuyor 2. Soru istanbul tüp bebek merkezinde 3, sor 25 yaşındayım : D
hımmm anladımcanım o zaman daha çook erkenmiş panik yapma ben seni ilk evlendiğin günden beri istiyo sanıyodum yawwww
olur edam inş sen çook beklemezsinyok tatlım ozamandan berı dusunseydım ben ölürdum yaaa panıktenn nıye olmuyor neden olmuyr bıseymı var walla çatlardım herladeeeeeeee
aaaaaa doktorun kim ist tüpde bende orda yaptırdım 4. denememi suzan hanımda ama çook pişmanım gittiğime suzan hanıma
olur edam inş sen çook beklemezsin
allahım kimseleri bekletmesin daha fazla....
çoook zor bir duygu bu her ay ümit edip sonra hüsrana uğramak
kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?