Canım çok sevındım Allah kucağına almayı nasıp etsın opuyorum
kızlar 378 çıktı hamileyimmmmmmmmmmmmmm
ayyy ikizlere hamilesin çok sevindim allahım isteyince neler oluyor canım çok tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 41 kere maşallah.............................
bak ne kadar umutsuzdun bebişler sana umut oldu
amin canım amin darısı başınıza inşallah ben adanada turan çetinde yaptırdımcanim senin adina cok sevindim. Saglikli kucagina alirsin ins. Allah kimsenin yuvasini cocuksuz birakmasin. Sen hangi hastanede tedavi oldun?
canım senin adına çok sevindim valla hepmizin adına çok sevindim inşalllah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin allah kem gözlerden nazarlardan sakınsınBuarada önemli not altına işemen işe yaramış
kan degerinden anlaşılıyor şuan ikiz dedi doktorum ama tabi kese ve kalp atışları daha önemli tek gebelikte 10 ila 180 arası çıkıyor 200 den sonra çogunlukla çoğul gebelik oluyorikiz olduğu nasıl anlaşılıyor değerlerdenmi yoksa transferdenmi
kan degerinden anlaşılıyor şuan ikiz dedi doktorum ama tabi kese ve kalp atışları daha önemli tek gebelikte 10 ila 180 arası çıkıyor 200 den sonra çogunlukla çoğul gebelik oluyor
ya ben şimdi çok heyecan yaptım bugün 6. günüm test yapsammı acaba ne diyosunuz
beklemek yoruyor insanı canım az sabretuuufff. . . .oturulmuyo arkadas evde. . .heyecanım gun yaklastıkca artıyoooo. . . Nasıl bısey bu yaaa :\
daha çok erken ben 7 ci gün idrar yaptım tek çizği 11ci gün kanda baktımya ben şimdi çok heyecan yaptım bugün 6. Günüm test yapsammı acaba ne diyosunuz
iyyim canım bir tuhafım garip bir duygu anlatamıyorum darısı basınıza inşallah[sıze=2]günaydın kıslar nasılsınız ?
Taze hamişimiz sen nasılsın bakemm[/sıze]
iyyim canım bir tuhafım garip bir duygu anlatamıyorum darısı basınıza inşallah
iyyim canım bir tuhafım garip bir duygu anlatamıyorum darısı basınıza inşallah
aah ahh. . . Benımde 5. Gun. . . .pazar gunu yapalımmı ıkımız testı? :)
beklemek yoruyor insanı canım az sabret
daha çok erken ben 7 ci gün idrar yaptım tek çizği 11ci gün kanda baktım
Benim dün test günümdü.8 gün negatif çıkmıştı.Dünde negatif çıktı.Yaşadığım acıyı anlatacak kelime bulamıyorum kızlar.Eve gelmek istemedim.Deli gibi sokaklarda dolaştım.Güçlü olmaya çalışıyorum ama çok acı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?