şubat ta tüp bebek:)

ikiz olduğu nasıl anlaşılıyor değerlerdenmi yoksa transferdenmi

canim senin adina cok sevindim. Saglikli kucagina alirsin ins. Allah kimsenin yuvasini cocuksuz birakmasin. Sen hangi hastanede tedavi oldun?
amin canım amin darısı başınıza inşallah ben adanada turan çetinde yaptırdım

amin canım benim evet totemimiz tuttu altına kaçıran hamile kalıyor salın yataklara kızlar ahahhaha:)

ikiz olduğu nasıl anlaşılıyor değerlerdenmi yoksa transferdenmi
kan degerinden anlaşılıyor şuan ikiz dedi doktorum ama tabi kese ve kalp atışları daha önemli tek gebelikte 10 ila 180 arası çıkıyor 200 den sonra çogunlukla çoğul gebelik oluyor

uuufff. . . .oturulmuyo arkadas evde. . . heyecanım gun yaklastıkca artıyoooo. . . nasıl bısey bu yaaa :\

kan degerinden anlaşılıyor şuan ikiz dedi doktorum ama tabi kese ve kalp atışları daha önemli tek gebelikte 10 ila 180 arası çıkıyor 200 den sonra çogunlukla çoğul gebelik oluyor

ya ben şimdi çok heyecan yaptım bugün 6. günüm test yapsammı acaba ne diyosunuz

iyyim canım bir tuhafım garip bir duygu anlatamıyorum darısı basınıza inşallah

canım benim inan sanki benimde bebeğim olucakmış gibi sevindim..
inş bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın, ikiz die bunaltma kendini burda beraberce büyütürüz bacımm

fdmaydın tebrik ederim.Çok sevindim.Umarım sağlıklı bir şekilde bebekleri kucağına alırsın.Kendine çok dikkat et.

Benim dün test günümdü.8 gün negatif çıkmıştı.Dünde negatif çıktı.Yaşadığım acıyı anlatacak kelime bulamıyorum kızlar.Eve gelmek istemedim.Deli gibi sokaklarda dolaştım.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok acı.

ve ve ve. . . .100 kısıye sorduk 1 populer cevap aldıkk :) kadınlar kulubunun en cok takıp edılen topıgı olan 'şubat ta tüp bebek' odule layık goruldu. . . .topıgın kurucusu fdmaydn ı ve veletlerını odulunu almak uzere sahneye davet edıyoruuummm :)
şak şak şakkkk. . . .

hahaaa

sonradan dahil oluyorum konuya ama herkese selamlar

tüp bebek tedavisi için iğnelere başlayalı 1 hafta oldu

bugün yumurta toplama günü belli olacak karından iğneler yüzünden karnım mor mor oldu.

allah hepimizin yardımcısı olsun

ben şuan hiç birşey hissetmiyorum bu doğal değil sanırım

heyecan yok, mutluluk yok
sadece panik bir haldeyim diyebilirim.

bu konuda konuşmak istiyorum ama çevremdekilerinde acıyarak bakışları beni sinir ediyor.

beklemek yoruyor insanı canım az sabret

daha çok erken ben 7 ci gün idrar yaptım tek çizği 11ci gün kanda baktım

valla günler geçmiyor eskiden her ay pat diye adet olurdum 1 ay ne çabuk geçtide adet oldum derdim şimdi 10 gün bekleyemiyorum birşeyler beni dürtüyor git test yap diye

kıyamam yaa. . .hayırlısı Hersey Rabbımden. . .napalımm bıdaha denersınıızzzz. . . Uzulmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…